- 5 Haziran 2021
- 5.647
- 21.617
- 298
Doğrudur canım zaten dikkat ediyorum bol meyve vitaminKendine dikkat et çok yüklenme, yavaş ver ama sağlıklı ver canım
teşekkür ederim tatlım çok şükür valla
evet kaptanım ekmekten uzak duruyorum hala. geçen akşam pirinç pilavını abarttım sonra bi rahatsızlandım, bi ağır geldi. Dedim ki sağlıksız beslenince hemen vücut isyan ediyor işte.
dinlendin mi peki
Afiyet olsun canımSalı menüsü
Sabah
2 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Akşam
1 börek
2 bardak ayran
2,5 lt su
Çarşamba menüsü
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Maydonoz, domates
Akşam
Ananaslı yoğurt
2 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım sali borek olmamisSalı menüsü
Sabah
2 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Akşam
1 börek
2 bardak ayran
2,5 lt su
Çarşamba menüsü
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Maydonoz, domates
Akşam
Ananaslı yoğurt
2 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Dönerim tekrar sıkıldım. Alışırsıniz yaa.Cordelia ellerine sağlık canım
Bu arada yeni adın hayırlı olsun rakibem ama bence de cordelia daha iyiydi
Teşekkürler tatlım.
Valla korona espirisinden cok miraya takildimHee koronali birini bulup öpeyim ben.Şaka tâbi. Allah korusun hepimizi.
Evet canım farkındayım. Ama gün içinde fazla bişey yemedim. Sabah da ekmek yemedim.Afiyet olsun canım sali borek olmamis
Ne yedin ictin ki sen 2 kg verdin bu hafta seni gidiBurdayım canım bugün yoğun bir gündü daha yeni eve gidiyorumçok yoruldum
Allah baska zorluk vermesinAlıntılamak aöıntıların arasına yazmak falan çok zor geliyor bana
Yemedim içmedim sanırım o yüzden verdimNe yedin ictin ki sen 2 kg verdin bu hafta seni gidi
Tünaydın canımTünaydın
Benim iki gündür cocuklarin uykusu yine şaştı. Hiç keyfim yok hiç hemde. Öyle ki saatlerce uyumak istiyorum. Hiçbir şey canim istemiyor. Ne yemek ne gezmek, ne ev işi yapmakçok fena depresyonda gibiyim. 4.30da kalkar mi bir insan yaa
Tünaydın canım afiyet olsunTunaydin yagmurlu bir karadenizden Eki Görüntüle 2876813
Gordum menulerini cok azdiYemedim içmedim sanırım o yüzden verdim
Oyyy ne guzel toprak kokar şimdiTunaydin yagmurlu bir karadenizden Eki Görüntüle 2876813
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?