- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Sagol kaptanimTünaydın canım afiyet olsun
Eminim kokuyordur ama ben koku alamiyorum canimOyyy ne guzel toprak kokar şimdi
2 hafta takıldı yeter artık yetsin ona, niyeyse tam listeye girdiğim haftayı bulduChedarice alintilamisim kalmis oyle kilom takildi demissin 30 kg vermis vucut kiz birak takilsin hakkidir :)
Olur canim sakin birakma bazen bir ay bile surebiliyor benim ablam 30 kg verdi tam boyle takildi kilosu o zaman sinir oldu gitmiyor vs diye aslinda 200g 300g gidiyordu sonucta her hafta 1 gidemez ama pes etti ve 15ini geri aldi ustune hamilelik 18de oyle aldi simdi yeniden 20 verdi ama cok yipratici o yuzden devam 1 ay korusan bile yeter sonra yeniden iner2 hafta takıldı yeter artık yetsin ona, niyeyse tam listeye girdiğim haftayı buldu
Daha 30 olmadı kız, 25teyim, çok şükür 75i bıraktım geride. İnşallah kalıcı olur.
Trabzonlu Nehir hosgeldin seni nasil arada gormedim ki benOoooo çok kötü 5.yim
Midem küçülmüş yiyemiyorum canımGordum menulerini cok azdi
O kotu bir piskoloji ama canim cok azaltinca acaba her yedigim kilomu yapar diye dusunuyorsun bende izinden once baya baya azlatmistim cunku ama hedefine yakinsan sorun degil korumada duzelir bwnim hedefe en az 10kg varMidem küçülmüş yiyemiyorum canım
açılacak diye korkuyorum iyice dikkat eder oldum
Ben de nehir ismini istemiştim küçüğüme ama soyadımdan dolayı koyamadımTrabzonlu Nehir hosgeldin seni nasil arada gormedim ki benhemde kizimin adi
İnşallah girer düzene canım. Allah kolaylık versin.Tünaydın
Benim iki gündür cocuklarin uykusu yine şaştı. Hiç keyfim yok hiç hemde. Öyle ki saatlerce uyumak istiyorum. Hiçbir şey canim istemiyor. Ne yemek ne gezmek, ne ev işi yapmakçok fena depresyonda gibiyim. 4.30da kalkar mi bir insan yaa
Niye kiz merak ettim bak soyadini :) benim ogluma uysun istedik Kuzey K. Nehir K. Boludaki heykel bizim soyadimizBen de nehir ismini istemiştim küçüğüme ama soyadımdan dolayı koyamadım
İnşallah, teşekkür ederimİnşallah girer düzene canım. Allah kolaylık versin.
Benşm soyadım dereNiye kiz merak ettim bak soyadini :) benim ogluma uysun istedik Kuzey K. Nehir K. Boludaki heykel bizim soyadimiz
Aynen canım aynada hala kilolu görüyorum kendimiO kotu bir piskoloji ama canim cok azaltinca acaba her yedigim kilomu yapar diye dusunuyorsun bende izinden once baya baya azlatmistim cunku ama hedefine yakinsan sorun degil korumada duzelir bwnim hedefe en az 10kg var
İşin ucu boklu dereye kadar gidecektiBenşm soyadım derenehir dere, derin dere, duru dere, isteyip de koyamadığım isimler
22 Haziran Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar Tebriklerrr
6. Takım 732. Etap Adım (Spor ) Üye Adı 22 Haziran Salı spor puanı 22 Haziran Salı Adım Cordelia 3.709 37.096@Filizzz16 3.005 30.050Chedarice 2.291 22.916Nehir6161 2.009 20.099@Migim 2.001 20.013
22 Haziran Günü Yükselen Yıldızlar Tebriklerrr
sleepy angel 1.832 18.231@Brzhuzur 1.763 17.634
23 Haziran Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar Muhteşemsinizzzz
Kendimi de bir öpeyim.
6. Takım 732. Etap Adım (Spor ) Üye Adı 23 Haziran Çarşamba spor puanı 23 Haziran Çarşamba Adım Cordelia 4.000 40.000sleepy angel 2.800 28.002@Filizzz16 2.601 26.019Chedarice 2.227 22.275Nehir6161 2.103 21.033
23 Haziran Günü Yükselen Yıldızlar Siz de Muhteşemsinizzzz
@TekrarDene 2.024 20.249
sardunya1038 1673 16735
O dündü canim
Ben dünden bahsetmiyorum. 5 gün sonunda 1. Ýim. Üzgünüm şampiyonluk ruhumda var.O dündü canim
Hastaneye gittim geldim ancak o kadar yuruyebildim bugun gor sen beni kim 1.mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?