Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet dikkat edicem bende. Suluklari da hep parcaladiklari icin istedikce veriyorum ya da kendim teklif ediyorum oyle
Bi arkadaş küçük sebiller oluyo ya çocuk için ondan almış eğlenerek içiyolar demişti
Ödül yapabilirsin günlük bu suyunu bitirene verirsin zaten bi süre sonra alışkanlık oluşur

Bugun cogumuz kabak yedik

Detoks diyemem tek öğün yedim kabağı
Ama bağırsaklarımı düzenler diye hem pratik hem seviyorum diye yaptım
Sonuçta faydası olur zararı olmaz
Ben de cok severim aslinda, hic yemek ayirmam ama esim hayatta kabak yemez. Bircok sebzeyi severek yemez hatta. Onun yuzunden yemek yapmak cok sıkıntı oluyor cogu zaman. Kendime ayri bir yemej pisirmeye de useniyorum bazen. Buyuk oglum da ayni babasi gibi ama ona cok fazla secenek sunmuyorum, ne varsa yediriyorum. Kucuk oglum daha 2 yasinda bile degil, her seyi yiyemiyor, o yuzden ona da ayri yemek yapiyorum. Boyle olunca ben sabah uyanir uyanmaz aksama ne yapsam diye dusunuyorum. Gerci cogumuz oyleyiz yarin pazardan kendime kabak alip haftasonu kabak detoksu yapacagim. Onlara da birseyler düşünürüm artik

Bugunki menum
Sabah 10.30
Ac karna 1d ananas
2h yumurta 1 Salatalik 1k peynir zeytin 1b Kahve

Oglen 13.30
1d ananas 3 çilek

Aksam 17.30
1tb yogurtlu brokoli 2 k salata
3lt su
Afiyet olsun kizlar

Afiyet olsun canim kabizlik icin kuru kayisi ceviz iyi geliyor keten tohumu yagi yada ketem tohumu varsa aksamdam iç
Bol su tuketmekte kabizliga iyi gelir

Tarti oncesi karbonhidrad cok fazla olmus canim afiyet olsun

Ben berbat gecenin ardindan berbat bir gun daha gecirdim. Bitmedi hâla poffff
Büyük kizim kabiz olmuş. Ağlamaktan helak oldu. Küçük desem bacagima yapisik agliyo
Gecmis olsun canim o kabizlik problemini iyi bilirim benim kizimdada bazen kabiz

Burda fırtına var ya. Dışarı çıkmak imkansız . Bu havalara da belli olmuyor. Yarın da hava yağmurluymuş. Yarın bütün gün yatarım kaptanlarım.
Dun burasıda ruzgarliydi bugun iyi cok şükür

Canım benim eşim de genelde et sever ama sebzeyi de yanında yaparsam yer
Günde 2çeşit pişiyo zaten biri ona biri sana uygun oluesa rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…