Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

önceden 10. takımdaydım orda verdim kiloları .sonra geri alıp geldim
Önemli olan zaten verip almamak . Bizimki de tam tersi nasıl olsa verdik, yiyelim istediğimiz kadar . Karnımız aç değil, gözümüz aç maalesef. Bunu aşabilsek bütün sorunlar kalkacak aslında.

Selamlar Kadınlar kulübünün güzel hatunları zayıflamaya devamdır umarım. Ben beceremeyip bıraktım defalarca denedim ama yine başa dönmüş gibiyim. Ama bugün net bir karar alıp diyetisyene gittim. Önce kan testi yaptırdım tabi. Yarın başlıyorum inşallah sizleri de takipte olmak istiyorum harika bir motivasyon kaynağısınız çünkü.

Hosgeldin canim nasilsin
Sevindim diyetisyene gitmene nasil gidiyo neler yaptin

Hoşgeldin canım nasilsin

Aman dedim kabul etmezler sonra basimiza dırdır yapmasinlar
Ben şimdi bu mesajı okudum. Herşeyden son anda haberim oluyor. Şimdi ben bugün nickli yapmadığım için haftaya giremeyecek miyim.biriniz olur dedi diğeriniz olmaz dedi. Neyse hayırlısı artık. Giremezsem de artık önümüzdeki maçlara bakarım

Yok canim yok girceksin
Cuma günü nehir6161 + 2temmuz yazcaksin okadar

Valla deli gibi kilo aldım ben malesef iyiyim bu arada sen nasılsın? Hedeflere ulaşıldı mı
Iyiyim canim bende şükür hala burdayiz
Hedefime ramazanda ulastim 64kiloya daha sonra biraz almis olabilirim

Süper valla ya tebrikler ben hedefimi görür müyüm acaba 67.7 çıktım bugün diyetisyende. İlk hedef 60 inşallah. Asıl hedef 55.
Doktora basladiysan cok guzel ilerlersin canim istersen listeye girersin tabiki

Giriyorsun canim merak etme hemde guzel bir yuzdeyle gireceksin
Valla deli gibi kilo aldım ben malesef iyiyim bu arada sen nasılsın? Hedeflere ulaşıldı mı
Gel canim yine zayiflayalim birlikte
Hoşbuldum canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? Yine zayıflatıyorsun demi hatunları
Iyiyim bende canım zayıfliyorlar galiba:)))

Doktora basladiysan cok guzel ilerlersin canim istersen listeye girersin tabiki
İnşallah ya. FREE olarak takılırım bende buralarda. Günlük yazarım bana da iyi olur diyetisyen listesiyle ilerleyecem bakalım. Şimdilik yürüyüş dedi sadece elimden geldikçe yürüyorum hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…