Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim ablamda aldırdı varislerini daha sonra köpük tedavisi oldu ve gecti simdi rahatlikla hareket ediyo calisiyodu ama eve gelince agliyorum ayak agrilarimdan diyodu
Tsk ederim canım ama işte bi korkumda ailede kalp rahatsızlıkları var ya ilerde kasik damarıma ihtiyaç olursa çünkü ona dokunmadan tedavi eden çok az doktor var diyorlar...

Tsk ederim canım ama işte bi korkumda ailede kalp rahatsızlıkları var ya ilerde kasik damarıma ihtiyaç olursa çünkü ona dokunmadan tedavi eden çok az doktor var diyorlar...
Cok gecmş olsun Rabbim şifa versin arkadaşım

Bursada medikal parkta doçent dr.de oldu ablamda bence arastirip danisabilirsin durumunu

Gunaydin kizlar. Dün cocuklarla ugrasmaktan menümü yazamadim.
Sabah 10 kahvalti
2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, cay
14.00 1 tane kurabiye
17.00 aksam yemegi
7 tane sarma, 1 patlican ve 1 kabak dolma(bulguru daha fazlaydi sarmanin), 1 bardak ayran Zipzip- E Elif_Eylul
Spor Cordelia sandriyon

Ben de dogma büyüme Ankaraliyim kendi ailem mamakta esiminki Keçiören aktepede..Ankaraya kadar hadi yürürüm de Valla Keçiören cok yokuş bak oraya gelemem azcikta sen yürü de ortada buluşalım
Aktepeyse yakin 15 dakikada yürürüm iyi olur adim atmis olurum
Gercekten cok yokus yaa bizim oldugumuz yere yakinsin gibi hissettim
Günaydın canım

Günaydınnnnn

ben geldim.
Adım Yarışı İlk 10 Tebriklerrrr. HArika gidiyoruz. Adım sayısı azalmıyor değil mi?
Bir kaç kişi düşürmüş adımını ama biliyorum tekrar yükselecek.
6. Takım 732. Etap Adım (Spor )
Üye AdıRENK
Cordelia lacivert
C Chikolata_gozlum fuşya
E Elif_Eylul kırmızı
Nehir6161 Zümrüt Yeşili
Zipzip- kırmızı
@BrzhuzurZümrüt Yeşili
madamhd lacivert
Fitt_anne yeşil beyaz rakip
Chedarice beyaz rakip
@TostombalakanneMor

İlk 10 Adayları harikasınız. Yürüyüşler mükemmel... Adım sayımızı düşürmeden devam etmeye çalışalım.

Arkadaslar az evvel tartinin önünden geçerken dayanamadım bi baktım 84.2
Dün 84.9 du nasıl nasıl diye düşünürken buldum galiba
Memleketten getirdiğim kirazlarin saplarıni yesilcay la demleyip üç fincan icmistim
Başka nasıl olcak imkansız saçma sapan beslenmistim

Gunaydin canım benim adimlar azicik dustu ama bugun ağrım yok 20 bin atarim :))

Ödem atici ozelligi var kiraz sapi ve yesilcyain etkisi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…