Ben tutturacağım inanıyorum, daha 4 gün var.Kim hedef belirleyelim demisti hedeflerin cogu tutmadi yine
Yok sopasıyla gelmesin .İsteyince olur. Pes etme canım. Filiz'imiz herkese yorum yapıyor takip ediyor. Hatalar düzelsin kilo versinler diye. Cevap dahi verilmeyince haliyle üzülüyor. Cevaplarda bazen üzüyor. Mental yorgunluk oluyor. Dinlensin biraz. Sonra gelir sopasıyla inşallah.
Hayirli olsun asilariniz gecmis olsun canimÇocuklat ve ben aşımızı olduk, annemler ve kızım gitti
Küçük cadıyla kaldık başbaşa, onu uyuttum, 1 kahve içtim, uyandı
Yürüyüş geceye kaldı yine. 5000 adım cepte şuan.
Oh iyi bariKim hedef belirleyelim demisti hedeflerin cogu tutmadi yine
Adim sayar saatimi bu sefer alabilirsem bende katılacam tlf nu bazen masada birakiyorum o yuzdrn tam adimim cikmiyor saatle daha fazla adim olacaktir. Siparis vermistim aldim begenmedim geri iade ettim tekrar siparis verdim bekliyorumAdım yarışında ilk 10
Üye Adı @Filizzz16 Cordelia @chikolatagozlum Zipzip- Nehir6161 @madamhd @Brzhuzur @Tostombalakanne Chedarice @TekrarDene
İlk 10 a girebilecek arkadaşlarımız.
İlk 10 daki arkadaşlarımızın işi olursa, yürüme imkanı olmazsa Bu grubun adımları altın değerinde olacak.
Hep beraber başaracağız.
Ben çok yürüyemem, zaten benim adımımla mı olacak demeyin. Yürüyün yıldızlarım. Sonuçta yağlar eriyecek.Rap Rap Rap
@Tostombalakanne canım ilk 10 dasın ama sen işlerine bak. Yine de yürürsen adımlarını at tatlım. Bu hafta birçok arkadaşımızın mazereti var.
Yaparsın sen canım snein yaş kaç ? Calismiyosun dimiben çocukları sabah okula gönderdim, dün arkadaşta idim . O kadar çok yorulmuşum ki , sabah çocukları okula yollamaya zorla kalktım . 11gibi kalktım kahvaltı hazırladım yedim derken evde pek yürüyemedim 3000 lerdeyim. Ama seni mahçup etmemek için 25000 hedefim.
BenKim hedef belirleyelim demisti hedeflerin cogu tutmadi yine
Çocuklardan dolayı çalışmıyorum, kayınpederimin emekli olmasını bekliyorumYaparsın sen canım snein yaş kaç ? Calismiyosun dimi
Kayınpederinmi bakacak çocuklaraÇocuklardan dolayı çalışmıyorum, kayınpederimin emekli olmasını bekliyorum
Emekli olunca inşaallah başlayacağım.
35 yaşındayım .
Ben sadece 4 -6 saat çalışacağım haftada 5 gün. Hafta sonları evde olmak şartı ile. İşe girmek istemiyorum. Çocukların tatili oluyor, hasta oluyor onları tek başına bırakamam eve . Diğer arkadaşlarım bırakıp gidiyorlar ama ben bırakamam onları tek başına evde daha küçükler. Biri 7 ye biri de 11 yaşına girecek. Kayınpederim emekli olunca okula gönderir okuldan gelince alır aklım kalmaz . İyi bakar o çocuklarıma Allah razı olsun. Kaynanam bakmaz . Ama onun emeği çok fazla üzerim de . Allah razı olsun ebeden .Kayınpederinmi bakacak çocuklara
Ne güzel hayırlı insanmış. Ne iş yapiyosunBen sadece 4 -6 saat çalışacağım haftada 5 gün. Hafta sonları evde olmak şartı ile. İşe girmek istemiyorum. Çocukların tatili oluyor, hasta oluyor onları tek başına bırakamam eve . Diğer arkadaşlarım bırakıp gidiyorlar ama ben bırakamam onları tek başına evde daha küçükler. Biri 7 ye biri de 11 yaşına girecek. Kayınpederim emekli olunca okula gönderir okuldan gelince alır aklım kalmaz . İyi bakar o çocuklarıma Allah razı olsun. Kaynanam bakmaz . Ama onun emeği çok fazla üzerim de . Allah razı olsun ebeden .
Ok kaptanım evvelce öyle yapiyodum da bugün başlamak için diMenunu toplu olarak paylasabilir misin aksamlari
Tamam canımOk kaptanım evvelce öyle yapiyodum da bugün başlamak için di
Belki tutar kaptanım 3günümüz var dahaKim hedef belirleyelim demisti hedeflerin cogu tutmadi yine
Yani benim icin imkansiz da sizler tutturursunuz canimBelki tutar kaptanım 3günümüz var daha
Benim 1kilo vermem lazım hadi hayırlısı
Artılar çabuk gider senin en fazla sabit olursun zaten senin kilonda biri için de normalYani benim icin imkansiz da sizler tutturursunuz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?