Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmmm tarif alabilür müyüm
Üst bacaklarım maaşallah etli butlu da

evet özellikle spor derslerinde atlıyorum dün 1000 ip atladım bacaklarım hala ağrıyo
spor hocasıda söyler kilo vermek için en ideal yöntemdir diye
1000 ip guzelmis insallah istedigin olcuye ve kiloya ulasirsin
Orjinal tarifi ekledim. Ama ben ölçüleri tam yapamadim çilegim buzluktan cikarinca cok sulandi
Teşekkür ederim canım
Cocostari severim denemeliyim bir ara

Afiyet olsun canım

Herkes bacaklardan dert yanmış , inşaAllah istediğiniz bacaklara sahip olursunuz. Ben ne yapayım bacaklarım ince üstüm kalın. Geniş omuzluyum ve göbek yanlardan taşmış . Bacaklarım artık daha kaldıramıyor bu vücudu, bu yürüyüşlere bir adapte olayım bende başlayacağım göbek hareketlerine . Benim gibi olanlar neler yapıyor?

Bende diyetisyenime 2 günlük detoks yazdırdım. Ananas aldım acaba bölüp buzluga atsam nasil olur, 2 günde 2 dilim yicem çünkü. Ya da pazartesiye kadar yemeye devam etsemmi
Cocuklar yemez mi? Bnm lüçükgsn bNa kalmıyor alınca
Bem senin dediiin gibiyim, göbek sn zor giden yer, aralıklo oruç açlık yapım diyorşar göbek için

Afiyet olsun kızlar. Ayy süper oldu bu.

Bende göbekte var canım hepsinden var maşallah bende

Hmmm tarif alabilür müyüm
Üst bacaklarım maaşallah etli butlu da
Vereyim ama benim hastalığımdan dolayı bacaklarda ödem problemim olduğu için bu sonucu aldım, belirteyim.
Bu kür eskiden ilaç niyetine kullanılırmış, özellikle iç yağlanmalar için. 15 günden fazla yapılmıyor tekrar yapmak için en az 15 gün ara veriliyor.

10-15 sap maydonoz
1 dilim limon
2 bardak su ile smothie yapılacak
içine 1 yada 2 yk saf zeytinyağı koyulup sabah aç karınla içilecek
kahvaltı en az yarım saat sonra yapılacak
bu süreçte bol su içilecek
wc problemine de çok iyi geliyor zeytinyağı olduğu için

Teşekkür ederiz tarif icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…