- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Yani ben de tammoglen saatleri giderim insanlar oluyo yollarda ama.millettin ar damarı çatlamışAy ne kötü yaBende korkuyorum yalnız başıma gitmeye , herkesin olduğu saatleri tercih ediyorum.
Ya benim telefonda aynı evde o kadar işten güçten koşturdum durdum 4000 bini geçemedim. Elimizde olmayınca tam anlamıyor herhalde .Bugun cocuklarla parka ciktik sadece 3000 adim saymış telefon
Uyu dinlen canim 15 bin guzel bi rakam15binde uyumusum
Adımlar ne alemdeİnşaAllah olmaz , alerjiniz var mı aşılara karşı ? Genelde aşı olanlar diyor kolum ağrıyor diye. Kayınvalidemde aşı oldu tansiyonu sürekli düşüyor . İnşaallah aşıdan değildir.
Evet canım , haklısın. Geçmiş olsun. İnşaAllah denk gelmezsen bir daha sapıklaraYani ben de tammoglen saatleri giderim insanlar oluyo yollarda ama.millettin ar damarı çatlamış
4000 deyim şuan daha yürüyüşe çıkmadım. Çocukları yüzmeye getirdim . Güneşin tadını çıkartıyorum .Adımlar ne alemde
UmarımEvet canım , haklısın. Geçmiş olsun. İnşaAllah denk gelmezsen bir daha sapıklara
164324000 deyim şuan daha yürüyüşe çıkmadım. Çocukları yüzmeye getirdim . Güneşin tadını çıkartıyorum .ya sen
Maşallah çok iyisin ya
Sabah kalkinca sporyaptim zorlayamam 20bin olursa yeterli sen naptinUyu dinlen canim 15 bin guzel bi rakam
11 bindeyim canim bende 20 yapsam yeter diye düşünüyorum:)Sabah kalkinca sporyaptim zorlayamam 20bin olursa yeterli sen naptin
Valla zorlamanin anlami yok bence11 bindeyim canim bende 20 yapsam yeter diye düşünüyorum:)
Ne üzülüyorsun kiz senin sucunmu benim sucum
Olsun adim sormasaydim yanmazdiNe üzülüyorsun kiz senin sucunmu benim sucum
Olurmu öyleséyOlsun adim sormasaydim yanmazdi
Kaptanım napiyosun nasılsınOlurmu öyleséy
Kolun nasil bugun bisey olmazda yarina belki agrir
Kolum asi vurulmadan agrimaya basladi nasil bir psikolojim varsaOlurmu öyleséy
Kolun nasil bugun bisey olmazda yarina belki agrir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?