Bugun cogumuz kabak yedikSen kabak detoksu mu yapiyorsun canim?
Detoks diyemem tek öğün yedim kabağıSen kabak detoksu mu yapiyorsun canim?
Bi arkadaş küçük sebiller oluyo ya çocuk için ondan almış eğlenerek içiyolar demiştiEvet dikkat edicem bende. Suluklari da hep parcaladiklari icin istedikce veriyorum ya da kendim teklif ediyorum oyle
Napak uyumayak mı zabağaaa yürüyelim o zamanIyi geceler kizlar yurümeyi unutmayin
Tartı yarın yüzünüzü güldürsün
Bugun cogumuz kabak yedik
Ben de cok severim aslinda, hic yemek ayirmam ama esim hayatta kabak yemez. Bircok sebzeyi severek yemez hatta. Onun yuzunden yemek yapmak cok sıkıntı oluyor cogu zaman. Kendime ayri bir yemej pisirmeye de useniyorum bazen. Buyuk oglum da ayni babasi gibi ama ona cok fazla secenek sunmuyorum, ne varsa yediriyorum. Kucuk oglum daha 2 yasinda bile degil, her seyi yiyemiyor, o yuzden ona da ayri yemek yapiyorum. Boyle olunca ben sabah uyanir uyanmaz aksama ne yapsam diye dusunuyorum. Gerci cogumuz oyleyizDetoks diyemem tek öğün yedim kabağı
Ama bağırsaklarımı düzenler diye hem pratik hem seviyorum diye yaptım
Sonuçta faydası olur zararı olmaz
Selamlar
24.06.2021
Sabah 7:30
Bi kase çilekli yulaf
Sütlü Yeşilçay
Öğle: 12:00
Bi kase Tutmaç çorbası
3 adet mercimek köftesi
Ayran
Akşam
1 kase işkembe çorbası
3 dilim karpuz
10 adet kiraz
Ara: pulbiberli Yogurt
(2 gündür kabızım bi çare yok mu)
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2877260
Afiyet olsun kizlarBugunki menum
Sabah 10.30
Ac karna 1d ananas
2h yumurta 1 Salatalik 1k peynir zeytin 1b Kahve
Oglen 13.30
1d ananas 3 çilek
Aksam 17.30
1tb yogurtlu brokoli 2 k salata
3lt su
Afiyet olsun canim kabizlik icin kuru kayisi ceviz iyi geliyor keten tohumu yagi yada ketem tohumu varsa aksamdam içSelamlar
24.06.2021
Sabah 7:30
Bi kase çilekli yulaf
Sütlü Yeşilçay
Öğle: 12:00
Bi kase Tutmaç çorbası
3 adet mercimek köftesi
Ayran
Akşam
1 kase işkembe çorbası
3 dilim karpuz
10 adet kiraz
Ara: pulbiberli Yogurt
(2 gündür kabızım bi çare yok mu)
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2877260
Sagol canimAfiyet olsun kizlar
Tarti oncesi karbonhidrad cok fazla olmus canim afiyet olsunSelamlar herkese
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalik, 4 tane patates kizartmasi, 1 ck bal ile bir lokma ekmek
14.30 1 tane bitter cikolatali lifalif yulaf bar ile turk kahvesi
18.00 aksam yemegi
1 kepce sebzeli mercimek corbasi, 1 tabak yesil mercimekli bulgur pilavi(yesil mercimek cogunluktaydi), bol salata, 1 bardak ayran
20.30 1 dilim yesil elma
Zipzip- E Elif_Eylul
Spor; tum gun oturmadım yine ama telefonun saydığı 5713 adim @sandriyon @cordeliaa neden etiketlenmedi anlamadim
Eki Görüntüle 2877196
iyi geceler canimIyi geceler kizlar
25 Haziran 2021 notu ve nickinizi unutmayin....
12 bin adimim var biraz daha bekliyecem canimBu takim uyuyo sanirsam yada yürüyor
Gecmis olsun canim o kabizlik problemini iyi bilirim benim kizimdada bazen kabizBen berbat gecenin ardindan berbat bir gun daha gecirdim. Bitmedi hâla poffff
Büyük kizim kabiz olmuş. Ağlamaktan helak oldu. Küçük desem bacagima yapisik agliyo
Dun burasıda ruzgarliydi bugun iyi cok şükürBurda fırtına var ya. Dışarı çıkmak imkansız . Bu havalara da belli olmuyor. Yarın da hava yağmurluymuş. Yarın bütün gün yatarım kaptanlarım.
Canım benim eşim de genelde et sever ama sebzeyi de yanında yaparsam yerBen de cok severim aslinda, hic yemek ayirmam ama esim hayatta kabak yemez. Bircok sebzeyi severek yemez hatta. Onun yuzunden yemek yapmak cok sıkıntı oluyor cogu zaman. Kendime ayri bir yemej pisirmeye de useniyorum bazen. Buyuk oglum da ayni babasi gibi ama ona cok fazla secenek sunmuyorum, ne varsa yediriyorum. Kucuk oglum daha 2 yasinda bile degil, her seyi yiyemiyor, o yuzden ona da ayri yemek yapiyorum. Boyle olunca ben sabah uyanir uyanmaz aksama ne yapsam diye dusunuyorum. Gerci cogumuz oyleyizyarin pazardan kendime kabak alip haftasonu kabak detoksu yapacagim. Onlara da birseyler düşünürüm artik
iyi geceler canimIyi geceler kizlar yurümeyi unutmayin
Tartı yarın yüzünüzü güldürsün
Afiyet olsun canim
Kabak guzel gorunuyor canim spagetti istedi24.06.2021
10.30
2tb arası yumurta peynirle tost
15.30
1züber ve detoks içeceği 20 kaloriymiş içecek
18.00
Kutsal gabak
Eki Görüntüle 2877122
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Benimde hep o resmi görünce istiyorAfiyet olsun canim
Kabak guzel gorunuyor canim spagetti istedi
Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?