inşallah hayatım bende de oluyor da bazen ondan biliyorum, fazla asitli, baharatlı gıdalar yememeye çalış, domates te öyle :78:
Merhaba kızlar...Naz arkadaşımın daveti üzerine geldim.
Umarım hep beraber sağlıklı kilo veririz.
hoşgeldin canım . daha önce bir takımda yarışıyordun yanlış hatırlamıyorsam hangi takımdaydın
Kızlar nerdeyse 1 haftadır yemek yiyiyorum ama yemekten sonra miğdem bulanıyor . Yada bir yanma hissi oluyor ....
yeni arkadaşlar gelmiş bile hoşgelmişler.....aeben ablam ben yeni üye arayışına girdim inşallah gelen olurda takım tekrar canlanır . üzerimizdeki ölü toprağını atarız 6. Takımın kapanmasını bende istemem
hoşgeldin turuncu nicini hatırlıyorum ...Merhaba kızlar...Naz arkadaşımın daveti üzerine geldim.
Umarım hep beraber sağlıklı kilo veririz.
miray nirelerdesin cadı ...veee kızlar ben geldimmm...
geçmişi okudum biraz pes etmiş herkes ben bu ara çok sık giremiyorum yoğunluk + denetim sıkı bu ara buralarda...
okuyup hemen sayfayı kapatıyorum canlar ama sizi okumak bile güzelözledim bide
yeni arkadaşlar gelmiş bile hoşgelmişler.....
hoşgeldin turuncu nicini hatırlıyorum ...
yeni kilolar çabuk gider turuncum inşallah öyle olur ....merhaba aeben.:92:
hoşbulduk
iyim gözdem .....Abla nasılsın :82::82::82:
senin nickde bana hiç yabancı gelmedi doğrusu
olmazmı ..hoşgeldin ..var mı kontenjan kızlar??? geldimmmm...
yeni kilolar çabuk gider turuncum inşallah öyle olur ....
daha evvel takımlarda oldugundan takım kuralarını biliyorsundur ...
6.takımın kendine özgü kuralarıda paylaşım ve cumalarıda engeç 11 30 kadar kilo bildirimi...
27 yaşındayım evliyim ingilizce öğretmeniyim izmirliyim henüz çocuğum yok.. 87 kiloyum 60 hedefim. ne zaman olursa artık.. uyguladığım belli bir diyet yok. hergün b-fite gidiyorum. tiroid ve polikistik over rahatsızlıklarım var. metabolizmam yavaş..kilolarımın 15 i 1yılda geldi bana. sporu bıraktım ve evlendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?