Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün yediklerim ve akşam yiyeceklerim

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 elma
1 portakal

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık

nasılsınız kızlar kosusturmacadan giremiyorum takipte edemedim sizleri cuma gunude kilo bildirmimi yaparım bu hafta menulerimi yazamadım idare edin olurmu keyifler nasıl

biz iyiyiz gamzeciğim sen nasılsın nasıl oldunuz canım iğleştiniz mi ?

biz iyiyiz gamzeciğim sen nasılsın nasıl oldunuz canım iğleştiniz mi ?

ben iyiyim canım ama oglan daha duzelmedi uğerasıyoruz bakalım hazır girmişken bugunku planladıgım menumu yazayım

sabah:yarım bardak greyfurt yarım bardakta portakal suyu
kahvaltı:3 dilim kızarmıs tb ekmek domates 1 tatlı kasıgı sekersiz marmelat 4 zeytin kızarmıs koy peyniri
öğlen:brokoli salatası yogurt tavuk sote
ara:tarcınlı yogurt
aksam:turlu yogurt

menün çok güzel olmuş gamze montiye devam ediyorsun ne güzel

merhaba kizlar
dünkü menümü yaziyim hemen:)

sabah: biraz kayisi cay
kahvalti: bol yesillik, biraz peynir ve iki dilik ekmek
ara: elma
ögle: corba,haslanmis tavuk ve salata
ara: birsey yemedim
aksam: salata ve yogurt

dün hic kendimi ac hissetmedim...birde 45 dakika pilates yaptim

hoşgeldin canım menün güzel olmuş canım platese devam et farkı göreceksin

selam kıslar.....

hoşgeldin ablam nasılsın ... Geçen rahatsızlığınla ilgili bilgi bişeyler yazdın ya ablam derin nefes alma gereksinimi duyduğunu yazmıştın . Bende de bazen oluyor hangi bölüme gözükmem gerekir doktora gidicem tekrar . Bide bişey daha sormak istiyorum bu 2. Kes oluyor ayıptır söylemesi akıntı olurya kadınlarda bende 2 dir kan pıhtısı şeklinde oluyor bu neden olabilir abla

haklisin cnm cok ise yariyor...kendimi hem daha iyi hissediyorum hemde vücüdüm sekle giriyor:)
senin keyifler nasil bakalim?

benim keyifler iyi canım tam diyet modundayım . Kilolar yavaş yavaş gidiyor platesle sıkılaşıyorum. Sadece işyerinde işim yok canım sıkılıyor . Dün baya bir yoğunluk vardı ama bugünde bişey yok . Sen bölüm değiştirecektin yanlış hatırlamıyorsam ne yaptın canım seçtin mi yeni bölüm

evet cnm bunu ciddi ciddi düsünmeye basladim artik...
aslinda ekonomiyi cok seviyordum ancak simdi nedense icimden o bölüm gelmiyor...hayat boyu o isi yapamiycakmisim gibi geliyor...simdi iki üc üniversiteyi arastiriyorum..eger olursa 9. ayda sosyal haklar bölümüne devam etmek istiyorum...

nazlım benimki yeni deyil aslında taahamilelik döneminde sıkışıyordu gögüs kafesim .ama merdiven çıkarken vs bi zorluk olmazdı o yüzden fazla önemsememiştim .
son günlerde fazla sıkışmaya başladı gögüskafesim ve derin derin nefes alma ihtiyacı duydum .birde karnım şiş mişti şimdi şimdi fark ediyorum bunu ...benim sorunun daha evvel geçirdigim mikrabik yada iltihaplı bir hastalık bu gripde olabilir dedi dr. vekalbi çevreleyen bir zar varmış karumak içink için bu zar iltihaplanmş vede su toplamış ve bu haçimle kalbi rahat hareket ettirmiyormuş . kalbimin sıkışması ve sık nefas almam bu yüzdenmi . bide bazı tatliller aldı bugün tekrar gidicem şimdi..
ben zamanıdan önemsemedim .varsa bir durumumbi kardiyologa git .

sağol ablam ben dahiliyeye gitmiştim ordan bişey çıkmadı ben en yakın zamanda kardiyoloji bölümünden arndevu alayıp gideyim en iyisi

ayy çok geçmiş olsun ablacım ben daha önce rahatsızlığın ile ilgili yazdıklarını kaçırmışım kendine dikkat et ablacım evet sağlıklı ilgili şeyleri küçük falan deyip atlamamak gerekiyor erken tanı her zaman gerekli..acil şifalar dilerim ablacığım

Teşekkür ederin Naz.Hoşbulduk.
1. takımdan ayrıldığım son kilo 61 civarıydı herhalde ama hastalık ve kullanılan ilaçlar nedeni ile alınan kilo tabloya yansıtılmıyordu herhalde.Yanlış hatırlıyor olabilirim yinede

Cuma günü kilo bildirimimi yapıyorum o zaman.

Günaydın nazlım iyiyim sen nasılsın tatlım
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler....
yeni üyeler iyi gelecektir takımımıza....

Teşekkürler Safinaz.Hoşbulduk
günaydın kızçeler hayırlı sabahlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ,sefa getirmişler

Hoşbulduk Melek.

selam kızlar
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniiizzz

Hoşbulduk Blackandwhite

Merhaba kızlar.
Bugünüm biraz yoğun olduğu için anca gelebildim.

Şimdiye kadar yediklerim yiyeceklerim :

08.00 : 2 dilim kepekli ekmek,1 tavada yumurta(kaşığın ucu ile yağ koydum),yeşillik,portakal suyu(taze,1 bardak)
10.00 : 1 bardak süt
12.00 : 1 adet fırında yapılmış siğara böreği,1 minik kare sütlü tatlı(misafirlikteydim)
14.00 : 5 adet sunta bisküvi,1 kk peynir
17-17.30 : 3-4 kaşık tavuklu mantar sote,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurt ve salata
20.00 : 1 porsiyon meyve

su : 1.5 lt kadar
spor : 1 saat (5km yürüyüş)

hoşgeldin canım öğlen hariç menün güzel canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…