Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün çok gzl afiyet olsun canım dukan birasi bana alerji yapıyor içemiyorum onu hiç tadıda kötü
24.06.2021

10.30
2tb arası yumurta peynirle tost

15.30
1züber ve detoks içeceği 20 kaloriymiş içecek

18.00
Kutsal gabak
Eki Görüntüle 2877122
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Afiyet olsun bunu soracaktım nasıl kabak bu tarif?☺☺
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım dondurma olmasaymıiş iyiymiş aslında
Afiyet olsun canım şişkinlik yapılacak gıdalar tüketmişsin bugün çorba ve pilav haftasonu yersen daha iyi olur malum tartı günü canım
Meyve ağırlıklı olmuş canım 2 öğün tüketirsen daha iyi olacaktır afiyet olsun
Ahh bende dünden beri wc yokk mercimek köftesini haftasonlarına saklayabilirsin canım çorba ynına köfte olmamış bol salata olabilirdi aslında afiyet olsun bayışırım işkembeye☺☺☺ben zeytinyağı içeceğim sende dene canım
Bugunki menum
Sabah 10.30
Ac karna 1d ananas
2h yumurta 1 Salatalik 1k peynir zeytin 1b Kahve

Oglen 13.30
1d ananas 3 çilek

Aksam 17.30
1tb yogurtlu brokoli 2 k salata
3lt su
Afiyet olsun canım baya hafif olmuş
Afiyet olsun canım mercimek şişkinlik yapmasın tartı öncesi
Amanıınnn herkes mercimek çorbası içmiş ya bugüntartıya yansımaz umarım afiyey olsun
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim

Kabak guzel gorunuyor canim spagetti istedi
Afiyet olsun canim
Kabak spagetti yee sende
Benimde hep o resmi görünce istiyor
Kabak al yapması basit
Afiyet olsun bunu soracaktım nasıl kabak bu tarif?☺☺
Canım soyucunun arkası bu şekilde uzun kesiyo
Az zeytin yağıyla soğan kavurdum sonra kabakları ekledim kavurdum 2dk kadar sonra az tuz bol pulbiber karabiber attım karıştırdım 2dk daha yedim

Dün bu şekilde doğradıktan sonra tencereye biber soğan sarımsak domatss baharat koyup aynı anda pişirdim öyle de güzel oluyo

Yerken makarnadan lezzetli

Makarna canınız istediğinde içine az tambuğday makarna koyabişirsiniz harika olur

Teşekkür ederim canım

Deneyeceğim bunu..

Benim kafam çok karışık ters giden birseyler var,bu yüzden de topikden kaçar oldum bildirim falanda hak getiren
Anlatayım belki yardım edebilirsiniz;
Kendimi yiyerek cezalandiriyorumevet doğru bunu fark ettim
Bir olay yaşıyorum mesela ufacık bile olsa zamanla kaldıramaz olduğumdan herhalde kocaman görünüyor bana ve kendimi cezalandırmak için yemek yiyorum
Kendime şunları söylediğimi fark ettim...
1 Amaaan nasıl olsa hicbirsey düzelmeyemek
2 Nasıl olsa başa donuceksin
3 Nasıl olsa başa cikamayacaksin
4 Nasıl olsa hep boyunduruk altında olacaksın
5 gittiği yere kadar,inceldigi yere kadar,bosveeeeer
6 zaten ne umuyorsun ki,olabileceklerin en iyisi bu daha fazlasini bekleyecek kadar onemlimisin
7 yeni birsey değilki bildin bileli böyle
8 Uğraşma boşver basaramazssin
9 Sen hep gulumse kimse uzuldugunu yada uzulduklerini görmesin
10 Etrafindakiler seni hep böyle tanıdı zaten sen böyle guzelmissin seni bu kadar iyi olduğun için seviyorlarmis
v.s v.s
Sonuç hadi yiyelim ölesiye patliyasiya intikam alircasina nasıl olsa kendine asla yardım edemezssin tıkanip nefes alamaz hale gelinceye ye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…