Kabak dedinde dün kabaklı fit çorba yaptım fena değildi. Kızlar öneririmListede olan arkadaşlarım, akşamı aman hafif geçirin, kabak yiyin salata yiyin önerimdirsiz zaten biliyorsunuz da hatırlatmak istedim. ne kadar eksi o kadar iyi sonuçta
1.000 adım daha atmış duramıyor artık.
Hepsini yiyip kilo almayabilirsin. Tıka basa değil doyacak kadar yesen en fazla 1 kilo alırsin. Birde imkanin olursa yürü canım. Ne kadar kalacaksın?Insallah
Ben biliyorum kilo alicam cunku kaynanamin oguzel acmalarini hersabah sicak sicak ekmeklerini yemezsem ayip olur
Sonram daha adananin kebabini mersinin tantunisini neyse devam etmeyim
Mubarek gezmeye akraba ziyaretine degil yemeye geliyo
O listeye girecem kesin yani
Neyse Allahtan elimde 11 liste var
Dikkat et kendine yeter yürüme.Ya kızlar su içtim patlıyorum çok su içip yürüdüğüm için mi acep ? Karnım davul gibi
afiyet olsun canımKabak dedinde dün kabaklı fit çorba yaptım fena değildi. Kızlar öneririm
Cok yorma kendini canim tarti oncesi dinlen yeter bugunluk bu kadar adimYa kızlar su içtim patlıyorum çok su içip yürüdüğüm için mi acep ? Karnım davul gibi
Cok gec canim biletlerimizi aldik :)Bence gitmeyin
1 ay kalacamHepsini yiyip kilo almayabilirsin. Tıka basa değil doyacak kadar yesen en fazla 1 kilo alırsin. Birde imkanin olursa yürü canım. Ne kadar kalacaksın?
2 ismi ben de sevmiyorum eşim de istemedi evlenince 2 soy ismini kullansın istiyorAraya bir isim daha alsaydın Duru Sena Dere
Duru Zeynep Dere
Nehir Mira koyayım kızım olursa ben .
TamamDikkat et kendine yeter yürüme.
10 bin tamamlarim diyordum. uzatcam galiba...1.000 adım daha atmış duramıyor artık.
5 isimli insanda gördüm.2 ismi ben de sevmiyorum eşim de istemedi evlenince 2 soy ismini kullansın istiyor
Neyse bşz koyduk sıramızı savdık.
Offff ne olurdu simdi oraya isinlansaydimm hic dayanamam yesile manzaraya yagmura yaaaTunaydin yagmurlu bir karadenizden Eki Görüntüle 2876813
Sağol canimAfiyet olsun kizlar
Bende 16 temmuzda memlekete gidicem. Ama ben bayramda genelde aç kaliyorum1 ay kalacam
Kaynanamgil koydeler orda yurumem mumkun olurmu bilmiyorum
Ama bizil mêmelekette bol bol yurume ve yuzme sansim olur, denizin karsisinda oturuyoz
Hergun yuzmesemde
Yururum, cunku bizde gidecek yer cok
Teyzde dayi hala amca
Esim tarafi hepsi biyerde, bigunde ziyaret edip bitirilecek
Bide esimin annesi babasi kardesleri hepsi Türkiyede onlari yilda 1 goruyo, kalk gezelim demek istemiyorum. Onlarla vakit gecirsin ozlem gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?