Gunaydin canımGünaydınnn
Hayırlı sabahlar
Günaydın canımGünaydın
Gunaydin canım gul cok guzelmisGunaydin
Günaydın canım35-40 bin adımları görünce ben
Ben o kadar yapamam
GÜNAYDİN
Korkmayın diyeceğim ama bir doktorla görüşün belki sizinki aşıdan değildir gidin baktırın. Allahım şifanızı versin.Bende de birkacgun tansiyon dusuklugu oldu simdi korkuyorum ikinci aşıyı olmaya
Günaydın, nasıl anlamadım? Ben gece yazdım . Adımımı tamamladıktan sonra hepsini bir arada verdim . Hangi saatte vermemiz gerekiyor. Belirli birşeyi mi var ?Günaydın canım afiyet olsunmenüleri ayrı değil toplu halde akşamları yazıyoruz.
21 haziran Pazartesi
Sabah aç karnına mate çayı
Kahvaltı
2 h.y beyazı
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 tabak kiraz
1 tabak dut
Öğlen yemeği
1 tabak semizotu salatası
Mete çayı
Akşam
3 y.k yoğurt
2 y.k meyveli müsli
Su: 3 lt 1 litresi dukan suyu
Adım: 11.027
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
@Cedarice
Doğru yazmışsın canim sorun yokGünaydın, nasıl anlamadım? Ben gece yazdım . Adımımı tamamladıktan sonra hepsini bir arada verdim . Hangi saatte vermemiz gerekiyor. Belirli birşeyi mi var ?
Yok kiz olmaz öyle fotoğraflı bildirim yapıyoruz ya
Ordakileri kopyalariz yeterki aysun görmesinYok kiz olmaz öyle fotoğraflı bildirim yapıyoruz ya
6 da yuruyuse cikti mi acabaTakimina gitmiyo baksana burda yatti garanti sabaha kadar donacak haberi yok
Nebilim baksana etiketi bile görmüyo demekki yurürken uyuyo6 da yuruyuse cikti mi acaba
Kalksam iyi olacak daha 151 adimim varNebilim baksana etiketi bile görmüyo demekki yurürken uyuyo
Ben sabah sporuna kalktim firina ekmek almaya gittim 1800 adim olmus simdi Eylulün yanina yattimKalksam iyi olacak daha 151 adimim var
Allah'ım 38 verBugün alışveriş yaptım. Kaç yıl sonra kabinde birşey denedim ve oldu şükürler olsun. Hâla 46 48 bedenim maalesef. İnşallah önümde ki süreçte daha sıkılasarak ilerlicem
Evde de ekmek cok almaya gideyim dicemBen sabah sporuna kalktim firina ekmek almaya gittim 1800 adim olmus simdi Eylulün yanina yattim
Aman alma sen yersinEvde de ekmek cok almaya gideyim dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?