Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

C Chikolata_gozlum seni bekliyoruz inşallah iyisindir.
Selam canım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? Tatile gidecektik yaa apar topar çıkınca evden haber edemedim kaç gümdür internetimde yok . Kusura bakmayın . Şimdi adınlarımı artacağım.

Selam canım iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? Tatile gidecektik yaa apar topar çıkınca evden haber edemedim kaç gümdür internetimde yok . Kusura bakmayın . Şimdi adınlarımı artacağım.
Nerdesin sen bisey oldu sandik

C Chikolata_gozlum tebrik ederim canım çok guzel kilo verdin azmin ve sporlarinla

C Chikolata_gozlum çikilatam tebrikler çok güzel vermişsin darısı başımıza özellikle de benim

C Chikolata_gozlum tebrik ederim canım öncesi ve son halini de görseydik resim olarak bizede moral motive olurdu

Çikocuk tebrikler canım bu karneyi çerçeveletip mutfağa as kuzum. başarıların daim olsun.
Geç oldu ama cevapsız koymayayım güzel mesajlarınızı. Hepinize teker teker teşekkür ederim.

Bana saçma gelmedi çünkü bazen Bana da oluyor aslında ortaya gülecek birşey yok. Bende gülüyorum

Sensiz yapamadılar . Ne çok sevenin var .Rabbım daim etsin sevginizi

Inanki sesli güldüm nedenseee

Afiyet olsun canım tansiyonunu dusurmus olabilir yesilcay ve limon birlikte
Aksam pilav miktari fazla olmus persembe ama listede değilsin neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…