Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaa dün tuttum ben 30dk 4000 geldik eve 8000bin adimdi
Dun aksam evde hizli adim attim 20 dakika 2100 adim attim
Ama yavas atinca daha az oluyor canim
Nasil adim attigina bagli
Birde adim uzunluguna gore de degsiiyor adimlar ya
Kardeşimle disari gidince ayni adimlari attığımız halde 2000 adim fark olusuyordu :)

Aynen canim adimin uzunluguna bagli kesinlikle leslie yaptigimda sabah 45dk 4000 saydi

Bir dr arkadaşım kan pıhtılaşmasın diye covid olanlar , bol bol aspirin içsin demişti. Aspirin kanı sulandırıyormus . Covid olanlarda kan pıhtılaşma oluyormuş. Benim kardeşlerimde çok hafif geçirdiler . Çok geçmiş olsun . İnşaAllah birşeyciğin olmaz

Ayak numaran ne

Iyiyim sen nasılsın canim

Bence psikolojik canim ama yarin ağrir benim kütuk gibi olmustu

Kendimi zorlamicam zaten
Seni gördüm daha iyi oldum ciktinmi tükenmişlik sendromundan Meryem Uzerli de bı ara girmisti ülkeyi terk etmişti ya

Seni gördüm daha iyi oldum ciktinmi tükenmişlik sendromundan Meryem Uzerli de bı ara girmisti ülkeyi terk etmişti ya
Tükenmislik degil aslinda bu uzun zamandir farkindalik bazi hareketler sözler nasil diyim takmıyorum seni gibi,birisine ciddi mesaj yaziyorum sallamamak var buda beni rahatsiz ediyo elife soyledim zaten coktan beri var bu bırakmak istiyorum elif salmıyo oyuzden biraz insanlari rahat birakmak istiyorum kim nasil davranmak istiyosa davransin yemek istiyorsa yesin umrumda degil bu saatten sonra iyilik yaramadigini anladim

öyleyse öğle yemegini yemesem mi yesem mi bilmiyorum.
bu hafta aç kalmak istiyorum nedense
patlıcan musakka var öğle yemekte.
Ogle yemeğını acıkıyorsan ye bende sutlr yulaf ezmesi yiyorum ..Asıl mucıze akşamdan sonra hıc bırsey yemıyerek ertesi gün de kahvaltı yı gec saatlerde yaparak gerceklesıyor.sakız bılr cignemıyeceksın o derece.. . Dogru beslenmeyı gerceklestırıp aralıklı oruc la kılo verılmemesı imkansız bısey o derece yanı.

Pandemı Yasaklarınım acıklanıp kımsenın anlamadığı gıbı oldu sanki
Ama ben anladım busefer
Cedarıce yurume arkadaşım şaşkınanne rakıbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…