- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Eşim gece döndü kıçını yattı bende bozuldum canım. hayallerim suya düştü de . Bunun acısını çjkartırım nasılsa ben ondanEvet benim :)
Ben yaptım.canım ben detoks yapmadım geçen hafta ve bu hafta da yapmayacağım. kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. ananas detoksunu gruptan kim yapmıştı şu an hatırlayamadım ama yapan arkadaşlar vardı sanki
Geçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorumoysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.
Afiyet olsun canımDünki menüm
Sabah10.00 1.5 kepekli ekmek 2 siyah zeytin 1 biberli yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
Ara15.30 1 şeftali 1 küçük kara erik
Akşam19.00 4 kaşık bulgur pilavı az tavuk sote 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 100 squat 100 p
200 ip atlama 200 p
50 köprü 50 p
20 dk bölgesel 120 p
Eki Görüntüle 2876215 200 pZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Merhaba ablacım nasilsinMerhaba 6. Takımın sevgili bacıları
Gününüz güzel geçsin her şey yolunda gitsin inşallah.
Eksilmeye devam etmen cok guzel canımSabah uykusuz olmama ragmen eksi vardi ama artık az az gidecek herhalde. İnşallah şu iki günlük detoks 1 kg alir benden
Canım Elifim iyiyim çok şükür. Kahveseverler arkadaşlar edindim kulüpte akşam onlara takilmişim bir baktım saat kaç olmuşMerhaba ablacım nasilsin
Eksilmeye devam etmen cok guzel canım
abla bugünde patatesli tavuk vardi akşama evdede patatesli tavuk.. bütün gün o olacak.Migi sporun çok güzel. Patatesi menunden tam çıkarma ama miktarını elinden geldiği kadar azalt...yemeğin suyunu da tüketme. Afiyet olsun güzel menü. İnşallah cumaya güzel eksiler görürsün.Wilma11
Iyiyim bende ablacimCanım Elifim iyiyim çok şükür. Kahveseverler arkadaşlar edindim kulüpte akşam onlara takilmişim bir baktım saat kaç olmuşsonra durumlardan mutfağa gectim...la ben takıma gitmek için aldiydim teli elime dedim ozledim seni...çok gezenti oldum çıktım. Bir de vakit yetmiyor diyorum.
Sen nasılsın canım
Aman diyim patates yeme o zaman salatayı bitir o kalsın....migiabla bugünde patatesli tavuk vardi akşama evdede patatesli tavuk.. bütün gün o olacak.
yarin da anneme gidicem.
dün bi kepçe yedim bugün de başkaydi firinda patatesli tavuktu. patatesleri bi dilimi yedim üç dilimliydi. salatayi bitiremedim. bi kase mercimek çorbasi yedim
sabah da bi kaşık yedim kan verecegimi unutmuşum dolaba koydum.
Bayılıyorum senin bu yürüyüş merakına. Sana sevdam da zıpzıpla başlamıştı.Iyiyim bende ablacim
Ben hic bir yere bakamiyorum bu aralar aslinda yogunda degil takim
Kendimi yuruyuse verdim galiba ondan hepsi
Bunu göresiye kadar ögle yemegini yemis olabilirmisinEli maşalım, canım ciğerim bu çok mu ? Bir bakar mısın azaltayım mı ? E Elif_Eylul derin tecrübelerine ihtiyacım var .
Afiyet olsun canımDünki menüm
Sabah10.00 1.5 kepekli ekmek 2 siyah zeytin 1 biberli yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
Ara15.30 1 şeftali 1 küçük kara erik
Akşam19.00 4 kaşık bulgur pilavı az tavuk sote 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 100 squat 100 p
200 ip atlama 200 p
50 köprü 50 p
20 dk bölgesel 120 p
Eki Görüntüle 2876215 200 pZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Iyiyim canım sen nasilsin iyilesebildiniz miSelam kızlar nasılsınız
Evet çok iyiyim sadede kalkip temizlik yapamadım diye hastaydım bugün güzelce yaptim kendime geldim ,Iyiyim canım sen nasilsin iyilesebildiniz mi
İyiyim güzel Ler güzeli ablam sen nasılsınLaviş naber bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?