- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Zaten buhafta listeye girceksin sanirim bayrami unutBende 16 temmuzda memlekete gidicem. Ama ben bayramda genelde aç kaliyorum
Selam canım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? Tatile gidecektik yaa apar topar çıkınca evden haber edemedim kaç gümdür internetimde yok . Kusura bakmayın . Şimdi adınlarımı artacağım.C Chikolata_gozlum seni bekliyoruz inşallah iyisindir.
Nerdesin sen bisey oldu sandikSelam canım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? Tatile gidecektik yaa apar topar çıkınca evden haber edemedim kaç gümdür internetimde yok . Kusura bakmayın . Şimdi adınlarımı artacağım.
C Chikolata_gozlum çikilatam tebrikler çok güzel vermişsin darısı başımıza özellikle de benim
C Chikolata_gozlum tebrik ederim canımöncesi ve son halini de görseydik resim olarak bizede moral motive olurdu
Geç oldu ama cevapsız koymayayım güzel mesajlarınızı. Hepinize teker teker teşekkür ederim.Çikocuk tebrikler canımbu karneyi çerçeveletip mutfağa as kuzum. başarıların daim olsun.
Bana saçma gelmedi çünkü bazen Bana da oluyor aslında ortaya gülecek birşey yok. Bende gülüyorumBugün bankaya gittim hesapla ilgili konuşmam gereken bişey var bireyseldeki kadının adi 'Sönmez' di ben Safak diye hatırlıyorum güvenliğe dedimki Şafak hanımla gorusucem. Adam durdu düşündü Sönmez hanimmi dedi ha evet dedim . Orda bı gülesim geldi kendime zor tuttum . Belki size şuan sacma geldi ama benim çok gülesim geldi
Benim deCok uykum geldi
Temmuzda gideceksen bildirime devam edebilecek misin canimBende 16 temmuzda memlekete gidicem. Ama ben bayramda genelde aç kaliyorum
iyi misin öldük meraktan
Sensiz yapamadılar . Ne çok sevenin var .Rabbım daim etsin sevginiziSelam canım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? Tatile gidecektik yaa apar topar çıkınca evden haber edemedim kaç gümdür internetimde yok . Kusura bakmayın . Şimdi adınlarımı artacağım.
Ahaaa 42bin yapmis
Ben de merak ettim valla bugün sordum...iyisin demi
Temmuzda gideceksen bildirime devam edebilecek misin canim
Yürümekten mi
Inanki sesli güldüm nedenseeeBugün bankaya gittim hesapla ilgili konuşmam gereken bişey var bireyseldeki kadının adi 'Sönmez' di ben Safak diye hatırlıyorum güvenliğe dedimki Şafak hanımla gorusucem. Adam durdu düşündü Sönmez hanimmi dedi ha evet dedim . Orda bı gülesim geldi kendime zor tuttum . Belki size şuan sacma geldi ama benim çok gülesim geldi
Bugun baya islandik yuruyus yaptik kizi sirtima bagladim buradakiler gibi kangurudan daha rahattiOffff ne olurdu simdi oraya isinlansaydimm hic dayanamam yesile manzaraya yagmura yaaa
Afiyet olsun canım09.20 sabah ekmegim bitmisdi aldiramadim males3f
Eki Görüntüle 2877084
12.00 öğle
Eki Görüntüle 2877086
17.00 akşam kapanış
Eki Görüntüle 2877088
Dukan birasi yaptim bugun ondanmidir bilmiyorum hic acikmadigim kadar aciktim sekerim düşük gezdim resmen 3 öğün yememe rağmenZipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım tansiyonunu dusurmus olabilir yesilcay ve limon birlikte09.20 sabah ekmegim bitmisdi aldiramadim males3f
Eki Görüntüle 2877084
12.00 öğle
Eki Görüntüle 2877086
17.00 akşam kapanış
Eki Görüntüle 2877088
Dukan birasi yaptim bugun ondanmidir bilmiyorum hic acikmadigim kadar aciktim sekerim düşük gezdim resmen 3 öğün yememe rağmenZipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?