Yok yok sabah 10dan önce dışarda yürüyüşler yasaklanmış duymadın mıSabah 6 da hava aydınlık oluyor mu ki bilen var mi..
Bnm büyük de asla bir şey yemiyor. Sabah yarım bazen 1 yumurta, akşam pilav varsa pilav yoksa hiç bir şey, yatarken süt. Bitti. Ne et ne meyve ne sebze ne baklagil hiçbirşey yine iyi geldi bu yaşa kadarEn buyuk sorunumuz uyku, ikinci de büyüğün beslenmesi
Eskiden muhabbet anlamında daha aktiftin sanki, nasıl oldu sıkıntıların hafifledi mi biraz. Özledim ben sanki seni
Elbet bir gün sende gıdersın Biyerlere ben şimdiden demış oldumBen gitmiyorum kiz @sonundaoldu gidiyor
ZonguldakNereyi soruyorsun,?
Demi ya kopekler cok birde burda..Kovalarlarsa diye de geliyor aklıma hafif karanlıkta olursa bi de..Aslinda kaçarken iyi adim olur daİstanbul aydinlanmis oluyor da bence o saatte cikma sen
Yiyecekler bir günde o zaman biz ne halde olcaz bilmiyorum. Alnimin üstü açıldı resmen 1.5 senedeBnm büyük de asla bir şey yemiyor. Sabah yarım bazen 1 yumurta, akşam pilav varsa pilav yoksa hiç bir şey, yatarken süt. Bitti. Ne et ne meyve ne sebze ne baklagil hiçbirşey yine iyi geldi bu yaşa kadar
Küçük bugün ıspanak yedi gözüm yaşardı,
Evet hep tekim takarim kulaklığı müzik son ses yabancı bazen yerli hareketli şarkılar çok seviyorum yurumeyi ve müzikli yurumeyiAfiyet olsun. Sen nasıl güzel yürüyorsun maşallah.
Tek mi yürüyorsun?
5 mil
30 dk eliptik
15 dk pilates :90 puan
50 sguat: 50puan
50 sn plank:50 puan
Eki Görüntüle 2875136
Toplam puan 1973
Zipzip- @Filizzz16 Cordelia
Hem de teeee ne zamandır bir bilseC Chikolata_gozlum geçmişten kop artık. Seni bekliyoruz.
Temmuz 16 inşallahElbet bir gün sende gıdersın Biyerlere ben şimdiden demış oldum
Aydınlanıyor ama tek çıkma.Zonguldak
Demi ya kopekler cok birde burda..Kovalarlarsa diye de geliyor aklıma hafif karanlıkta olursa bi de..Aslinda kaçarken iyi adim olur daNeyse başka plan yapayim..
Canım çok şükür bir sikintim yok ufaklık diş çıkarma aşamasında ne gündüz ne de gece uykuları var tüm gün huysuz gün içinde bakamıyorum ufak kızım da sürekli başında cimdikliyor sıkıştırıyor yalnız da bırakamıyorumEskiden muhabbet anlamında daha aktiftin sanki, nasıl oldu sıkıntıların hafifledi mi biraz. Özledim ben sanki seni
Aman dikkat et cikarsandaZonguldak
Demi ya kopekler cok birde burda..Kovalarlarsa diye de geliyor aklıma hafif karanlıkta olursa bi de..Aslinda kaçarken iyi adim olur daNeyse başka plan yapayim..
Seviyorum ayağına türlü eziyetler yapıolar bu ablalar, allah kolaylık versin. Ben büyüğğ annemlerle gönderdim 1-2 hafta evde tatil yapmayı planlıyorumCanım çok şükür bir sikintim yok ufaklık diş çıkarma aşamasında ne gündüz ne de gece uykuları var tüm gün huysuz gün içinde bakamıyorum ufak kızım da sürekli başında cimdikliyor sıkıştırıyor yalnız da bırakamıyorum
Canım foto yükleyemiyorum deminden beri omu deniyorumC Chikolata_gozlum geçmişten kop artık. Seni bekliyoruz.
Biraz küçültCanım foto yükleyemiyorum deminden beri omu deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?