- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Haklısın kaptanımArtiyim demeseydin iyi hadi ara öğün olsun derdim ama o kadar artinin üstüne olmamis
Afiyet olsun canımIyi aksamlar ❤
Sabah 10.00
Melemen, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim tb ekmegi, cay
Ara; 10 tane kiraz, 7 tane cig findik
Aksam yemegi 17.00
Tantuni ici, 1 dilim tb ekmegi, 1 bardak ayran
21.00 nescafe 2si 1 arada
Zipzip- @Filizzz16
Spor;Cordelia @sandriyonEki Görüntüle 2875899
Süpersin Afiyet olsun.Iyi aksamlar ❤
Sabah 10.00
Aksam yemegi 17.00
Zipzip- @Filizzz16
Afiyet olsun canim menuleri burda paylaşıyoruz artik
Ben zayıf olunca kötü olursam güzelleşmezsem tekrar kilo alabilirim sorun değil diyorum. Bir görelim bakalım o halimi diyorumBen diyetteyim dedigimde amaaan ne ihtiyacin var, daha fazla verme, boyle iyisin vs diyenler cikiyor surekli. Sanki kilo verirsem çirkinlesecekmisim gibi hissettiriyorlar. Bugun annem de dedi aynisini. Daha cok kilo verme, yuzun coker diyor, bende motivasyon falan kalmiyor. Siz boyle konusanlarla nasil basa cikiyorsunuz
Su an 58 kiloyum, hedefim 56,5. Boyum 1.60. Aslinda ideal kilom 52 ama o kadar zayif olmayi ben de istemiyorum.
Benimde babam surekli az yiyorsun hasta olacaksin diyor canim ama ben caktirmadan az yemege devam ediyorumBen diyetteyim dedigimde amaaan ne ihtiyacin var, daha fazla verme, boyle iyisin vs diyenler cikiyor surekli. Sanki kilo verirsem çirkinlesecekmisim gibi hissettiriyorlar. Bugun annem de dedi aynisini. Daha cok kilo verme, yuzun coker diyor, bende motivasyon falan kalmiyor. Siz boyle konusanlarla nasil basa cikiyorsunuz
Su an 58 kiloyum, hedefim 56,5. Boyum 1.60. Aslinda ideal kilom 52 ama o kadar zayif olmayi ben de istemiyorum.
Baskasi dese nezaketen diyordur der gecerim ama annem dediginde motivasyonumu kiriyor.Ben zayıf olunca kötü olursam güzelleşmez sen tekrar kilo alabilirim sorun değil diyorum. Bir görelim bakalım o halimi diyorum
Benim annem de diyor sorun değil onlar öyle düşünüyor. Komşularımız diyor arkadaşlarım diyor herkes diyorBaskasi dese nezaketen diyordur der gecerim ama annem dediginde motivasyonumu kiriyor.
Sonuçta şu an benim bel bölgemde yağlanma var ve göbeğim var.Baskasi dese nezaketen diyordur der gecerim ama annem dediginde motivasyonumu kiriyor.
Aslinda az yemiyorum, saglikli besleniyorum diyorum. Onlara az gelenle doyuyorum aslinda. Ekmek yemedigim zaman ekmek de gerekli diyorlar bazenBenimde babam surekli az yiyorsun hasta olacaksin diyor canim ama ben caktirmadan az yemege devam ediyorum
Benim de sorunum ayni. Basen yok, gobek var.Sonuçta şu an benim bel bölgemde yağlanma var ve göbeğim var.
Senin kiloda olmak hayal benim için . O yüzden yorum yapamayacağımBen diyetteyim dedigimde amaaan ne ihtiyacin var, daha fazla verme, boyle iyisin vs diyenler cikiyor surekli. Sanki kilo verirsem çirkinlesecekmisim gibi hissettiriyorlar. Bugun annem de dedi aynisini. Daha cok kilo verme, yuzun coker diyor, bende motivasyon falan kalmiyor. Siz boyle konusanlarla nasil basa cikiyorsunuz
Neden hayal olsun canim? Onun icin buradasin. Umarim en sağlıklı sekilde istedigin kiloya inersinSenin kiloda olmak hayal benim için . O yüzden yorum yapamayacağım
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah 9.40
Eki Görüntüle 2875790
Ara; 13.30
15 çig badem türk kahvesi
Ara ;15.30
15 antep fıstığı 1 bardak süt 1 dilim elma 1 çilek
Akşam 19.30
ⁿEki Görüntüle 2875789
Su.
2.5 lt
Adım
Şuan 14600 gece eklerim devamını
Zipzip- @Filizzz16 Cordelia
Afiyet olsun canımIyi aksamlar ❤
Sabah 10.00
Aksam yemegi 17.00
Zipzip- @Filizzz16
Afiyet olsun canım
Boyun kacti bilmiyorum ama istersrn o rskamlari görebilirsin bende 75 kiloydum 2016 yilindaSenin kiloda olmak hayal benim için . O yüzden yorum yapamayacağım
Hafta sonu annem dedi ki; ben zayıflarken aman zayıflama kötü olursun böyle iyi diyenler oldu onlara kandım, aha şimdi 100un altına inemiyorum, sakın kimseyi dinleme dedi. Sen de dinleme aklımda bi kilo var ona gelince dururum de, vucut zaten durur de. Ya da hiç bişi deme he he de geç,Ben diyetteyim dedigimde amaaan ne ihtiyacin var, daha fazla verme, boyle iyisin vs diyenler cikiyor surekli. Sanki kilo verirsem çirkinlesecekmisim gibi hissettiriyorlar. Bugun annem de dedi aynisini. Daha cok kilo verme, yuzun coker diyor, bende motivasyon falan kalmiyor. Siz boyle konusanlarla nasil basa cikiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?