Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ben detoks yapmadım geçen hafta ve bu hafta da yapmayacağım. kilomu sabit tutmaya çalışıyorum. ananas detoksunu gruptan kim yapmıştı şu an hatırlayamadım ama yapan arkadaşlar vardı sanki
Ben yaptım.
Geçen sütlü yeşil çay içerken balık kokusu ve tadı geldi, çok tiksindim, şimdi içemiyorum oysaki ne güzel de tok tutuyordu. Süte kahve katıyorum o da psikolojik olarak yanında tatlı istetiyor.

Niye balik koktu ki? Bir ara eşim mantar alıyordu. Hep balık kokuyordu. Bir gün birlikte gittik. Baktım yanındaki tezgah balıkçı. Sende de itke birşey mi oldu acep?

Merhaba ablacım nasilsin

Eksilmeye devam etmen cok guzel canım
Canım Elifim iyiyim çok şükür. Kahveseverler arkadaşlar edindim kulüpte akşam onlara takilmişim bir baktım saat kaç olmuş sonra durumlardan mutfağa gectim...la ben takıma gitmek için aldiydim teli elime dedim ozledim seni...çok gezenti oldum çıktım. Bir de vakit yetmiyor diyorum.
Sen nasılsın canım

abla bugünde patatesli tavuk vardi akşama evdede patatesli tavuk.. bütün gün o olacak.
yarin da anneme gidicem.
dün bi kepçe yedim bugün de başkaydi firinda patatesli tavuktu. patatesleri bi dilimi yedim üç dilimliydi. salatayi bitiremedim. bi kase mercimek çorbasi yedim
sabah da bi kaşık yedim kan verecegimi unutmuşum dolaba koydum.

Iyiyim bende ablacim
Ben hic bir yere bakamiyorum bu aralar aslinda yogunda degil takim
Kendimi yuruyuse verdim galiba ondan hepsi

Aman diyim patates yeme o zaman salatayı bitir o kalsın....migi çöp edersen emekleri Bilecik' e kadar gelir o bıngıl yerlerinden isiririm bak

Iyiyim bende ablacim
Ben hic bir yere bakamiyorum bu aralar aslinda yogunda degil takim
Kendimi yuruyuse verdim galiba ondan hepsi
Bayılıyorum senin bu yürüyüş merakına. Sana sevdam da zıpzıpla başlamıştı. tesadüfen tanışmış o kadar çok sevmiştim ki hala da devam

Eli maşalım, canım ciğerim bu çok mu ? Bir bakar mısın azaltayım mı ? E Elif_Eylul derin tecrübelerine ihtiyacım var .
Bunu göresiye kadar ögle yemegini yemis olabilirmisin
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…