- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Yeni net aldim 30gb dahaSelam canım hosgeldin bende neti bitirdin gelemiyorsun diye dusundum :))
Guzel yemissin pazartesi tartisi belli etmis :))
Ama dikkat ederek artinin cogunu atmissin
Sizede Allah şifalar versin canım benimCok geçmiş olsun canim, esim her iki bacagindanda ikisier kez ameliyat oldu ama yinede fayda etmedi yani ameliyatta çözüm degil yillardirr bir fiil corabini giyer kasiga kadar uzun olandan ama esimin varisi cok fazla parmak gibi parmak gibi çıkan damarlar
Bende Dün ekmek almamişim eşim de almamiş. Eşim de şurda bi bakkaldan al gel dedi yok dedim .Markete gittim geldim markette uzaktı.
git gel tam 2000 Adım atmişim.
ama geldiğimde eşim çocuğa yemek yediriyordu
iyi oldu benim için
Ellerine sağlık canım
20 Haziran Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar Tebrikler.
6. Takım 732. Etap Adım (Spor ) Üye Adı RENK 20 Haziran Pazar spor puanı 20 Haziran Pazar Adım Cordelia lacivert 3.291 32.918@Filizzz16 kırmızı 3.002 30.026@Tostombalakanne Mor 2.729 27.295@nehir6161 Zümrüt Yeşili 2.116 21.161@chikolatagozlum fuşya 2.027 20.277
20 Haziran Günü Yükselen Yıldızlar Tebrikler.
Günaydınnn
Hayırlı sabahlar
Gunaydin kizlar
Günaydın
Gunaydin
35-40 bin adımları görünce ben
Ben o kadar yapamam
GÜNAYDİN
Günaydıııııııınn
Günaydın güzelliklernaapiyonuz?bakiim
Günaydın kızlaar
Günaydın kızlar
Günümüz aydın olsun guzel kizceler
Günaydın canlarUyuya kalmışım spor yapmadım Kız ogle uykusuna yatırınca yuruyuse cıkarım artık
Günaydın kızlarGünaydınnn
Sen kendi grubuna gitseneyokmuşum gibi davranin olmaz mi
Tam da listeleri attiCordelia simdi kovma dur hic sirasi degil 5 dk bakinayim giderim soz
Evet ptesi cok fenaydi tarti dile gelse ohhaaa derdiSelam canım hosgeldin bende neti bitirdin gelemiyorsun diye dusundum :))
Guzel yemissin pazartesi tartisi belli etmis :))
Ama dikkat ederek artinin cogunu atmissin
Ozellikle burasi da cok net yiyor yaaYeni net aldim 30gb dahaama aldigimi soylemedim sipalara 65gb i silip supurduler
Günaydın güzellik ...hoş geldin dedim geçenlerde...hoş buldum falan görmedim yani...Günaydın güzelliklernaapiyonuz?bakiim
Izne ayrildigin kiloya yakinsin zaten canimEvet ptesi cok fenaydi tarti dile gelse ohhaaa derdiburdaki tarti cok akillindegil ama kotlarim ayni sanirim almadim pek
Tamam ozamanGünlük onlar canimm herkes yok.
Deli deliyi dakkada diye bir sözü vardı gülümseninAl bir deli daha
Tamam lafa tutmayın gideyimGünaydın kızlar
Sen kendi grubuna gitsenebizimkiler sanki az konuşuyordu bir de sen geldin begen beğen bitmiyor
Benim Muhammed 24 , Fatih 23 yaşında akranlarmiş seninkilerleBiri 23 biri 19 ama sigortali calisan olduklari icin sira o sebeple geldi
ablam benim
Tam sopalik bu adam....
Tamam senin yürüyüşün için iyi olmuş ama ....yine de dovesim geldi
ben telefonun şifresini degiştirdim. şimdi telefonu açamiyorum diye ağlıyorYeni net aldim 30gb dahaama aldigimi soylemedim sipalara 65gb i silip supurduler
Aynen kaptanim bir ogun olmasa diger ogun en azindan dengeliyorum ki buradakilere gore ac yasiyorum benIzne ayrildigin kiloya yakinsin zaten canim
Bu sureci kilo almadan atlatsan bile super olur
Zaten akşama kalmadan burada olursunTamam lafa tutmayın gideyimbak sonra kızıyorsunuz..görüşürüz kendine iyi bak
Canım tüp Bebek tedavisi mi olacaksın?Aslinda dün düşünmüştüm bak denk geldiAnkaraya yürüyerek mi gitsem sizi yenmenin başka yolu yok anlasildi
Oyy çok pardon görmemişimGünaydın güzellik ...hoş geldin dedim geçenlerde...hoş buldum falan görmedim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?