Ben kendimi tebrik ettim.Ellerine sağlık canım tekrar tebrikler
SelammmmSelam kızlar, ne güzel challengeler kapışmalar düzenlenmişBol bol eksi olsun inşallah bu kapışmalar.
Bende 30 günlük programı yapayım diye niyetlendim bakalım kaç gün devam edicemdünden mi başladık bugün mü başladık bu hareketlere peki? eğerdün başladıysanız ben hem dün hem bugünü yapayım 2günlük peşin
Afiyet olsun canımSabah aç karnına mate çayı
Kahvaltı saat: 11 deEki Görüntüle 2878619
Ara öğün saat: 14.30 daEki Görüntüle 2878620
Akşam yemeği saat: 19.00 daEki Görüntüle 2878621
Su: 4lt 1 litresi detoks suyu
Spor: 45 dk lesli
80 ip atlama
Adım bildiricem
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Merhaba hosgeldiniz ilk sayfadaki formu doldurursaniz sizi taniyalimMerhaba arkadaşlar ben de katılmak istiyorum. Zayıflamaya uğraşıyorum. Kızım önerdi, beni de alın. Olur mu?
Merhaba hosgeldinizMerhaba arkadaşlar ben de katılmak istiyorum. Zayıflamaya uğraşıyorum. Kızım önerdi, beni de alın. Olur mu?
Hoşbulduk 160 boyunda. 70 kiloyum 75 idim 4 ayda 5 kilo verdim 62 yasinday im bu gün üye oldum telefondan az anlıyorum beraber zayifliyalim hedefim 63663 kilo kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ad im DilekMerhaba hosgeldiniz
Telefonda pek yapamıyorum. Az.once yazdım kendimi tanıtan olur muMerhaba hosgeldiniz ilk sayfadaki formu doldurursaniz sizi taniyalim
Sen Boyle konuşunca sakınlıstım balımSen 5 kilo ver ben çiçekleri sererim ayaklarına hayatım
Kızınız sitedenmi merak ettimTelefonda pek yapamıyorum. Az.once yazdım kendimi tanıtan olur mu
Hoşbulduk
Hoşgeldin tekrardan ablacim bende elif 31 yasindayim ankarada yasiyorumHoşbulduk 160 boyunda. 70 kiloyum 75 idim 4 ayda 5 kilo verdim 62 yasinday im bu gün üye oldum telefondan az anlıyorum beraber zayifliyalim hedefim 63663 kilo kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ad im Dilek
Hoşgeldiniz ben de dilek adaşızHoşbulduk 160 boyunda. 70 kiloyum 75 idim 4 ayda 5 kilo verdim 62 yasinday im bu gün üye oldum telefondan az anlıyorum beraber zayifliyalim hedefim 63663 kilo kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ad im Dilek
Aynen orası öyle tabide annem diyor çokta kilo verme çocuk gbide kalma diyorBurda birlikte başarıcaz istediğin kiloya kadar rahat verirsin eminim
Birde kilo insanı olduğundan da kısa gözteriyo bende durum öyle yani
hoşbuldum teşekkürler
Xok çok güzel olmuş ellerine sağlık saksı sepetlerde de cok şık oluyor bu ıplerNasil olmuş bittiEki Görüntüle 2878579
Evet onun da adı fitfiliz. Bana nasıl yazılacağını öğretiyor simdiKızınız sitedenmi merak ettim
Hoşbulduk, hangi sehirdensinizHoşgeldiniz ben de dilek adaşız
Hoş geldinizZipzip- ADINIZ: Fatma
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.47
KİLONUZ:60.2
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUz evli
MESLEGINIZ:Öğrenci
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZoğum emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ Kan pıhtılaşması
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi güzel hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?