- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Haklısın1kıside çıksın haklısin desin
Iyiyim canim dun aksam hafif ağrı vardi bugun oda kalmadiiyiyim canıım güneşli bi sabah, iyi hissediyorum o yüzden. sen nasılsın? aşı sonrası nasıl hissediyorsun bugün
Canim çok sukur bende birsey yapmadi kol agrisi disinda sen zaten paniksin bide rahatsizliklarindan dolayi etkilemis olabilirmiE Elif_Eylul canim nasilsin asidan dolayi bir sorun yasadinmi. Iki gundur sirtim belim ve bobreklerim cok agriyor ve sanki sisim cunku ictigim su ve wc ye cikma olayim oranılı degil gibi göz kapaklarimda şiş hakeza, isin icinde böbrek olunca bilirsin belki panik oluyorum
Sinovac olmuştun degil mi canimE Elif_Eylul canim nasilsin asidan dolayi bir sorun yasadinmi. Iki gundur sirtim belim ve bobreklerim cok agriyor ve sanki sisim cunku ictigim su ve wc ye cikma olayim oranılı degil gibi göz kapaklarimda şiş hakeza, isin icinde böbrek olunca bilirsin belki panik oluyorum
Biontech yapiyo dediler ama yapmiyo yada kimine yapiyo anlamadim benSinovac olmuştun degil mi canim
Bu hafta kendini yormus ve üşütmüş olabilirsin onun etkisi vardir
Evet canim bende farkindayim panik atagimin bu hastaliklara karsi hassas olamla gosteriyor kendini umarim gecicidir dun cok korktum ayakta duramadim surekli yatma hissi duydum cunku canim cok yandi.Canim çok sukur bende birsey yapmadi kol agrisi disinda sen zaten paniksin bide rahatsizliklarindan dolayi etkilemis olabilirmi
Biontec oldum canim evet cok yoruldum umarim ondandırSinovac olmuştun degil mi canim
Bu hafta kendini yormus ve üşütmüş olabilirsin onun etkisi vardir
Sen cekirdek yemeye devam etŞaksen ben asla o kadar yuruyemem varisler öldürür beni
Gel gel de 1 gunde gelebilecek misinAslinda dün düşünmüştüm bak denk geldiAnkaraya yürüyerek mi gitsem sizi yenmenin başka yolu yok anlasildi
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünümüz aydın olsun guzel kizceler
Gecer gecer dinlen yurüme sadece islerini yapEvet canim bende farkindayim panik atagimin bu hastaliklara karsi hassas olamla gosteriyor kendini umarim gecicidir dun cok korktum ayakta duramadim surekli yatma hissi duydum cunku canim cok yandi.
Biontec oldum canim evet cok yoruldum umarim ondandır
InsaAllah canim ya bugun benim ahmetle muhammedde asi olacak sifa olsun insaAllahGecer gecer dinlen yurüme sadece islerini yap
Aaa onlaradami geldi hadi insallah sifa olurInsaAllah canim ya bugun benim ahmetle muhammedde asi olacak sifa olsun insaAllah
Aynen canim değişiyor herkesin bagisiklik sistemi farkliBiontech yapiyo dediler ama yapmiyo yada kimine yapiyo anlamadim ben
Biri 23 biri 19 ama sigortali calisan olduklari icin sira o sebeple geldiAaa onlaradami geldi hadi insallah sifa olur
Sgk kayitlidir ondan sira gelmiştir daha 30 un altina dusmedi :)Aaa onlaradami geldi hadi insallah sifa olur
Biri 23 biri 19 ama sigortali calisan olduklari icin sira o sebeple geldi
Heee tabi mantıklıSgk kayitlidir ondan sira gelmiştir daha 30 un altina dusmedi :)
Benim kardeslerimde bekliyor gelsin diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?