Anaaaa iyi uykularIyi geceler kizlar
25 Haziran 2021 notu ve nickinizi unutmayin....
Ayakta uyusan adım sayardı rüyandakini nası saycakRuyamda yürüyeceğim
Saçma da olsa yazsan senin için iyi olur canım illa hergün düzgün sağlıklı menüler hazırlıcaz diye bişey yok bazen aceleye gelip olandan en sağlıklısını seçip ölçüyü korumak gerekSelam gençler.
Bugün saçma beslendim. Çok yemedim ama karıştı ondan menü veremiyorum.
Baya yürüdüm kızıma mama aradım koca Ankara’da mama bulamadım ya
En son bir eczane getirtti.
İnş yarın hep birlikte eksi bildirimler yapmak kısmet olur. Veledimi anneme sattım da yazabildim zırlıyor şimdi uykusu geldi
Yok bacim namazi bekliyorum yuruyemedimde hayvanat bahcesine de ben akil ettim ama ben gitmedim bizimkiler gitti. Bende anca oturdum bugün yazdim baya farkinda degilmisinBu takim uyuyo sanirsam yada yürüyor
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah 9.30
2 yum omlet +1 salatalık+yeşilçay
Ara; 12.30
sütlü yeşilçay
Ara; 15.00
4 yk yoğurt içine baharat+ 1yk keten tohumu +1 yk chia
Roobis çayı
Akşam; 18.00
Kabak 3 yk yoğury salata
Zencefilli soda
Eki Görüntüle 2877127 Eki Görüntüle 2877127
Su; 2 lt
Adım; 12841 çok artmaz artık
Afiyet olsun canımPerşembe menüm
10 00/ 1 domates,1 kapya,2 yumurta,2 d.ekmek, 1 kk peynir
Ara/3 hurma,1 sb ayran
18 00/ 2 sk kıymalı türlü,salata,1 d.ekmek
Ara/3 ceviz,çay
Su /2 civarı
2135 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımAllah izin verirse menu verecegim. Kac saattir teli elime aldim aldim biraktim
Sabah 6.30
1 dilim ekmek, 2 ince dlm peynir ve 2 dilim domates sandviç
Nescafe
11.30
Yulaf lapasi, uzerinde 3 adet çilek azcik ceviz vardi.
Yeşilçay
13.30
6 badem, 1 dilim ananas
15.40
Ev yapimi 1 kase dondurma( muz, kakao,süt ve cok az tahin vardi)
18.30
AZ peynirle 1 yumurta tavada( kizlarda eşlik etti)
1 kase kabak yemegi
1 bardak ayran
Domates salatalık
Birazdan yeşilçay. Bol su içtim. Sporum parkta yürüyüş kayda değer birşey yok maalesef
Afiyet olsun canımSelamlar herkese
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalik, 4 tane patates kizartmasi, 1 ck bal ile bir lokma ekmek
14.30 1 tane bitter cikolatali lifalif yulaf bar ile turk kahvesi
18.00 aksam yemegi
1 kepce sebzeli mercimek corbasi, 1 tabak yesil mercimekli bulgur pilavi(yesil mercimek cogunluktaydi), bol salata, 1 bardak ayran
20.30 1 dilim yesil elma
Zipzip- E Elif_Eylul
Spor; tum gun oturmadım yine ama telefonun saydığı 5713 adim @sandriyon @cordeliaa neden etiketlenmedi anlamadim
Eki Görüntüle 2877196
Al mutlaka canım. Mira benim bacaklarımı inceltti sanki. Bu hafta yürüyüşten 1 cm inceldi sanki.Pazartesiden sonra hiç tartılmadım yarın ne çıkacak hiç bir fikrim yokMenülerim iyi diye düşünüyorum en azından kaçamak yapmadım ve bu hafta güzel spor yaptım. Son iki haftada belim ciddi inceldi hemen hemen hergün 1 saat eva yaptım ondan heralde diye düşünüyorum yarın unutmasam bi ölçülerimi alsam
Geçmiş olsun canım.Ben berbat gecenin ardindan berbat bir gun daha gecirdim. Bitmedi hâla poffff
Büyük kizim kabiz olmuş. Ağlamaktan helak oldu. Küçük desem bacagima yapisik agliyo
Cnm ayaküstü oldu toparlayamadım ondan yazamadım ama dur aklıma geldiği kadar yazayımSaçma da olsa yazsan senin için iyi olur canım illa hergün düzgün sağlıklı menüler hazırlıcaz diye bişey yok bazen aceleye gelip olandan en sağlıklısını seçip ölçüyü korumak gerek
Surekli teklif ediyorum. Duzgun beslenmedigi icin boyleGeçmiş olsun kuzum
Zeytin yağı içirseydin
Sıvı alımı az galiba dikkat et
Tam dicektim ki neden bu kadar meyve yedin. Yanında sut yada yogurt olsun falan dicektim. Ama alerji diyeti cok zor Rabbim kolaylık versin canimYumurta peynir yoğurt kuruyemiş yiyemediğim için tam doyamıyorum maalesef zor oluyor
Benimkilere de boğaz olsun yeterkiSurekli teklif ediyorum. Duzgun beslenmedigi icin boylemeyve sebze yemez. Su da az içer maalesef. Şimdi kendim içerken surekli onlarada vericem. Aslinda nerdeyse butun yemeklerimi zeytinyagi ile yapiyorum ama yemiyoki. 1 yk içirdim. 4 gün kurusu yedirdim. Birde mor erik ve 2 3 kirazi yoğurtla blenderdan gecirip ikisine de verdim. Ogurerek iciyo
Başkagün olsa olur canım da yarın tartı var artı görsen senin moralin bozulursleepy angel dogru soyluyorsun canim, bugunku menu pek uygun olmadi. Dun geceden uykusuzdum, kucuk oglumla ugrastim, bütün gun de okuldaydim, o yuzden yemek yapacak halim kalmamisti. Annem ne pisirdiyse onu yedim malesef
Sen kabak detoksu mu yapiyorsun canim?Başkagün olsa olur canım da yarın tartı var artı görsen senin moralin bozulur
Böyle durumda annenden rica et canım
Bugünki kabağı yapmam 10dkbile sürmedi
Evet dikkat edicem bende. Suluklari da hep parcaladiklari icin istedikce veriyorum ya da kendim teklif ediyorum oyleBenimkilere de boğaz olsun yeterki
Su çok önemli canım bitek kabızlık için değil bi arkadaşın yeğeni hastanelik oldu o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?