Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok sopasıyla gelmesin .
Buradakilerin maşaallah ı var . Onlara imrendim. Hele ki yarışlar şahane , daha azimli yapıyor bizleri. Herşeyi için teşekkürler. ☺

Adim sayar saatimi bu sefer alabilirsem bende katılacam tlf nu bazen masada birakiyorum o yuzdrn tam adimim cikmiyor saatle daha fazla adim olacaktir. Siparis vermistim aldim begenmedim geri iade ettim tekrar siparis verdim bekliyorum

Yaparsın sen canım snein yaş kaç ? Calismiyosun dimi

Kayınpederinmi bakacak çocuklara
Ben sadece 4 -6 saat çalışacağım haftada 5 gün. Hafta sonları evde olmak şartı ile. İşe girmek istemiyorum. Çocukların tatili oluyor, hasta oluyor onları tek başına bırakamam eve . Diğer arkadaşlarım bırakıp gidiyorlar ama ben bırakamam onları tek başına evde daha küçükler. Biri 7 ye biri de 11 yaşına girecek. Kayınpederim emekli olunca okula gönderir okuldan gelince alır aklım kalmaz . İyi bakar o çocuklarıma Allah razı olsun. Kaynanam bakmaz . Ama onun emeği çok fazla üzerim de . Allah razı olsun ebeden .

Ne güzel hayırlı insanmış. Ne iş yapiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…