İyi geceler canım.İyi geceler kizlar
Bildirdi adımını 42.000 dedi canım. Gördün di mi?Iyi geceler yarin görüşürüz
Gordum gördüm gormem mi hicBildirdi adımını 42.000 dedi canım. Gördün di mi?
Biliyor olmana cok sevindimAmine Busra adını ne zaman okusam ardından "beni o limana çıkaramazsın..." diye şarkının sözleri geliyor içimden
İsim değişikliği nasıl yapıyorsunuz ? İlerleyen zamanlarda bende değiştirmek isterim.Biliyor olmana cok sevindimadımı değiştirmeye karar verdim bir türlü bulamiyordum. Sonra kendi kendime mirildanirken farkettim yeni bir baslangic yapmak istiyordum mavi huzur verici bir renk. Normalde pek onemsemem ama burda ismimi gordukce huzur geliyor icime
Hesap detaylarindan değiştirebilirsiniz. Ama sureli oluyor. Yani belli bir sure isim degistiremiyorsunuzİsim değişikliği nasıl yapıyorsunuz ? İlerleyen zamanlarda bende değiştirmek isterim.
Teşekkür ediyorumHesap detaylarindan değiştirebilirsiniz. Ama sureli oluyor. Yani belli bir sure isim degistiremiyorsunuz
İsim bitti yatacağım. Hangi takım önde biliyorum. Mışıl mışıl uyurum.Yatakta yorgunluktan kac gundur uyuyamiyorumDönüyorum bi o yana bi bu yana Sen?
Biz benceİsim bitti yatacağım. Hangi takım önde biliyorum. Mışıl mışıl uyurum.
Ne zaman ne çabuk hesapladin ki..kac kac yani..olamaz ben kac gundur öndeyim amaİsim bitti yatacağım. Hangi takım önde biliyorum. Mışıl mışıl uyurum.
Spor listesi yapıyorum demiştim.Ne zaman ne çabuk hesapladin ki..kac kac yani..olamaz ben kac gundur öndeyim amabak deme öyle şeyler bana kotu oluyorum
Kac fark var peki onu deseydin..Spor listesi yapıyorum demiştim.
Sizin spor Kaptanıniz söylerKac fark var peki onu deseydin..
Bizim listeyi de mi yapiyorsunSpor listesi yapıyorum demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?