Geçmiş olsum tatlım geçen hafta ben de faranjittim. Farhex vs largopen versi dr. 1 haftaya iyileştim.Günaydın kızlar
Doktora mı gitsem dedim ama aynı ilaçları verecek
Bu faranjitin bir çözümü olsa keşke seneler önce bir defa 1 hafta ara ile 3 defa faranjit olmuştum
Boğazım çok acıyor
Görüştüğüm tek insan esim esimde bisey yok hani covid olsam
Markette de 3 maske+siperlik kullanıyorum
Asi olali da 15 gün olmuş
Zaten gösterge de kesin faranjit diyor çünkü buzlu su içip banyo yapıp yattım sabaha böyle uyandım
Nasil geçecek bu
Kendine dikkat et çok yüklenme, yavaş ver ama sağlıklı ver canımKızlar sizce bu hafta kac kilo gider hızlı alınan hizzli gider mis diyorlar ya umudum 2 kilo yarın başlayacaz insabnlahh
teşekkür ederim tatlım çok şükür vallaHayırli olsun mezuniyet in canım 54 leri bile görmüşsün
evet kaptanım ekmekten uzak duruyorum hala. geçen akşam pirinç pilavını abarttım sonra bi rahatsızlandım, bi ağır geldi. Dedim ki sağlıksız beslenince hemen vücut isyan ediyor işte.O değişmeler cok normal canim ama kendine belirli bir sınır koy o kiloyu gecmemeye calis
dinlendin mi pekiOkadar yorgunumki uyumusum 9buçuga kadar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Perşembe geldiğine göre biraz ağlayabilir miyim? Şuan kendimi çok stress altında ve şiş hissediyorum, dünki kötü beslenmedenn ötürü çokm pişmamın ama son pişmanlık neye yarar.
Dinlendim canim simdi kahvalti yapiyorum sen nasilsin bakiyimKendine dikkat et çok yüklenme, yavaş ver ama sağlıklı ver canım
teşekkür ederim tatlım çok şükür valla
evet kaptanım ekmekten uzak duruyorum hala. geçen akşam pirinç pilavını abarttım sonra bi rahatsızlandım, bi ağır geldi. Dedim ki sağlıksız beslenince hemen vücut isyan ediyor işte.
dinlendin mi peki
Perşembe geldiğine göre biraz ağlayabilir miyim? Şuan kendimi çok stress altında ve şiş hissediyorum, dünki kötü beslenmedenn ötürü çokm pişmamın ama son pişmanlık neye yarar.
Günaydın canım nerdesinGünaydın kızlar
Evde tabiki bebelerle tüm gün faliyetteGünaydın canım nerdesin
Yap yap 10 kere etiket yap benceBugun tarti -tarih hatirlatmasi yapmayacağım
Oyle mi diyorsun niyeyse yapasim yoktu bugunYap yap 10 kere etiket yap bence
YApmicammi yazdin heee ben vallahi yapicam okudumOyle mi diyorsun niyeyse yapasim yoktu bugun
afiyet olsun canım, iyiyim bende çalışmaya devam. Cuma tartılma heyecanını özledim hemen, yarın için olan heyecanım aynı amaDinlendim canim simdi kahvalti yapiyorum sen nasilsin bakiyim
Kızdırdık mı seni kaptanımBugun tarti -tarih hatirlatmasi yapmayacağım
YApmicammi yazdin heee ben vallahi yapicam okudum
Yok canim kizmadim da ne bilim cogu kisi cumadan cumaya uğruyor zatenafiyet olsun canım, iyiyim bende çalışmaya devam. Cuma tartılma heyecanını özledim hemen, yarın için olan heyecanım aynı ama
Kızdırdık mı seni kaptanım
Sende haklısın kaptanım. Emek verince karşılık görmek istemen çok normal.
Yok canim kizmadim da ne bilim cogu kisi cumadan cumaya uğruyor zaten
Valla yanlis okudum yeminle
Yok canim kizmadim da ne bilim cogu kisi cumadan cumaya uğruyor zaten
Canim git ilk sayfaya bak kac kisi var bide menu sayfasina git kac kisi varSende haklısın kaptanım. Emek verince karşılık görmek istemen çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?