Bunlarada bakmiyormuş artik. Sinir oldumB12,D,demir bunlara bakıyor asm ler, folik asit vs ler hastanelerde ama devlet hast. bakıyomu onu bende bilmiyorum
Cokmuş sizde agac sayisi bizde 3tane visne var 2sinde yok bitanesi yapmis buseneVisne varda canim daha olmasina 2 haftadan fazla var sanirim daha once kiraz toplayacağız
13 tane visne agaci var ama bu sene azmis annem öyle söylüyor gecen sene 11-12 kova topladik sanirim ama cogunu dagitiyorlar
Birazi reçellik birazida dolaplara konuluyor
Ve visneyi hic sevmiyorum
Ben sevmem canim evdeki herkes visneyi seviyorCokmuş sizde agac sayisi bizde 3tane visne var 2sinde yok bitanesi yapmis busene
Siz zaten ne seviyosunuzki
Kolay gelsin canımÇocjk odasını dip köşe yapıyorum bugün 4den sonrada çarşıya gitcem kızlarla. Oğlan annemle kalcak
Açlık hissetmiyorum ama çarşıya gitmeden yemeye çalışcam işi bitirirsem
Çocuk odasına bi mıçmadıkları kalmış resmen camdan atlayasım var
Bende sevmem. Büyük kizima hamileyken aralikta canım kiraz istedi. Eşim aradi bulamadi, sonra bir tanidik buzluktan vişne verdi onu yemiştimBen sevmem canim evdeki herkes visneyi seviyor
Ben biraz degisigim
Aa bak inciri de sevmem sadece kuru incir yiyebiliyorumBende sevmem. Büyük kizima hamileyken aralikta canım kiraz istedi. Eşim aradi bulamadi, sonra bir tanidik buzluktan vişne verdi onu yemiştimbirde incir hiç sevmezdim onu da ruyam da gördüm agactan yiyordum o günden sonra sevmeye başladım
Tabiki yiyebilirsin benim en sevdigim
Eskiden hiç meyve sevmezdim. Bu sene kuru meyvelerden baya sıkıldım. Tabi tatli da yiyemedigim icin meyvelere sardım bu araAa bak inciri de sevmem sadece kuru incir yiyebiliyorum
Dut da ayni sekilde kuru olani yiyebiliyorum
16.00 gibi hupletirim o zaman şimdi biraz uyumam lazim cocuklari uyutmuskenUlan internet 2kere yollamis
Hepsini severim ben kuru yaş elife bakma sen hicbirsey sevmezBende sevmem. Büyük kizima hamileyken aralikta canım kiraz istedi. Eşim aradi bulamadi, sonra bir tanidik buzluktan vişne verdi onu yemiştimbirde incir hiç sevmezdim onu da ruyam da gördüm agactan yiyordum o günden sonra sevmeye başladım
Dinlen canim16.00 gibi hupletirim o zaman şimdi biraz uyumam lazim cocuklari uyutmusken
Ekmek ,çikolata unuttun galiba onlariHepsini severim ben kuru yaş elife bakma sen hicbirsey sevmez
ilkinden geçtim şükür ama diğeri beteri kaldım kesin.Geşmiş olsun. Nasıl geçti sınavlarınız? Neden korkuyorsunuz?
teşekkürlerGuzel eksiyle baslamissin tebrik ederim canım
Onlari saymiyorumki es gectimEkmek ,çikolata unuttun galiba onlari
Bence hosaf icilebilir, ben iciyorum. Kabak detoksu da senin dedigin gibi. Sabah aksam ayni seyi yiyorsun ama ben degisiklik olsun diye az yagli yemegini de yaptim. Oglen yogurtlu yedim, aksam yemegini yedim. Haftasonu 800 gr gitti.kuru meyvelerden yapılan hoşafdan içebiliyormuyuz şekersiz.Birde kabak detoks undan bahsedilmiş tam olarak ne oluyor ben rendeleyip kavurup yoğrtla karıştırarak yiyorumda farklı bişeyse deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?