Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rakibim canım ciğerim, adımların nasıl ? Nasılsın bugün iyi misin ? Uykunu aldın mı? @Brzhuzur
Aldim hayatim aldım. Şimdi çocuklarla çarşıdan geldik işimiz vardı küçük yuruyemedi pek dolaşmadik şimdi evdeyim onu uyutuyorum hemen cikicam yuruyuse şuan 7000 kusurdeyim bakalım aksmaa kadar ne olacak ?? Sen naptin

Ya arkadaş ben neyime guvenip 4 kilo dediysem kendimi tokatlamak istiyorum şuanda

Yürümeyi cokkk seviyorum bana göre enn güzel spor. Yürümek bizim işimiz

Özledim canım tabikide
Biraz kenardan izlemek istiyorum takimı
Ama böyle olmuyokigeri gel
1 kilo hedef koyunca gülmüştünüz hadi buyrun oda yok

İsteyince olur. Pes etme canım. Filiz'imiz herkese yorum yapıyor takip ediyor. Hatalar düzelsin kilo versinler diye. Cevap dahi verilmeyince haliyle üzülüyor. Cevaplarda bazen üzüyor. Mental yorgunluk oluyor. Dinlensin biraz. Sonra gelir sopasıyla inşallah.

ben çocukları sabah okula gönderdim, dün arkadaşta idim . O kadar çok yorulmuşum ki , sabah çocukları okula yollamaya zorla kalktım . 11gibi kalktım kahvaltı hazırladım yedim derken evde pek yürüyemedim 3000 lerdeyim. Ama seni mahçup etmemek için 25000 hedefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…