- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kiz senin 23 yasindamiydi büyügüBiri 23 biri 19 ama sigortali calisan olduklari icin sira o sebeple geldi
Evett 98 li temmuzun 22 sinde 24 e girecek ablasiKiz senin 23 yasindamiydi büyügü
Canım sabah yemişti hatta yazmıştı dün sabah ben yorum yapmıştım demiştim dünde akşama toplu yaz diyeSabah yememiş ogle yemis aksami yazmis 2tane foto atmis sadece canim
O kazzy di canımCanım sabah yemişti hatta yazmıştı dün sabah ben yorum yapmıştım demiştim dünde akşama toplu yaz diye
Canım sen şimdi dün sabah kahvaltı menünuü yazdın ya ayrı ..Günaydın, nasıl anlamadım? Ben gece yazdım . Adımımı tamamladıktan sonra hepsini bir arada verdim . Hangi saatte vermemiz gerekiyor. Belirli birşeyi mi var ?
Kiz o yazmadi diyorum ya sabahtan beriCanım sen şimdi dün sabah kahvaltı menünuü yazdın ya ayrı ..
Akşamda öğlen ve akşamı yazdın oda ayrı ..
Yani iki seferde degilde toplu halde akşamları yazıyoruz.
O kazzy di canım
Kiz o yazmadi diyorum ya sabahtan beri
Geçmiş olsun da doktor ne diyo ameliyat falan yabancı olduğum bı konuAhanda konuya gelmişken kızlar bilgisi olan varsa;
Bende hem iç hem dış korkunç varisler var öyleki bu yıl göğsümde bile kilcallar belirmeye başladı...
1 Köpük tedavisi
2 oksijen "
3 ameliyat
Sizce ne yapmalıyım
Öyleki bir defasında sol baldirimda şişen damarım bir adamın Bas parmağı kadar oldu siyahladi, randevusuz gittiğim halde hemen aldılar.Tahliller Doppler v.s
Normalde iç kanamadan olmuştun her nasılsa kanama kendi kendine durmus dedi Dr bir kaç ihtimali siralayarak.
Gecmis olsun canim bu konuyu hic bilmiyorumAhanda konuya gelmişken kızlar bilgisi olan varsa;
Bende hem iç hem dış korkunç varisler var öyleki bu yıl göğsümde bile kilcallar belirmeye başladı...
1 Köpük tedavisi
2 oksijen "
3 ameliyat
Sizce ne yapmalıyım
Öyleki bir defasında sol baldirimda şişen damarım bir adamın Bas parmağı kadar oldu siyahladi, randevusuz gittiğim halde hemen aldılar.Tahliller Doppler v.s
Normalde iç kanamadan olmuştun her nasılsa kanama kendi kendine durmus dedi Dr bir kaç ihtimali siralayarak.
Masallah canim ne cabukta büyüyolarEvett 98 li temmuzun 22 sinde 24 e girecek ablasi
Çok geçmiş olsun senin yerinde olsam ameliyat olur kurtulurdumHiç bahsetmedi bile ben kendim araştırıyorum
Varıs çorabı bazı ilaçlar verdi çorabı bir hafta anca giyebildim çünkü ayağımda
Çocukluktan kalma derın yanık var şişti davul oldu
Bi daha gidemedim de
O çorabı surekli giymek lazim diye biliyorum faydali olabilmesi icinHiç bahsetmedi bile ben kendim araştırıyorum
Varıs çorabı bazı ilaçlar verdi çorabı bir hafta anca giyebildim çünkü ayağımda
Çocukluktan kalma derın yanık var şişti davul oldu
Bi daha gidemedim de
Çekirdekler yağsız filizim unutmayalımSen cekirdek yemeye devam et
Heheee aynenÇekirdekler yağsız filizim unutmayalım
Cok gecmş olsun cnm.. Boynumda fıtık duzleşme var pilates boyun egzersizleri cok ıyı geliyor aklında olsunBenim boynumda bi sıkıntı var başım da ağrısa boynuma vuruyo. İlaç içmeyide sevmem bitkisel kremler falan sürüyoruz artık.
Sana da geçmiş olsun canım
Allahtan umut kesilmezBu hafta 3.1 kilo verirsem tutacak inşallahNeyse olmayacak bişey değil diyip polyannacılık yapayım
Bu arada sabit çıktım bugün
Öylede kaptanım benim ayağımda ki yanık ödem yapıp yirtiliyoO çorabı surekli giymek lazim diye biliyorum faydali olabilmesi icin
Gecmis olsun canim ablamda aldırdı varislerini daha sonra köpük tedavisi oldu ve gecti simdi rahatlikla hareket ediyo calisiyodu ama eve gelince agliyorum ayak agrilarimdan diyoduAhanda konuya gelmişken kızlar bilgisi olan varsa;
1 Köpük tedavisi
2 oksijen "
3 ameliyat
Sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?