Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın, nasıl anlamadım? Ben gece yazdım . Adımımı tamamladıktan sonra hepsini bir arada verdim . Hangi saatte vermemiz gerekiyor. Belirli birşeyi mi var ?
Canım sen şimdi dün sabah kahvaltı menünuü yazdın ya ayrı ..
Akşamda öğlen ve akşamı yazdın oda ayrı ..
Yani iki seferde degilde toplu halde akşamları yazıyoruz.

Ahanda konuya gelmişken kızlar bilgisi olan varsa;
Bende hem iç hem dış korkunç varisler var öyleki bu yıl göğsümde bile kilcallar belirmeye başladı...
1 Köpük tedavisi
2 oksijen "
3 ameliyat
Sizce ne yapmalıyım
Öyleki bir defasında sol baldirimda şişen damarım bir adamın Bas parmağı kadar oldu siyahladi, randevusuz gittiğim halde hemen aldılar.Tahliller Doppler v.s
Normalde iç kanamadan olmuştun her nasılsa kanama kendi kendine durmus dedi Dr bir kaç ihtimali siralayarak.

Geçmiş olsun da doktor ne diyo ameliyat falan yabancı olduğum bı konu

Gecmis olsun canim bu konuyu hic bilmiyorum

Çok geçmiş olsun senin yerinde olsam ameliyat olur kurtulurdum

O çorabı surekli giymek lazim diye biliyorum faydali olabilmesi icin

Benim boynumda bi sıkıntı var başım da ağrısa boynuma vuruyo. İlaç içmeyide sevmem bitkisel kremler falan sürüyoruz artık.

Sana da geçmiş olsun canım
Cok gecmş olsun cnm.. Boynumda fıtık duzleşme var pilates boyun egzersizleri cok ıyı geliyor aklında olsun
Bu hafta 3.1 kilo verirsem tutacak inşallah Neyse olmayacak bişey değil diyip polyannacılık yapayım

Bu arada sabit çıktım bugün
Allahtan umut kesilmez

Gecmis olsun canim ablamda aldırdı varislerini daha sonra köpük tedavisi oldu ve gecti simdi rahatlikla hareket ediyo calisiyodu ama eve gelince agliyorum ayak agrilarimdan diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…