Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cokmuş sizde agac sayisi bizde 3tane visne var 2sinde yok bitanesi yapmis busene
Siz zaten ne seviyosunuzki

Kolay gelsin canım

Ben sevmem canim evdeki herkes visneyi seviyor
Ben biraz degisigim
Bende sevmem. Büyük kizima hamileyken aralikta canım kiraz istedi. Eşim aradi bulamadi, sonra bir tanidik buzluktan vişne verdi onu yemiştim birde incir hiç sevmezdim onu da ruyam da gördüm agactan yiyordum o günden sonra sevmeye başladım

Aa bak inciri de sevmem sadece kuru incir yiyebiliyorum
Dut da ayni sekilde kuru olani yiyebiliyorum

Aa bak inciri de sevmem sadece kuru incir yiyebiliyorum
Dut da ayni sekilde kuru olani yiyebiliyorum
Eskiden hiç meyve sevmezdim. Bu sene kuru meyvelerden baya sıkıldım. Tabi tatli da yiyemedigim icin meyvelere sardım bu ara bugun uzum, seftali,kiraz aldim

Hepsini severim ben kuru yaş elife bakma sen hicbirsey sevmez

kuru meyvelerden yapılan hoşafdan içebiliyormuyuz şekersiz.Birde kabak detoks undan bahsedilmiş tam olarak ne oluyor ben rendeleyip kavurup yoğrtla karıştırarak yiyorumda farklı bişeyse deneyeyim
Bence hosaf icilebilir, ben iciyorum. Kabak detoksu da senin dedigin gibi. Sabah aksam ayni seyi yiyorsun ama ben degisiklik olsun diye az yagli yemegini de yaptim. Oglen yogurtlu yedim, aksam yemegini yedim. Haftasonu 800 gr gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…