- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Bende Çarşamba olucamKolum asi vurulmadan agrimaya basladi nasil bir psikolojim varsa
Asidan sonra agrim yok gibi ama kolumu kullanirken agriyor gibi de emin degilim
Bende yuruyerek gidebilirdim aslinda ama cok islek caddelerBende Çarşamba olucamsırf yürümek için hastaneden aldim sağlık ocagida vuruyodu ama bahane oldu
Bence deValla zorlamanin anlami yok bence
Boynuma assamYa benim telefonda aynı evde o kadar işten güçten koşturdum durdum 4000 bini geçemedim. Elimizde olmayınca tam anlamıyor herhalde .
Kac dakika da yuruyorsun canimAlışverişe çıktım 3bin daha saymis. Yavas mi yuruyorum ne
Ben astim da kilifindaki ayakta tutan aparat kırıldı dayanamadiBoynuma assam
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Sağol canımHayirli olsun asin canim bende agri yapmadı daha
Plazma alerjim var oda bi torbayı yedim damar yolunu çkkardılar sonra kabarma başladı o yüzden de baya zor geçti şimdilik alerjik rinit ve ikisi dışında bildiğim yok ama dr bünyen çok alerjik zor toparladın dikkat et dedi diye korkuyorum o şekil bidaha kabarıp kaşınmak istememİnşaAllah olmaz , alerjiniz var mı aşılara karşı ? Genelde aşı olanlar diyor kolum ağrıyor diye. Kayınvalidemde aşı oldu tansiyonu sürekli düşüyor . İnşaallah aşıdan değildir.
1 saat 10 dk saymışKac dakika da yuruyorsun canim
Iyiyim sen nasılsın canimKaptanım napiyosun nasılsın
Bence psikolojik canim ama yarin ağrir benim kütuk gibi olmustuKolum asi vurulmadan agrimaya basladi nasil bir psikolojim varsa
Asidan sonra agrim yok gibi ama kolumu kullanirken agriyor gibi de emin degilim
Kendimi zorlamicam zatenBence de
Toplam sure sanirim canim o zaman 6000 adim normal1 saat 10 dk saymış
Herhalde 3.6 km saatteki hızımToplam sure sanirim canim o zaman 6000 adim normal
Yarim saat 4bin sayiyo ben baktim 1 saat 10dk 8bini gecik olmasi lazim1 saat 10 dk saymış
Bakalim göreceğizBence psikolojik canim ama yarin ağrir benim kütuk gibi olmustu
Markasi ne. Kahve dunyaninki iyiydi bende bitirdim yeni alamadan french presi kirdimFiltre kahve aldım 101 den bardakta demlenenlerden tadı çok acı gelmedi ama bi yanıksı tadı var
60 dakika diye dusundum niyeyseYarim saat 4bin sayiyo ben baktim 1 saat 10dk 8bini gecik olmasi lazim
Cok sevemiyorum filtre kahveyi yaFiltre kahve aldım 101 den bardakta demlenenlerden tadı çok acı gelmedi ama bi yanıksı tadı var
Yavas mi yuruyorum acabaYarim saat 4bin sayiyo ben baktim 1 saat 10dk 8bini gecik olmasi lazim
Olsun canim zamanla artarHerhalde 3.6 km saatteki hızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?