Gunaydin canımGünaydın canlarUyuya kalmışım spor yapmadım Kız ogle uykusuna yatırınca yuruyuse cıkarım artık
Tsk ederim canım ama işte bi korkumda ailede kalp rahatsızlıkları var ya ilerde kasik damarıma ihtiyaç olursa çünkü ona dokunmadan tedavi eden çok az doktor var diyorlar...Gecmis olsun canim ablamda aldırdı varislerini daha sonra köpük tedavisi oldu ve gecti simdi rahatlikla hareket ediyo calisiyodu ama eve gelince agliyorum ayak agrilarimdan diyodu
Cok gecmş olsun Rabbim şifa versin arkadaşımTsk ederim canım ama işte bi korkumda ailede kalp rahatsızlıkları var ya ilerde kasik damarıma ihtiyaç olursa çünkü ona dokunmadan tedavi eden çok az doktor var diyorlar...
Dogru dun aklima gelince çıksam iyiydiGel gel de 1 gunde gelebilecek misin
Allah razı olsun canımCok gecmş olsun Rabbim şifa versin arkadaşım
Keciorendeyim canımDogru dun aklima gelince çıksam iyiydiNeyse dönüşte bu isi bi düşüneyim ben
Sen Ankaranin neresindesin yorulursam bi kahveye gelirim
Tsk ederim canım ama işte bi korkumda ailede kalp rahatsızlıkları var ya ilerde kasik damarıma ihtiyaç olursa çünkü ona dokunmadan tedavi eden çok az doktor var diyorlar...
Bursada medikal parkta doçent dr.de oldu ablamda bence arastirip danisabilirsin durumunuEn iyisi ben kendimi kobay olarak bagislayim tıbba faydamiz dokunsun
disklerimin arasında da kitle var dokunulmadiginda sıkıntı yok ama yanlış bir hareket felç edebilirimis
Lakün ben gobus atmaya bayiliyorum
Ayy sabah sabah yildim kendimden çok pardon kizlar
Bursada canim valla bana bacagini gosterdi taa kasigina kadar bantliydiE Elif_Eylul im senin ablanin kasik damarina müdahale oldumu?Nerdesiniz siz doktoru falan...
Ben de dogma büyüme Ankaraliyim kendi ailem mamakta esiminki Keçiören aktepede..Ankaraya kadar hadi yürürüm deKeciorendeyim canım
Aktepeyse yakin 15 dakikada yürürüm iyi olur adim atmis olurumBen de dogma büyüme Ankaraliyim kendi ailem mamakta esiminki Keçiören aktepede..Ankaraya kadar hadi yürürüm deValla Keçiören cok yokuş bak oraya gelemem azcikta sen yürü de ortada buluşalım
Günaydın canımGünaydınnn
Afiyet olsun canim kurabiye olmasa guzel olurmusGunaydin kizlar. Dün cocuklarla ugrasmaktan menümü yazamadim.
Sabah 10 kahvalti
2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, cay
14.00 1 tane kurabiye
17.00 aksam yemegi
7 tane sarma, 1 patlican ve 1 kabak dolma(bulguru daha fazlaydi sarmanin), 1 bardak ayranZipzip- E Elif_Eylul
SporCordelia sandriyon
Eki Görüntüle 2875231
6. Takım 732. Etap Adım (Spor ) | |
Üye Adı | RENK |
| lacivert |
C Chikolata_gozlum | fuşya |
E Elif_Eylul | kırmızı |
| Zümrüt Yeşili |
| kırmızı |
@Brzhuzur | Zümrüt Yeşili |
| lacivert |
| yeşil beyaz rakip |
| beyaz rakip |
@Tostombalakanne | Mor |
Gunaydin canım benim adimlar azicik dustu ama bugun ağrım yok 20 bin atarim :))Günaydınnnnn
ben geldim.
Adım Yarışı İlk 10 Tebriklerrrr. HArika gidiyoruz. Adım sayısı azalmıyor değil mi?
Bir kaç kişi düşürmüş adımını ama biliyorum tekrar yükselecek.
6. Takım 732. Etap Adım (Spor ) Üye Adı RENK Cordelia lacivert C Chikolata_gozlum fuşya E Elif_Eylul kırmızı Nehir6161 Zümrüt Yeşili Zipzip- kırmızı @Brzhuzur Zümrüt Yeşili madamhd lacivert Fitt_anne yeşil beyaz rakip Chedarice beyaz rakip @Tostombalakanne Mor
İlk 10 Adayları harikasınız. Yürüyüşler mükemmel...Adım sayımızı düşürmeden devam etmeye çalışalım.
Ödem atici ozelligi var kiraz sapi ve yesilcyain etkisi olmuşturArkadaslar az evvel tartinin önünden geçerken dayanamadım bi baktım 84.2
Dün 84.9 du nasıl nasıl diye düşünürken buldum galiba
Memleketten getirdiğim kirazlarin saplarıni yesilcay la demleyip üç fincan icmistim
Başka nasıl olcak imkansız saçma sapan beslenmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?