Aynen kuzum M MissHayaLet sadece beğenilerini görüyorum ben de özledim senanin benimle muhabbetiniEskiden muhabbet anlamında daha aktiftin sanki, nasıl oldu sıkıntıların hafifledi mi biraz. Özledim ben sanki seni
Hadiyaaa
Ordakileri kopyalariz yeterki aysun görmesin
Gorsen ne olcak bütün takimi senmi sırtlıcan gecmek icinnolcak ki gorsem
Gorsen ne olcak bütün takimi senmi sırtlıcan gecmek icin
Canım yarış atı degiliz lütfen bunu kendinize yapmayın sen 40bin atarsin arkadasin 20bin sen yoruldugunla kalirsin ayaklarini düşun bunu ciddi soyluyorumbeni düşündüğün için yani tamam simdi daha küsmem
Ama benim sirtlanmamla kapanabilecek bi farksa denerdim gene deGorsen ne olcak bütün takimi senmi sırtlıcan gecmek icin
Sırtlan canım olan sana olcak takim arkadaslarin gelmicek bisey olunca sadece gecmis olsun diceklerAma benim sirtlanmamla kapanabilecek bi farksa denerdim gene deya da takimin basini yerdim iyi olurdu
Günaydın ablacımGünaydıııııııınn
Canim şaka bir yana ben tüp bebek tedavisi gordum cok kilo aldım şiştim resmen onu hızla verip tekrar dr a gitmek için gruplara katildim..cok ta motive oldum kisa surede cogu kilomu verdim..bu ayki adetimle de yeni tedavi için dr a gidecegim bugun basladi yarin Ankaradayım kısmetse..Sırtlan canım olan sana olcak takim arkadaslarin gelmicek bisey olunca sadece gecmis olsun dicekler
Çok sevindim Rabbim işini kolaylaştirsin inşAllah canimCanim şaka bir yana ben tüp bebek tedavisi gordum cok kilo aldım şiştim resmen onu hızla verip tekrar dr a gitmek için gruplara katildim..cok ta motive oldum kisa surede cogu kilomu verdim..bu ayki adetimle de yeni tedavi için dr a gidecegim bugun basladi yarin Ankaradayım kısmetse..
.Yani artik yüksek adimlamam zor zaten...yoksaaaaa oho ho buda benim bahanem olsun
İnşallah tutar Rabbim hemencik hamile kalmaya ve kucaginza almaya nasip etsin hakkınızda hayırlısı olsun :)Canim şaka bir yana ben tüp bebek tedavisi gordum cok kilo aldım şiştim resmen onu hızla verip tekrar dr a gitmek için gruplara katildim..cok ta motive oldum kisa surede cogu kilomu verdim..bu ayki adetimle de yeni tedavi için dr a gidecegim bugun basladi yarin Ankaradayım kısmetse..
.Yani artik yüksek adimlamam zor zaten...yoksaaaaa oho ho buda benim bahanem olsun
Gunaydin ablacımGünaydıııııııınn
Amin canimÇok sevindim Rabbim işini kolaylaştirsin inşAllah canim
Yok yürumek iyidir ama ertesi günü zor geciyo bende sabah spor yapiyorum kızla zaten bütün gün park sokak derken aksamda arkadasla yuruyoruz ondan bukadar adim attim yoksa yarisma icin hayatta kendimi üzmem
Cok teşekkür ederim canım aminnnİnşallah tutar Rabbim hemencik hamile kalmaya ve kucaginza almaya nasip etsin hakkınızda hayırlısı olsun :)
Hadi hayirlisi olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz insalllahCanim şaka bir yana ben tüp bebek tedavisi gordum cok kilo aldım şiştim resmen onu hızla verip tekrar dr a gitmek için gruplara katildim..cok ta motive oldum kisa surede cogu kilomu verdim..bu ayki adetimle de yeni tedavi için dr a gidecegim bugun basladi yarin Ankaradayım kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?