Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim boynumda bi sıkıntı var başım da ağrısa boynuma vuruyo. İlaç içmeyide sevmem bitkisel kremler falan sürüyoruz artık.

Sana da geçmiş olsun canım
Başınız için sülük yada hacemat denediniz mi ? Başım için manuel terapiye gittim pek faydasını görmedim. Ama 1 kere hacamat yaptırdım o kadar rahatladım ki . Bende miğren var. Tavsiye ederim .

Başınız için sülük yada hacemat denediniz mi ? Başım için manuel terapiye gittim pek faydasını görmedim. Ama 1 kere hacamat yaptırdım o kadar rahatladım ki . Bende miğren var. Tavsiye ederim .
Korkarım ben ondan hem kan çıkıyo ya benimde kanım pıhtılaşmıyo birde kanama dinmez falan korkarım
Sülük de ben hayvanlardan çok korkarım

Bu hafta 3.1 kilo verirsem tutacak inşallah Neyse olmayacak bişey değil diyip polyannacılık yapayım

Bu arada sabit çıktım bugün

Ben bu cuma 64 mu Olcam. Hayallerim çok güzelmiş.

Harikasın Alma kilo. Vücut yıpranıyor al ver. Unutma.

Menüyü yazmakk için giriyorum ya telefon çalıyo ya çocuklar durmuyo yazayım gecikti zaten

20haziran pazar
11.30
2tb ekmek
2haşlanmış yumurta
1köz kırmızı biber
Domates
6siyah zeytin

15.00
1şişe kefir şeftali ananaslı
4ceviz
5fındık

20.00
Fırında tavuk ve salata

15e tamamlayamadım malesef
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul

Canım 13.000 harika adım. Biz fazla atıyoruz az geliyor. 5.000 üzeri çok çok iyi adım.10.000 üzeri harika.15.000 üzeri muhteşem 20.000 uzeri hiç gerek yok.

Ben mi üzdüm seni , aç iken ben ben olmuyorum. Kusura bakma amacım kırmak incitmek değil. Hem az yemek hem yürüyüş yapmak zorlanıyorum inanki, pes etmekte istemiyorum .
Burada, tabiki amacım kilo vermek ama hemen birden kısamıyorum. Ekmek konusuna da dikkat edecem. En kısa zamanda düzene girerim diye umut ediyorum . Teşekkür ederim . Sağlıcakla musmutlu günler dilerim. E Elif_Eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…