Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hepsini yiyip kilo almayabilirsin. Tıka basa değil doyacak kadar yesen en fazla 1 kilo alırsin. Birde imkanin olursa yürü canım. Ne kadar kalacaksın?

Hepsini yiyip kilo almayabilirsin. Tıka basa değil doyacak kadar yesen en fazla 1 kilo alırsin. Birde imkanin olursa yürü canım. Ne kadar kalacaksın?
1 ay kalacam
Kaynanamgil koydeler orda yurumem mumkun olurmu bilmiyorum
Ama bizil mêmelekette bol bol yurume ve yuzme sansim olur, denizin karsisinda oturuyoz
Hergun yuzmesemde
Yururum, cunku bizde gidecek yer cok
Teyzde dayi hala amca
Esim tarafi hepsi biyerde, bigunde ziyaret edip bitirilecek
Bide esimin annesi babasi kardesleri hepsi Türkiyede onlari yilda 1 goruyo, kalk gezelim demek istemiyorum. Onlarla vakit gecirsin ozlem gidersin

Araya bir isim daha alsaydın Duru Sena Dere
Duru Zeynep Dere
Nehir Mira koyayım kızım olursa ben .
2 ismi ben de sevmiyorum eşim de istemedi evlenince 2 soy ismini kullansın istiyor
Neyse bşz koyduk sıramızı savdık.

Bugün bankaya gittim hesapla ilgili konuşmam gereken bişey var bireyseldeki kadının adi 'Sönmez' di ben Safak diye hatırlıyorum güvenliğe dedimki Şafak hanımla gorusucem. Adam durdu düşündü Sönmez hanimmi dedi ha evet dedim . Orda bı gülesim geldi kendime zor tuttum . Belki size şuan sacma geldi ama benim çok gülesim geldi

Bende 16 temmuzda memlekete gidicem. Ama ben bayramda genelde aç kaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…