- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Gözün aydın mi diyimSeviyorum ayağına türlü eziyetler yapıolar bu ablalar, allah kolaylık versin. Ben büyüğğ annemlerle gönderdim 1-2 hafta evde tatil yapmayı planlıyorum
sağlık olsun.
Foto atamıyorum.
Allah kolaylık versin. Tez zamanda uyku düzenini oturtursunuz inşaallah. Çok zor oluyor uyumayan çocuklar.Biri 4 yaşinda diğeri 17 aylık
Canım sen attın mı asim resmini?Allah kolaylık versin. Tez zamanda uyku düzenini oturtursunuz inşaallah. Çok zor oluyor uyumayan çocuklar.
Attı sanmışımCanım sen attın mı asim resmini?
Şimdi onu yazacaktımCanım sen attın mı asim resmini?
Kuzu sen yarış ayağına bize yerlestin galibaSabah 6 da hava aydınlık oluyor mu ki bilen var mi..
Yaptım canım. İnternetimizde sorun var galiba.mesajda yazıyorum gitmek istemiyorBiraz küçült
Benden laf cikmaz ki zatenFoto atamıyorum.42000 yaptım kimseye söyleme
Sanki abartıyorsunuz yaw o kadar çok mu geliyorum hakkat yaKuzu sen yarış ayağına bize yerlestin galiba
Yok canım olur muSanki abartıyorsunuz yaw o kadar çok mu geliyorum hakkat ya
Bizimkiler erken yatıp geç kalkiyor..Yok canım olur mukendi takımına bu kadar yazmamisindir bu hafta
Ooo zümrüt yeşili coşmuş.12 :30
2 dilim ekmek üstü krem peynirli domates salatalık marul .
18 :00
1 tanesine yemedim balıkların üzerine azıcık ketçap sıktım . @BrzhuzurCordelia Zipzip- E Elif_Eylul
Ben vurulurken birşey anlamadımBende bayramda akrrji iğnesi vufuldum biraz yakar demişti hemşire oğlan yakmadı naptın bıçak bile mi sokuyon ne bu acı demiştimkalçamın üstüne oturamadım 2gün
Oooo karnenn gelmis hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2875008
C Chikolata_gozlum 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (722. Etap) : 66,85
Bitiş Kilosu (731. Etap) : 56,40
Verilen Toplam Kilo : 10,45
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,63%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,56%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.045
Sevgili chikolatagozlum 9 Nisan 2021 (722. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 724. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 18 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde toplamda 10,45 kilo vermiş olarak ve 58 kilo olan hedefini 118% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
C Chikolata_gozlum karnen hazir canim tebrik ediyorum tekrardan insallah bir daha kilo problemi yasamazsin
Sağol canım inşallah
Sende haklısınBizimkiler erken yatıp geç kalkiyor..Ben de komsuda mutlaka iki cift laf edecek birileri vardır diye buraya geliyorum ki oyle de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?