Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar bugünün menusu
Kahvaltı 09.00
2 dilim çavdar ekmeğinden domates ve beyaz peynirli tost yağsız
Öğlen 15.30
Salata
1 dilim ekmek çavdar
3 kaşık mısır çorbası lahanalı
Akşam 2 kaşık mantı
Aralarda nescafe
2 litre su
Zipzip- Cordelia Nehir6161

Eklentiler

• IMG_20210622_215942.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 21
Ben diyetteyim dedigimde amaaan ne ihtiyacin var, daha fazla verme, boyle iyisin vs diyenler cikiyor surekli. Sanki kilo verirsem çirkinlesecekmisim gibi hissettiriyorlar. Bugun annem de dedi aynisini. Daha cok kilo verme, yuzun coker diyor, bende motivasyon falan kalmiyor. Siz boyle konusanlarla nasil basa cikiyorsunuz
Su an 58 kiloyum, hedefim 56,5. Boyum 1.60. Aslinda ideal kilom 52 ama o kadar zayif olmayi ben de istemiyorum.

Afiyet olsun canim menuleri burda paylaşıyoruz artik

Ben zayıf olunca kötü olursam güzelleşmezsem tekrar kilo alabilirim sorun değil diyorum. Bir görelim bakalım o halimi diyorum

Benimde babam surekli az yiyorsun hasta olacaksin diyor canim ama ben caktirmadan az yemege devam ediyorum

Benimde babam surekli az yiyorsun hasta olacaksin diyor canim ama ben caktirmadan az yemege devam ediyorum
Aslinda az yemiyorum, saglikli besleniyorum diyorum. Onlara az gelenle doyuyorum aslinda. Ekmek yemedigim zaman ekmek de gerekli diyorlar bazen evet hasta olmak icin gerekli..

Senin kiloda olmak hayal benim için . O yüzden yorum yapamayacağım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Kızlar merhaba
Herseydrn önce yazmadığım için anlayış gösteren takım kaptanima ve yardımcılarına tesekkur ediyorum
Cok cok zorlu bir süreç içindeyim görünüşte hersey normal ama konuşacak ortak bir noktamiz bile kalmadı
Birde kızımla birlikte hasta olduk o burun akıntısı hafif ates bende faranjit
Antibiyotik kilo yapiyormuydu?? Şiştim fena ama duygusal aclik dedikleri şey sanırım bugün ne yediğimi hatırlamıyorum yarın boğazım biraz iyi olursa birkac gün detoks yapacağım
Yarından itibaren menü paylaşırım insaallah
Yazan destek olan mesajlarınız için teşekkür ediyorum
Ne kadar gönlü güzel insanlarsınız
Sevgilerimle ❤

Hafta sonu annem dedi ki; ben zayıflarken aman zayıflama kötü olursun böyle iyi diyenler oldu onlara kandım, aha şimdi 100un altına inemiyorum, sakın kimseyi dinleme dedi. Sen de dinleme aklımda bi kilo var ona gelince dururum de, vucut zaten durur de. Ya da hiç bişi deme he he de geç,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…