Yaa haberim varda adim sayisini soyleyince unutmasın diye sey etmiştimHaberi yok kaptanin
Heee öylemi şeyettinYaa haberim varda adim sayisini soyleyince unutmasın diye sey etmiştim
Edicem canim. Tartimi yanimda goturcem çünkü 1 ay kadar kalicamTemmuzda gideceksen bildirime devam edebilecek misin canim
10.000 kaşar öndeyizBugün kızımı işe götürdüm bütün gündür onunla uğraşıyorum. Eve geldim babaya paslayacaktım adam kaçmışŞuan kızı salıncakta sallıyorum böyle de hiç adım olmuyor
Sen şimdiden atma hazırlıkları yap o zaman
Tamam canımEdicem canim. Tartimi yanimda goturcem çünkü 1 ay kadar kalicam
Aman boşver dinlen canim yatiyorum su anBurda fırtına var ya. Dışarı çıkmak imkansız . Bu havalara da belli olmuyor. Yarın da hava yağmurluymuş. Yarın bütün gün yatarım kaptanlarım.
Aaa E Elif_Eylul duydun mu one gecmek icin benim bugun hic oturmamam lazim10.000 kaşar öndeyiz
Nasıl 10.000atsan evdeBurda fırtına var ya. Dışarı çıkmak imkansız . Bu havalara da belli olmuyor. Yarın da hava yağmurluymuş. Yarın bütün gün yatarım kaptanlarım.
Tamam bana uyar ama sana uyarmiTamam canım
Aman boşver dinlen canim yatiyorum su an
Aaa E Elif_Eylul duydun mu one gecmek icin benim bugun hic oturmamam lazim
Kirmizi yapalim.buralari
Kırmızı yapın zaten ona lafım yok üstüne boyacağım biliyorsunuzTamam canım
Aman boşver dinlen canim yatiyorum su an
Aaa E Elif_Eylul duydun mu one gecmek icin benim bugun hic oturmamam lazim
Kirmizi yapalim.buralari
Bana uymuyor daha yemek yapacagim cocuklara yaTamam bana uyar ama sana uyarmi
Ahhh bebelerine yemekmi yapacan senBana uymuyor daha yemek yapacagim cocuklara ya
9 dan sonra adim atabilirim anca
Bebe sayilirlar 9 ve 13 yas kucuklerAhhh bebelerine yemekmi yapacan sen
Bilemiyorum belki yapabilirim. Söz vermeyeyim. Daha yeniyim ya , fazla kilo kaybetmek istemiyorumNasıl 10.000atsan evde
Ayrılamıyor musun kilolarından.Bilemiyorum belki yapabilirim. Söz vermeyeyim. Daha yeniyim ya , fazla kilo kaybetmek istemiyorum
Herkes bir anda ayrılamadı ya , yavaş yavaş vedalaşmak istiyorum. Sonra geri gelmeyecek ya .tadını çıkarta çıkarta . Kusura bakmayın gerçekten. Eli maşalı E Elif_Eylul kaptanımız da birşey demiyorken hakkımı kullanayım diyorumAyrılamıyor musun kilolarından.
Deli yaa 10.000 hedefi tutturursan çok sevinirim. Çok seviniriz.
E Elif_Eylul yi Bir sen anlamışsın sen de yanlış anlamışsın.Herkes bir anda ayrılamadı ya , yavaş yavaş vedalaşmak istiyorum. Sonra geri gelmeyecek ya .tadını çıkarta çıkarta . Kusura bakmayın gerçekten. Eli maşalı E Elif_Eylul kaptanımız da birşey demiyorken hakkımı kullanayım diyorum
Biraz tek başına mücadele ediyorsun gibi oluyor kusura bakma canım hakkını helal et10.000 kaşar öndeyiz
Yani pes etmek yok diyorsun. Zaten takıma girmem için 10 000 yapmam gerekiyor. Tamam kızma yaparım evde
YaaaBende 16 temmuzda memlekete gidicem. Ama ben bayramda genelde aç kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?