Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım
Eline sağlık canım

Çalışırım,reglim zaten artı gelir,salı 83.6ydım yürüyüş sonrası
Kizcaksin bana ama hicmi 80den asaya inmek istemiyosun surekli ayni kiloda gidip geliyosun direnc kilon degil bu çünkü vermedinki direnc olsun vallahi çabala artik

23 Haziran Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar Muhteşemsinizzzz
Kendimi de bir öpeyim.

6. Takım 732. Etap Adım (Spor )
Üye Adı23 Haziran Çarşamba spor puanı23 Haziran Çarşamba Adım
Cordelia
4.000​
40.000​
sleepy angel
2.800​
28.002​
E Elif_Eylul
2.601​
26.019​
Chedarice
2.227​
22.275​
Nehir6161
2.103​
21.033​

23 Haziran Günü Yükselen Yıldızlar Siz de Muhteşemsinizzzz

Fitt_anne
2.024​
20.249​
sardunya1038
1673​
16735​

Canım 80 e bayılıyorsun diyen yok. 18 MArt tarihinde 85 ile diyete başlamışsın. 3 ay olmuş 83 lerdeyim diyorsun.
Buna da ben yorum yok dicem.
çok üzgünüm
Bana deyin hele kötü yorum yaptin diye sonra gelip diyolarki ben yemedim buhafta artiyim eee ne yedin bir bak menulerine ne yemissin yok anam yok kimseye iyilik yaramiyo naparsalar yapsinlar boşuna kendimi üzemicem saysinlar yerlerinde

Canim seni silene kadar o kadar cok kisi var ki

spor paylasiyorsun sohbete geliyorsun daha ne olsun
Ben kalmak istiyorum ama çok kalabalık olduğu için belki eksilir diye öyle söyledim...
Elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum
Ne gelenler mezun olanlar oldu birçoğu sırra kadem bastı benim burdan hiç gidesim yok ..
Kilomu da kontrol altında tutabiliyorum burda olunca

Bana deyin hele kötü yorum yaptin diye sonra gelip diyolarki ben yemedim buhafta artiyim eee ne yedin bir bak menulerine ne yemissin yok anam yok kimseye iyilik yaramiyo naparsalar yapsinlar boşuna kendimi üzemicem saysinlar yerlerinde
Ya sen takma öyle üyelere yorum falan yapma. Takilsinlar kendi kendilerine

Silmem canim seni merak etme

İyi de sen mezunsun canım. Seninle ilgili bir durum yok ki düzenli de geliyorsun. Ben de mezun olunca senin gibi olmak istiyorum.

İyi de sen mezunsun canım. Seninle ilgili bir durum yok ki düzenli de geliyorsun. Ben de mezun olunca senin gibi olmak istiyorum.
Sağol canım ben free listedeyim ya listede olanlar için denildi sandım...
Inşallah canım inşallah sen de en yakın zamanda mezun olursun

Leyl-i-fer neden şaşırıyorsun. Aylarca sabırla her yemeğe yorum yapıyor. Kimi cevap dahi vermiyor kimisi tersliyor. Aylarca aynı kiloda kalan birine cabala nerede yanlış yapıyorsun demek kötü mü?

Filiz yıpratıyor kendini. Ben vermek istemeyene birşey yapamam diye tepki vermiyorum.

Tek istediğimiz kilo vermeniz. Freedesiniz takım yarışı falan yok. Şahsen tanımıyoruz seni
Neden senin için çabalıyoruz sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…