Günaydın canım
Eline sağlık canım22 Haziran Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar Tebriklerrr
6. Takım 732. Etap Adım (Spor ) Üye Adı 22 Haziran Salı spor puanı 22 Haziran Salı Adım @Cordeliaa 3.709 37.096E Elif_Eylul 3.005 30.050Chedarice 2.291 22.916Nehir6161 2.009 20.099@Migim 2.001 20.013
22 Haziran Günü Yükselen Yıldızlar Tebriklerrr
sleepy angel 1.832 18.231@Brzhuzur 1.763 17.634
Hayırlı olsun miraSağol canım.
Kizcaksin bana ama hicmi 80den asaya inmek istemiyosun surekli ayni kiloda gidip geliyosun direnc kilon degil bu çünkü vermedinki direnc olsun vallahi çabala artikÇalışırım,reglim zaten artı gelir,salı 83.6ydım yürüyüş sonrası
6. Takım 732. Etap Adım (Spor ) | ||
Üye Adı | 23 Haziran Çarşamba spor puanı | 23 Haziran Çarşamba Adım |
| 4.000 | 40.000 |
| 2.800 | 28.002 |
E Elif_Eylul | 2.601 | 26.019 |
| 2.227 | 22.275 |
| 2.103 | 21.033 |
| 2.024 | 20.249 |
| 1673 | 16735 |
Teşekkürler Canım.Hayırlı olsun mira
Bayılmıyorum 80 lereKizcaksin bana ama hicmi 80den asaya inmek istemiyosun surekli ayni kiloda gidip geliyosun direnc kilon degil bu çünkü vermedinki direnc olsun vallahi çabala artik
Cevap verme tarzinı bence ilk once degistir canim insan gibi bisey soyluyorum sana iste buyuzden cekmek istiyorum kendimiBayılmıyorum 80 lere
Yorum yokCevap verme tarzinı bence ilk once degistir canim insan gibi bisey soyluyorum sana iste buyuzden cekmek istiyorum kendimi
Yapma zaten yorum falan tövbe yarabbimYorum yok
Beni sil o zaman kaptanımAynen canim yarin cogu kisiyi silicem.hatta az sonra ayarlarim olmazsa
Canim seni silene kadar o kadar cok kisi var kiBeni sil o zaman kaptanım
Canım 80 e bayılıyorsun diyen yok. 18 MArt tarihinde 85 ile diyete başlamışsın. 3 ay olmuş 83 lerdeyim diyorsun.Bayılmıyorum 80 lere
Bana deyin hele kötü yorum yaptin diye sonra gelip diyolarki ben yemedim buhafta artiyim eee ne yedin bir bak menulerine ne yemissin yok anam yok kimseye iyilik yaramiyo naparsalar yapsinlar boşuna kendimi üzemicem saysinlar yerlerindeCanım 80 e bayılıyorsun diyen yok. 18 MArt tarihinde 85 ile diyete başlamışsın. 3 ay olmuş 83 lerdeyim diyorsun.
Buna da ben yorum yok dicem.
çok üzgünüm
Ben kalmak istiyorum ama çok kalabalık olduğu için belki eksilir diye öyle söyledim...Canim seni silene kadar o kadar cok kisi var ki
spor paylasiyorsun sohbete geliyorsun daha ne olsun
Ya sen takma öyle üyelere yorum falan yapma. Takilsinlar kendi kendilerineBana deyin hele kötü yorum yaptin diye sonra gelip diyolarki ben yemedim buhafta artiyim eee ne yedin bir bak menulerine ne yemissin yok anam yok kimseye iyilik yaramiyo naparsalar yapsinlar boşuna kendimi üzemicem saysinlar yerlerinde
Silmem canim seni merak etmeBen kalmak istiyorum ama çok kalabalık olduğu için belki eksilir diye öyle söyledim...
Elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum
Ne gelenler mezun olanlar oldu birçoğu sırra kadem bastı benim burdan hiç gidesim yok ..
Kilomu da kontrol altında tutabiliyorum burda olunca
İyi de sen mezunsun canım. Seninle ilgili bir durum yok ki düzenli de geliyorsun. Ben de mezun olunca senin gibi olmak istiyorum.Ben kalmak istiyorum ama çok kalabalık olduğu için belki eksilir diye öyle söyledim...
Elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum
Ne gelenler mezun olanlar oldu birçoğu sırra kadem bastı benim burdan hiç gidesim yok ..
Kilomu da kontrol altında tutabiliyorum burda olunca
Sağol canım ben free listedeyim ya listede olanlar için denildi sandım...İyi de sen mezunsun canım. Seninle ilgili bir durum yok ki düzenli de geliyorsun. Ben de mezun olunca senin gibi olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?