- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yaaa dün tuttum ben 30dk 4000 geldik eve 8000bin adimdi60 dakika diye dusundum niyeyse
Olabilir canim ben tempolu 1 saat 10 dk yuruyorumYavas mi yuruyorum acaba
Dun aksam evde hizli adim attim 20 dakika 2100 adim attimYaaa dün tuttum ben 30dk 4000 geldik eve 8000bin adimdi
Aynen canim adimin uzunluguna bagli kesinlikle leslie yaptigimda sabah 45dk 4000 saydiDun aksam evde hizli adim attim 20 dakika 2100 adim attim
Ama yavas atinca daha az oluyor canim
Nasil adim attigina bagli
Birde adim uzunluguna gore de degsiiyor adimlar ya
Kardeşimle disari gidince ayni adimlari attığımız halde 2000 adim fark olusuyordu :)
Bir dr arkadaşım kan pıhtılaşmasın diye covid olanlar , bol bol aspirin içsin demişti. Aspirin kanı sulandırıyormus . Covid olanlarda kan pıhtılaşma oluyormuş. Benim kardeşlerimde çok hafif geçirdiler . Çok geçmiş olsun . İnşaAllah birşeyciğin olmazSağol canım
Sağol canım
Plazma alerjim var oda bi torbayı yedim damar yolunu çkkardılar sonra kabarma başladı o yüzden de baya zor geçti şimdilik alerjik rinit ve ikisi dışında bildiğim yok ama dr bünyen çok alerjik zor toparladın dikkat et dedi diye korkuyorum o şekil bidaha kabarıp kaşınmak istemem
Aşı olmadan önce kan sulandırıcı başlayın diyo bazıları benim kanım pjhtılaşmıyo zaten içmeme gerek yok belki faydası olur bi sıkıntı yaşamadan atlatırım
Covid olmama nedenim de o olabilir
Ayak numaran neDun aksam evde hizli adim attim 20 dakika 2100 adim attim
Ama yavas atinca daha az oluyor canim
Nasil adim attigina bagli
Birde adim uzunluguna gore de degsiiyor adimlar ya
Kardeşimle disari gidince ayni adimlari attığımız halde 2000 adim fark olusuyordu :)
Aslında benimde uzak.hatta iki.minibus le gidiliyo ama dönüşte büyük semt pazarı var pazara giricemBende yuruyerek gidebilirdim aslinda ama cok islek caddeler
Seni gördüm daha iyi oldumIyiyim sen nasılsın canim
Bence psikolojik canim ama yarin ağrir benim kütuk gibi olmustu
Kendimi zorlamicam zaten
Aclıkta şifa olduğunu butun hastalıkların sebebının tokluk olduguna kesinlikle ınanıyorum ..keşke nefsımıde ıkna edebılsemBen de bugün kahvaltı yapmadım. Aç değilim.
Tükenmislik degil aslinda bu uzun zamandir farkindalik bazi hareketler sözler nasil diyim takmıyorum seni gibi,birisine ciddi mesaj yaziyorum sallamamak var buda beni rahatsiz ediyo elife soyledim zaten coktan beri var bu bırakmak istiyorum elif salmıyo oyuzden biraz insanlari rahat birakmak istiyorum kim nasil davranmak istiyosa davransin yemek istiyorsa yesin umrumda degil bu saatten sonra iyilik yaramadigini anladimSeni gördüm daha iyi oldumciktinmi tükenmişlik sendromundan Meryem Uzerli de bı ara girmisti ülkeyi terk etmişti ya
İyi biraz ağrı var ama o kadar değil ya tetenoz aşısı daha çok ağrı yapmisti bende bu birşey değilmiş
Ogle yemeğını acıkıyorsan ye bende sutlr yulaf ezmesi yiyorum ..Asıl mucıze akşamdan sonra hıc bırsey yemıyerek ertesi gün de kahvaltı yı gec saatlerde yaparak gerceklesıyor.sakız bılr cignemıyeceksın o derece.. . Dogru beslenmeyı gerceklestırıp aralıklı oruc la kılo verılmemesı imkansız bısey o derece yanı.öyleyse öğle yemegini yemesem mi yesem mi bilmiyorum.
bu hafta aç kalmak istiyorum nedense
patlıcan musakka var öğle yemekte.
Masallah ozaman sanaİyi biraz ağrı var ama o kadar değil ya tetenoz aşısı daha çok ağrı yapmisti bende bu birşey değilmiş
Pandemı Yasaklarınım acıklanıp kımsenın anlamadığı gıbı oldu sankiCanım şaşkın anne kilo bildirecek. Onun dışında gelmeyecek. Sardunyam da spor yapamayacak.
Karıştı biraz. Ben doğru ifade etmedim. Çünkü bende nasıl yapsam şaşırdım.
Sardunya sen cedarice aktifsiniz. İsterseniz rakip de olabilirsiniz kilo vermede.
@Cedarice
@sardunya1038
Kusuruma bakmayın ne olur.
Pandemı Yasaklarınım acıklanıp kımsenın anlamadığı gıbı oldu sanki
Ama ben anladım busefer
Cedarıce yurume arkadaşım şaşkınanne rakıbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?