Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 1 hafta oluyor katılalı 84 . 9 ile başladım . 2 200 verdim 1 haftada . Siz ne kadardır buradasınız? Verirsiniz karamsar olmayın
Guzel vermişsiniz 2015ten beri takimlara takılıyorum. Uzun suredir yerimde sayıyordum diyetisyene başladım. Bir türlü 7lere inemedim

Verirsiniz inşaallah. Umudunuzu kaybetmeyin. Benim guatrım az çalışıyor doktor 75 lik hap yazdı bana . Ama kullanıyor muyum? hayır. Yararı olduğu kadar hapların zararları var. Doğal yönden kilo verirsem düzelecek öyle umut ediyorum. ben 10 kiloya kadar veriyorum ondan sonra vermekte zorlanıyorum . O yüzden buraya geldim. Burdaki arkadaşların desteğiyle istediğim kiloya ulaşacağım inşallah. Hep ümit var olmak lazım. Umutsuzluk çaresizlerin işidir. Bizimde çaremiz umut. Sağlıkla umutla kilo vermeler

Gordum canim yorgunluktan az biraz dinlen kaldığın yerden devam edersin olurmu

InsaAllah kaptanım ayın 4 'ün de tatile gidiyoruz bol bol dinleneceğim kurban bayramından sonra kaldığım yerden devam edeceğim nasipse
Tatilde guzel vakit gecirirsiniz insAllah canım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım balikla ayrani nasil ictin salata yeseydin keske

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım balikla ayrani nasil ictin salata yeseydin keske
Canim balik yogurtla veya ayranla yenmez kulturu Bitek bizim turklerde varmis doktor bana bise olmaz dediginden beri yapiyorum bise olmadi
Neyse yarina saglam cikarim. Insaallah

Sabah

1 dilim peynir
1 domates salatalık
5 zeytin
1 dilim ekmek

Öğle
1 Türk kahvesi

Aksam
2 köfte
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Menülerin bu ara daha güzel sanki
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.

Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.

14.171 adımı Eva yaparken ve tempolu yürüyüş yaparken atmadın mı canım? Ayriyetten mi attın adımları

Ahh Ahh eskiden bir nehir vardı. 50.000 adım atardı. Hey gidi günler.
Börekler yenmiş. Deli kilo vereceyik, almayacayik.
Matmazelim madamım canım.

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar dilerim.

Eva yaparken atmadım tempolu yürüyüş yaparken e vde yürürken iş yaparken attım .
olmuyor mu ?

Eva yaparken atmadım tempolu yürüyüş yaparken e vde yürürken iş yaparken attım .
olmuyor mu ?
Canim balik yogurtla veya ayranla yenmez kulturu Bitek bizim turklerde varmis doktor bana bise olmaz dediginden beri yapiyorum bise olmadi
Neyse yarina saglam cikarim. Insaallah
Benim bildiğim 2 side taze ise birşey olmaz . Ama bayatsa zehirliyor , diye biliyorum

Ben bu hafta aktifim kaptanım...
Varım...
Çiçek gibi bir tartiyla geleceğim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…