Önemli olan zaten verip almamak . Bizimki de tam tersi nasıl olsa verdik, yiyelim istediğimiz kadar . Karnımız aç değil, gözümüz aç maalesef.önceden 10. takımdaydım orda verdim kiloları .sonra geri alıp geldim
Hosgeldin canim nasilsinSelamlar Kadınlar kulübünün güzel hatunlarızayıflamaya devamdır umarım. Ben beceremeyip bıraktım defalarca denedim ama yine başa dönmüş gibiyim. Ama bugün net bir karar alıp diyetisyene gittim. Önce kan testi yaptırdım tabi. Yarın başlıyorum inşallah sizleri de takipte olmak istiyorum harika bir motivasyon kaynağısınız çünkü.
Hoşgeldin canım nasilsinSelamlar Kadınlar kulübünün güzel hatunlarızayıflamaya devamdır umarım. Ben beceremeyip bıraktım defalarca denedim ama yine başa dönmüş gibiyim. Ama bugün net bir karar alıp diyetisyene gittim. Önce kan testi yaptırdım tabi. Yarın başlıyorum inşallah sizleri de takipte olmak istiyorum harika bir motivasyon kaynağısınız çünkü.
Tamam canim hayirli yolculuklarÇıktık yola bakalim 1 saate köyde olurum aksam gelirim takima kizlar
Ben şimdi bu mesajı okudum. Herşeyden son anda haberim oluyor. Şimdi ben bugün nickli yapmadığım için haftaya giremeyecek miyim.biriniz olur dedi diğeriniz olmaz dedi. Neyse hayırlısı artık. Giremezsem de artık önümüzdeki maçlara bakarımAman dedim kabul etmezler sonra basimiza dırdır yapmasinlar
Valla deli gibi kilo aldım ben malesefHosgeldin canim nasilsin
Sevindim diyetisyene gitmene nasil gidiyo neler yaptin
Hoşbuldum canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? Yine zayıflatıyorsun demi hatunlarıHoşgeldin canım nasilsin
Yok canim yok girceksinBen şimdi bu mesajı okudum. Herşeyden son anda haberim oluyor. Şimdi ben bugün nickli yapmadığım için haftaya giremeyecek miyim.biriniz olur dedi diğeriniz olmaz dedi. Neyse hayırlısı artık. Giremezsem de artık önümüzdeki maçlara bakarım
Iyiyim canim bende şükür hala burdayizValla deli gibi kilo aldım ben malesefiyiyim bu arada sen nasılsın? Hedeflere ulaşıldı mı
Süper valla ya tebriklerIyiyim canim bende şükür hala burdayiz
Hedefime ramazanda ulastim 64kiloya daha sonra biraz almis olabilirim
Doktora basladiysan cok guzel ilerlersin canim istersen listeye girersin tabikiSüper valla ya tebriklerben hedefimi görür müyüm acaba 67.7 çıktım bugün diyetisyende. İlk hedef 60 inşallah. Asıl hedef 55.
Giriyorsun canim merak etme hemde guzel bir yuzdeyle gireceksinBen şimdi bu mesajı okudum. Herşeyden son anda haberim oluyor. Şimdi ben bugün nickli yapmadığım için haftaya giremeyecek miyim.biriniz olur dedi diğeriniz olmaz dedi. Neyse hayırlısı artık. Giremezsem de artık önümüzdeki maçlara bakarım
Gel canim yine zayiflayalim birlikteValla deli gibi kilo aldım ben malesefiyiyim bu arada sen nasılsın? Hedeflere ulaşıldı mı
Iyiyim bende canım zayıfliyorlar galiba:)))Hoşbuldum canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? Yine zayıflatıyorsun demi hatunları
Zayifliyorlar galiba nedemek beGiriyorsun canim merak etme hemde guzel bir yuzdeyle gireceksin
Gel canim yine zayiflayalim birlikte
Iyiyim bende canım zayıfliyorlar galiba:)))
Liste icin 10 haftalari var canim dahaDoktora basladiysan cok guzel ilerlersin canim istersen listeye girersin tabiki
İnşallah ya. FREE olarak takılırım bende buralarda. Günlük yazarım bana da iyi olurDoktora basladiysan cok guzel ilerlersin canim istersen listeye girersin tabiki
6ay olmadimi daha ben cok.uzun oldu sandim gideliListe icin 10 haftalari var canim daha
Bir kısmı zayıflıyor bir kısmı yerinde sayiyor iste :)))Zayifliyorlar galiba nedemek be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?