Canım ben işletme mezunuyum . Artık bakacağım 4 ile 6 saat arası nerde ne iş bulabilirsem.Ne güzel hayırlı insanmış. Ne iş yapiyosun
2 kilo var hedefime canim acelem yok zatenArtılar çabuk gider senin en fazla sabit olursun zaten senin kilonda biri için de normal
Yürüyore ben
Sen az salladın da oldu.Az sallıycaktınız,yine olmayabiliyo ama olsundu
Cebinde saymamis olabilir canimBugun cocuklarla parka ciktik sadece 3000 adim saymış telefon
Oo manzaraya bakYürüyore ben
İçim gidiyore bennnYürüyore ben
Yarın denize gideceğiz yarın atamam ama bugün zorlarım...Canım her gün 10.000 adım atabilir misin?
Bayrama anca hedefe ulaşırızBayrama kadar hedef belirleriz artik
Çok kötü.Oo manzaraya bakya bend demin giderken iki sapik galiba araba salllniyordu. Çok kötü bişey gördüm millette utanmada yok yolun kenarında Allah'ın belaları travma oldu bnde
Benim topiğim kızBen kil9 bildirimini sabah yanlış yere yapmışım
Hayata dair her şey topigi var oraya yapmışımKmsl Hnd de orda yazıyormuş beni uyardı
Kilom cuma ile aynı sabit
56.2...
Cuma günü yediklerimin artıları anca gitti
Ay ne kötü yaOo manzaraya bakya bend demin giderken iki sapik galiba araba salllniyordu. Çok kötü bişey gördüm millette utanmada yok yolun kenarında Allah'ın belaları travma oldu bnde
Geçmiş olsun canım.Aşımı da oldum hayırlısıyla ama ağrı yapcak gibi şimdiden var hafif
Aman ağrı olsun yeter ki alerji olmasın
Hayirli olsun asin canim bende agri yapmadı dahaAşımı da oldum hayırlısıyla ama ağrı yapcak gibi şimdiden var hafif
Geçmiş olsun şifa olsun kaptanım.Hayirli olsun asin canim bende agri yapmadı daha
İnşaAllah olmaz , alerjiniz var mı aşılara karşı ? Genelde aşı olanlar diyor kolum ağrıyor diye. Kayınvalidemde aşı oldu tansiyonu sürekli düşüyor . İnşaallah aşıdan değildir.Aşımı da oldum hayırlısıyla ama ağrı yapcak gibi şimdiden var hafif
15binde uyumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?