Onun böreği hangisiydi ki ?Ay gercek mi senin borekte guzeldi ama
Allah vergisi yapacak birşey yok. Bende kısayım1.70 boylari görünce moralim bozuluyor
Sağlık olsun geçersin inşaallah sınavlarından. Aynı bende sizin gibiyim başta iyi gidiyor sonra ilerleyemiyorum ama bu grup sayesinde vereceğiz hep beraber .ilkinden geçtim şükür ama diğeri beteri kaldım kesin.
kilo verememekten korkuyprum başlarda hızlı gidio sonra çakılıp kalıoda
vayy maşşallah yok ben seninki gbi tam yapamadımda sabah yumurtlı normal kahvaltımı yaptım öğlen akşmada kabak yaptım 3 gün bende hafif yagda kavurdum yoğrtladm yedimBence hosaf icilebilir, ben iciyorum. Kabak detoksu da senin dedigin gibi. Sabah aksam ayni seyi yiyorsun ama ben degisiklik olsun diye az yagli yemegini de yaptim. Oglen yogurtlu yedim, aksam yemegini yedim. Haftasonu 800 gr gitti.
Meyve al küçük küçük kes , koy tabağa, otur balkona . Kızım bunlar daha güzel bana bunlardan ver de.Kızımla balkon keyfi yapıoruz oda cips tarzında bişeyler yiyor bana uzatıyor anne buda benim için buda benim için ben nasıl yemeyim şimdi
zaten bende grupla verebiliorum die tekrar buralara geldim hamile kalmadan önce yanlış hatrlamıorsam 56 lara kadar inmiştimOnun böreği hangisiydi ki ?
Allah vergisi yapacak birşey yok. Bende kısayım
Sağlık olsun geçersin inşaallah sınavlarından. Aynı bende sizin gibiyim başta iyi gidiyor sonra ilerleyemiyorum ama bu grup sayesinde vereceğiz hep beraber .
malesef ki benim kız nerde faydasız şeyler varsa orda sağolsun.yemek yemeside hiç yok ben yememek için uğraşıyorken onada yedirmeye çalışmak çok zor oluyorMeyve al küçük küçük kes , koy tabağa, otur balkona . Kızım bunlar daha güzel bana bunlardan ver de.
önceden 10. takımdaydım orda verdim kiloları .sonra geri alıp geldimOnun böreği hangisiydi ki ?
Allah vergisi yapacak birşey yok. Bende kısayım
Sağlık olsun geçersin inşaallah sınavlarından. Aynı bende sizin gibiyim başta iyi gidiyor sonra ilerleyemiyorum ama bu grup sayesinde vereceğiz hep beraber .
Bünyeden bünyeye göre değişiyor kilo vermesi canım...Teşekkür ederim canım . Bu kadar hızlı kilo vermem korkutuyor beni açıkçası sonra kilo veremem diye endişeleniyorum.
Heyecanlanman normal canım, tatile gidiyorsun.
Şimdi anladım galiba . Ben buraya yazdım kilomu aslında diğer tarafa yazmam gerekiyordu. Nick galiba o . Yemek yazdığımız yere
Oldu mu vişneler???Zipzip- sizde visne varmiydi olmusmu biz dun topladik 2koca kova ayy yap yap temizle temizle bitmedi
Tamam canim sabah kahvaltini yapiyorsun zaten. 2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, yesillik, 1 dilim tb ekmegi. Sonra oglen aksam kabakvayy maşşallah yok ben seninki gbi tam yapamadımda sabah yumurtlı normal kahvaltımı yaptım öğlen akşmada kabak yaptım 3 gün bende hafif yagda kavurdum yoğrtladm yedim
Iyki toplamisiz dün yoksa daha cok olcakmis canım 15poset yaptim attim daha toplancak vardi ben meyve suyu yapiyorum yazin iciyolar marketten hazir almıyoruz diye iyi oluyo seftali olunca onuda yapip atiyorum recel bizde cok gitmiyoOldu mu vişneler???
Ben kayinvalideme söyleyeyim de bize vişne reçeli yapsın
Onun elinden nedense çok güzel oluyor...
Sağol canimEksilerle başladık Tebrikler çiçeğim.
Sağol canimPazartesinin ilk eksisi tebrikler canim
Sağol kaptanımElhan ablacim zorlanacaksan eger cikartabiliriz seni yildizlardan benim hic aklıma gelmedi yogun oldugun
Arastirmadim canim ama bakariz bir ara
Allah yardimcin olsun canım
Günaydın canım olur tabi ki yarin tartilirsin
🏵 ⚘
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım eksi ile baslaman cok guzel
Günaydın canım
Günaydın ablacim cicek mi olduk simdi
Gunaydin canım
Gunaydin canim
Gunaydin canım
Gunaydin canım
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim
Sağol canimCumaya eksiye bile gezersin morelini bozma canim
Artin cok degil cumaya eksiye bile gecersin canim
Tebrikler canim süpersin
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim artidan iyidir sabit
Tebrikler cicegim
Cumaya bisey kalmaz eksiye gecersin canim
Ahanda geldimSende ver elini o zaman
nevreste ablaya söyle diyet tarzı olsun diyet menüleri merak ediyorum :)Börek bitti gitti 1.temmuzda yeni seyler yicez
Sen söyle bakalim nediceknevreste ablaya söyle diyet tarzı olsun diyet menüleri merak ediyorum :)
valla bende dedim yapmadıSen söyle bakalim nedicek
Biz deyince yapmiyo
Sıcaklar Elisacimi da aldı bizdenErisin yaglar bos oturmak yok halay cekelim kizlar
Tey tey
Yok canim 1temmuzda baska yapicakmis agustos et olur demisti ama bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?