Süpersin canimNekadan harika bir kadınım dısarda yagmurdan yuruyemeyınce bunu fırsat bılmedım kalktım 45 dk eliptik yaptım. Sımdıden 13 000 adım atmış mnazar degdırcegım kendi kendime gıdemde kızımı doyurAyım
Kaşı bebem kaşı...dost var düşman varNekadan harika bir kadınım dısarda yagmurdan yuruyemeyınce bunu fırsat bılmedım kalktım 45 dk eliptik yaptım. Sımdıden 13 000 adım atmış mnazar degdırcegım kendi kendime gıdemde kızımı doyurAyım
Benden kaçar mi hiçSayfayi bulmussun
Kiz ozel degil ki orasi da herkese acikBenden kaçar mi hiç
Bensiz dedikodu yapacaktınız demi
Tesekkur ederim kaptancigim elimden geleni yapmaya calısıyorumSüpersin canim
Ben bulamazsam özel olacaktı amaKiz ozel degil ki orasi da herkese acik
Aksam hatirlatirdimBen bulamazsam özel olacaktı ama
Tesekkur ederim kaptancigim elimden geleni yapmaya calısıyorumSüpersin canim
Baskasını bılmrm bu konuda gerçekten kendıme nazar degdırıyorum.Nr zaman cok ıyı gıdıyorum desem tokezlıyorumKaşı bebem kaşı...dost var düşman var
Ameliyat oldum yakin donemde doktoruma sordum hicbir problem olmaz asinizi olun dedi antibiyotik falan kullandim vucudumda biraz zayif dustu belkide o yuzden bilemiyorum kontrole gittigimde tekrar konusucam cok tesekkur ederimKorkmayın diyeceğim ama bir doktorla görüşün belki sizinki aşıdan değildir gidin baktırın. Allahım şifanızı versin.
canım çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2875382
kackaloribu 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (715. Etap) : 66,00
Bitiş Kilosu (731. Etap) : 54,30
Verilen Toplam Kilo : 11,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,73%
Toplam Süre : 17 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,04%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 688
Sevgili kackaloribu 25 Şubat 2021 (715. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 717. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 18 Haziran 2021 (731. etap) tarihinde toplamda 11,7 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 106% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
kackaloribu karnen hazir canim tekrar tebrik ediyorum bir daha kilo problemi yasamazsin insallah
sağol canımın içi teşekkür ederim
sağol canım benim. Gelir merak etme, zaman ve sabır ileyaparsın sende en kısa zamanda inşallah
Çok geçmiş olsun canım .Ameliyat oldum yakin donemde doktoruma sordum hicbir problem olmaz asinizi olun dedi antibiyotik falan kullandim vucudumda biraz zayif dustu belkide o yuzden bilemiyorum kontrole gittigimde tekrar konusucam cok tesekkur ederim
biz kinoalı tavuk salata yiyebiliyoruz sadeceZipzip- kaptanım bunlar kalabalık geldi yemeğe kalcaklar kesin
Yapın kavurmaları kızartmalar baklavaları
10.000 üstü bizde ters etki yapıyo canım siz dikkat edinbiz kinoalı tavuk salata yiyebiliyoruz sadece
başkası alerji yapıyo hepimize
he bu arada bugün duydum 10.000 üstü adım cuma tartısında +3 kg yapıyormuş
aman ha kızlar
sizleri uyarmamayı pammıkkkk kalbim kabul etmedi
Odem atici birseyler yapsan canimRegli yada tartı benle alay ediyo galiba
Aramızda casuslar olabilir diye demiyorum sabahtan beri
Ben baya çok artı gördüm sabah hoş kıyafetli tartıldım uyandıktan wcye gittikten sonra ama yinede tedbiri alıp 3gün akşam sebze yiycem kabak gibi
Şimdi karabuğdaylı türlü yapıyorum
Patlıcan kabak karabuğday domates biber sarımsak soğan ile
25 haziran hedefi tutacak başka yolu yok
nazik bedenin dedin gönlümü çeldin10.000 üstü bizde ters etki yapıyo canım siz dikkat edin
Pammık kalbiniz ve nazik bedeninize yazık olmasın
Adimlar insallah ters etki yaratmaznazik bedenin dedin gönlümü çeldin
Bu hafta 4 ve 6. takımın yüzdeleri çoşacak orası kesin. Hepimiz şampiyonuz
Hoşçakalın güzel hatunlar
yok yok yapmaz benceAdimlar insallah ters etki yaratmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?