Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Chedarice alintilamisim kalmis oyle kilom takildi demissin 30 kg vermis vucut kiz birak takilsin hakkidir :)
2 hafta takıldı yeter artık yetsin ona, niyeyse tam listeye girdiğim haftayı buldu
Daha 30 olmadı kız, 25teyim, çok şükür 75i bıraktım geride. İnşallah kalıcı olur.

2 hafta takıldı yeter artık yetsin ona, niyeyse tam listeye girdiğim haftayı buldu
Daha 30 olmadı kız, 25teyim, çok şükür 75i bıraktım geride. İnşallah kalıcı olur.
Olur canim sakin birakma bazen bir ay bile surebiliyor benim ablam 30 kg verdi tam boyle takildi kilosu o zaman sinir oldu gitmiyor vs diye aslinda 200g 300g gidiyordu sonucta her hafta 1 gidemez ama pes etti ve 15ini geri aldi ustune hamilelik 18de oyle aldi simdi yeniden 20 verdi ama cok yipratici o yuzden devam 1 ay korusan bile yeter sonra yeniden iner

Midem küçülmüş yiyemiyorum canım
açılacak diye korkuyorum iyice dikkat eder oldum
O kotu bir piskoloji ama canim cok azaltinca acaba her yedigim kilomu yapar diye dusunuyorsun bende izinden once baya baya azlatmistim cunku ama hedefine yakinsan sorun degil korumada duzelir bwnim hedefe en az 10kg var

İnşallah girer düzene canım. Allah kolaylık versin.

O kotu bir piskoloji ama canim cok azaltinca acaba her yedigim kilomu yapar diye dusunuyorsun bende izinden once baya baya azlatmistim cunku ama hedefine yakinsan sorun degil korumada duzelir bwnim hedefe en az 10kg var
Aynen canım aynada hala kilolu görüyorum kendimi 20 kilo vermeme rağmen
Benimde hedef 65 ti 60 çektim sunnet düğünu var 8. ayda
65 ten sonra koruma diyeti alacam doktorum dan ama 60 olana kadar dikkat edecem artık

Eline emeğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…