- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Üzgünüm canım kimsenin tribini cekmek icin gelmedim buraya kimini sayiyolar kimini saymiyolar bile saymadiklari kisilerden biride benim kendimide kimse için üzemicem başım agriyo kaç gundurağlarım ama bak
Ben tutturamam hedefi 53 demistimBu arada 4 haftalık hedefler belirlemiştik ya bu hafta onlarada bakacağız sanırım. 25 haziran da bitiyor 4 hafta. bakalım kimler hedefi tutturmuş olacak bu cuma
Yaa ama iyi ol lütfen, seni hem çok seviyoruz hem de sayıyoruz. Üzüldüm şimdi ama benÜzgünüm canım kimsenin tribini cekmek icin gelmedim buraya kimini sayiyolar kimini saymiyolar bile saymadiklari kisilerden biride benim kendimide kimse için üzemicem başım agriyo kaç gundur
Ben tutturamam hedefi 53 demistim
tebrik ederim canımmCuma 56.4
Bugün 56.2
Fark -200
Teşekkür ederimcanımtebrik ederim canımm
Mezun olmana rağmen eksilmeye devam ediyorsunCuma 56.4
Bugün 56.2
Fark -200
Mi band 3 benimki elimde telefon varken sabitte olsa elim yürüdüğümü sayıyo şanslıyım demekkiBelki değil aynen öyle
Paran varsa gps li al, en ucuzu mi6.
Paran yoksa gerisi aynı bence amaç adım saymaksa. Hatta 2. El alabilirsin, genelde yenisi çıkınca satıyor insanlar temiz oluyor, ben mesela 5-6 ay önce aldım, imkan olsa 6 alıp satarım, bir de 4 tane aldık ozmaan, ailede herkese, yoksa birine verip yine alırdım, neyse böyle asker gibi yürüyerek devam edeceğiz
Bende miband5 var, elinde bir şey olmayacak, ileri geri sallanacak kol öyle sayıyor.
Kenardan bakma sollamaya çalışbakalım hangisi verecekben kenardan bakayım size.
Vaaaaayyyyyy meydan okumaaa demekŞuan 16 saattır agzıma lokma koymadım 1saat sonra kahvaltı yapıcam bu demekkı leptın salgılıyıp yağ yakıyorum şuan oturdugum yerdeyanı demek istediğim gecerım ben sızı
Benimde bugün boynum yarı tutuk ama ben duştan sonra kurutmadan yattım ondan.geçmiş olsun canım, ayrıca kolay gelsinGünaydın
Dün tv bakarken uyuyakalmışım tabi boynum tutulmuş sonra da eşim geldi oturduk falan derken giremedim bugün iş yok eşim evde aşıya gitcez öğleden sonra buraları topluyorum
Üye Adı |
E Elif_Eylul |
|
C Chikolata_gozlum |
|
|
|
@Brzhuzur |
@Tostombalakanne |
|
|
|
@asyssss |
|
|
|
@Ytmz |
Bende tutturmucam bu kilo iyi gibi arada alır veririmBen tutturamam hedefi 53 demistim
Bence de bu kiloyu korusan yeter canımBende tutturmucam bu kilo iyi gibi arada alır veririm
Benim boynumda bi sıkıntı var başım da ağrısa boynuma vuruyo. İlaç içmeyide sevmem bitkisel kremler falan sürüyoruz artık.Benimde bugün boynum yarı tutuk ama ben duştan sonra kurutmadan yattım ondan.geçmiş olsun canım, ayrıca kolay gelsin
Hirs benim diğer adım canimCanım önemli olan kilo vermek ve sağlık. Hırs yapmazsak da olmuyor. Eglenceli oluyor böyle. Bizim 40.000 adım üzeri atan arkadaşımiz @Tostombalakanne nin bacağı şişmişti. Çok üzülmüştüm. Çünkü ona meydan okumuştum o hafta. Beni yendi bu arada.
Sen de dikkatli ol kuzum.
Demek istediğim. Herkes kendi alıştığı şekilde kendine uygun spor yapmalı. Hırs güzel ama sınırları zorlamadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?