Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

beni düşündüğün için yani tamam simdi daha küsmem
Canım yarış atı degiliz lütfen bunu kendinize yapmayın sen 40bin atarsin arkadasin 20bin sen yoruldugunla kalirsin ayaklarini düşun bunu ciddi soyluyorum bizim takimada hep diyorum ama kiymetim bilinse

Ama benim sirtlanmamla kapanabilecek bi farksa denerdim gene de ya da takimin basini yerdim iyi olurdu
Sırtlan canım olan sana olcak takim arkadaslarin gelmicek bisey olunca sadece gecmis olsun dicekler

Sırtlan canım olan sana olcak takim arkadaslarin gelmicek bisey olunca sadece gecmis olsun dicekler
Canim şaka bir yana ben tüp bebek tedavisi gordum cok kilo aldım şiştim resmen onu hızla verip tekrar dr a gitmek için gruplara katildim..cok ta motive oldum kisa surede cogu kilomu verdim..bu ayki adetimle de yeni tedavi için dr a gidecegim bugun basladi yarin Ankaradayım kısmetse..
.Yani artik yüksek adimlamam zor zaten...yoksaaaaa oho ho buda benim bahanem olsun

Çok sevindim Rabbim işini kolaylaştirsin inşAllah canim
Yok yürumek iyidir ama ertesi günü zor geciyo bende sabah spor yapiyorum kızla zaten bütün gün park sokak derken aksamda arkadasla yuruyoruz ondan bukadar adim attim yoksa yarisma icin hayatta kendimi üzmem

İnşallah tutar Rabbim hemencik hamile kalmaya ve kucaginza almaya nasip etsin hakkınızda hayırlısı olsun :)

Amin canim cok teşekkür ederim
İnşallah tutar Rabbim hemencik hamile kalmaya ve kucaginza almaya nasip etsin hakkınızda hayırlısı olsun :)
Cok teşekkür ederim canım aminnn

Dünki menümü iliştireyim
Sabah10.00 patatesli.omlet 2 dilim peynir domates salatalık 1.5 kepekli ekmek 1 çatal bal

Ara15.00 2 sahanda yumurta 1 dilim kepekli ekmek

Akşam19.00 4 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tabak taze fasulye 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 3 saat temizlik200 p Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Hadi hayirlisi olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…