Afiyet olsun canımDünki menümü iliştireyim
Sabah10.00 patatesli.omlet 2 dilim peynir domates salatalık 1.5 kepekli ekmek 1 çatal bal
Ara15.00 2 sahanda yumurta 1 dilim kepekli ekmek
Akşam19.00 4 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tabak taze fasulye 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 3 saat temizlikEki Görüntüle 2875198 200 pZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Gunaydin canim iyiyim.sen nasilsinGünaydın güzelliklernaapiyonuz?bakiim
Bende Dün ekmek almamişim eşim de almamiş. Eşim de şurda bi bakkaldan al gel dedi yok dedim .Markete gittim geldim markette uzaktı.Eşim yine ekmeği unutmuştu ama allahtan bakkalda vatmış dün aldım
Insallah canim insallah guzel haberler verebilirimHadi hayirlisi olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz insalllah
dualarim seninle olsunInsallah canim insallah guzel haberler verebilirimbu kez sonu guzel ve son tedavim olur insallah
Afiyet olsun canimDün
Kahvaltıdan sonraki menüm çok saçma sapandi
Öğle; yarım porsiyon meyve koca bir külah sutlu dondurma
Aksam ;1 kase yoğurt çorbası, 2 dilim ekmek ,bir ince dilim salam,yarım servis kasigi tazefasulye,bir kase yağsız tuzsuz çekirdek
bu ne böyle be bööğ
İnşaallah!!!hayırlı ,sağlıklı ,tontilis ,ikizlerini alırsın kucağınaInsallah canim insallah guzel haberler verebilirimbu kez sonu guzel ve son tedavim olur insallah
Tabiki eklerim kaptanımAfiyet olsun canim
Yagsiz cekirdek nasil oluyor acaba
Menülere saat ve su miktarini ekleyebilir misin
Iste o paketlerin ici yagsiz olmuyor canım cekirdek tüketirken dikkat etmek lazimTabiki eklerim kaptanım
Yağsız çekirdek söyle oluyor markete gidiyorsun paket üstünde yazan palavralara caresizce yesss buldum diyip sıkı sıkı yapıştığın paketi kapıp getiriyorsun
Ne guzel dedin öyle..İnşaallah!!!hayırlı ,sağlıklı ,tontilis ,ikizlerini alırsın kucağına
Allah gönlünün muradıni hayirla tez zamanda kucağına nasib etsin
Gunaydin canım nasilsinGünaydın kızlaar
iyiyim canıım güneşli bi sabah, iyi hissediyorum o yüzden. sen nasılsın? aşı sonrası nasıl hissediyorsun bugünGunaydin canım nasilsin
Al bir deli dahaAslinda dün düşünmüştüm bak denk geldiAnkaraya yürüyerek mi gitsem sizi yenmenin başka yolu yok anlasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?