Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam gençler.
Bugün saçma beslendim. Çok yemedim ama karıştı ondan menü veremiyorum.
Baya yürüdüm kızıma mama aradım koca Ankara’da mama bulamadım ya
En son bir eczane getirtti.
İnş yarın hep birlikte eksi bildirimler yapmak kısmet olur. Veledimi anneme sattım da yazabildim zırlıyor şimdi uykusu geldi

Saçma da olsa yazsan senin için iyi olur canım illa hergün düzgün sağlıklı menüler hazırlıcaz diye bişey yok bazen aceleye gelip olandan en sağlıklısını seçip ölçüyü korumak gerek

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Akşam yemeğinin hepsi karbln ağırlıklı canım
Bulgırda yeşil mercimekte seni şişirir tartı öncesi
Üstelik sabah kızartma da var

Al mutlaka canım. Mira benim bacaklarımı inceltti sanki. Bu hafta yürüyüşten 1 cm inceldi sanki.

Saçma da olsa yazsan senin için iyi olur canım illa hergün düzgün sağlıklı menüler hazırlıcaz diye bişey yok bazen aceleye gelip olandan en sağlıklısını seçip ölçüyü korumak gerek
Cnm ayaküstü oldu toparlayamadım ondan yazamadım ama dur aklıma geldiği kadar yazayım

Geçmiş olsun kuzum
Zeytin yağı içirseydin
Sıvı alımı az galiba dikkat et
Surekli teklif ediyorum. Duzgun beslenmedigi icin boyle meyve sebze yemez. Su da az içer maalesef. Şimdi kendim içerken surekli onlarada vericem. Aslinda nerdeyse butun yemeklerimi zeytinyagi ile yapiyorum ama yemiyoki. 1 yk içirdim. 4 gün kurusu yedirdim. Birde mor erik ve 2 3 kirazi yoğurtla blenderdan gecirip ikisine de verdim. Ogurerek iciyo

Benimkilere de boğaz olsun yeterki

Su çok önemli canım bitek kabızlık için değil bi arkadaşın yeğeni hastanelik oldu o yüzden

sleepy angel dogru soyluyorsun canim, bugunku menu pek uygun olmadi. Dun geceden uykusuzdum, kucuk oglumla ugrastim, bütün gun de okuldaydim, o yuzden yemek yapacak halim kalmamisti. Annem ne pisirdiyse onu yedim malesef
Başkagün olsa olur canım da yarın tartı var artı görsen senin moralin bozulur
Böyle durumda annenden rica et canım
Bugünki kabağı yapmam 10dkbile sürmedi

Benimkilere de boğaz olsun yeterki

Su çok önemli canım bitek kabızlık için değil bi arkadaşın yeğeni hastanelik oldu o yüzden
Evet dikkat edicem bende. Suluklari da hep parcaladiklari icin istedikce veriyorum ya da kendim teklif ediyorum oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…