Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay gercek mi senin borekte guzeldi ama
Onun böreği hangisiydi ki ?
1.70 boylari görünce moralim bozuluyor
Allah vergisi yapacak birşey yok. Bende kısayım
ilkinden geçtim şükür ama diğeri beteri kaldım kesin.
kilo verememekten korkuyprum başlarda hızlı gidio sonra çakılıp kalıoda
Sağlık olsun geçersin inşaallah sınavlarından. Aynı bende sizin gibiyim başta iyi gidiyor sonra ilerleyemiyorum ama bu grup sayesinde vereceğiz hep beraber .

Bence hosaf icilebilir, ben iciyorum. Kabak detoksu da senin dedigin gibi. Sabah aksam ayni seyi yiyorsun ama ben degisiklik olsun diye az yagli yemegini de yaptim. Oglen yogurtlu yedim, aksam yemegini yedim. Haftasonu 800 gr gitti.
vayy maşşallah yok ben seninki gbi tam yapamadımda sabah yumurtlı normal kahvaltımı yaptım öğlen akşmada kabak yaptım 3 gün bende hafif yagda kavurdum yoğrtladm yedim

Kızımla balkon keyfi yapıoruz oda cips tarzında bişeyler yiyor bana uzatıyor anne buda benim için buda benim için ben nasıl yemeyim şimdi
Meyve al küçük küçük kes , koy tabağa, otur balkona . Kızım bunlar daha güzel bana bunlardan ver de.

zaten bende grupla verebiliorum die tekrar buralara geldim hamile kalmadan önce yanlış hatrlamıorsam 56 lara kadar inmiştim

Meyve al küçük küçük kes , koy tabağa, otur balkona . Kızım bunlar daha güzel bana bunlardan ver de.
malesef ki benim kız nerde faydasız şeyler varsa orda sağolsun.yemek yemeside hiç yok ben yememek için uğraşıyorken onada yedirmeye çalışmak çok zor oluyor

önceden 10. takımdaydım orda verdim kiloları .sonra geri alıp geldim

Bünyeden bünyeye göre değişiyor kilo vermesi canım...
Korkma sen de yaşayıp göreceksin..
Korktuğun Başına bile gelse pes etmediğin sürece er ya da geç ulaşırsın hedefine

Zipzip- sizde visne varmiydi olmusmu biz dun topladik 2koca kova ayy yap yap temizle temizle bitmedi
Oldu mu vişneler???
Ben kayinvalideme söyleyeyim de bize vişne reçeli yapsın
Onun elinden nedense çok güzel oluyor...

vayy maşşallah yok ben seninki gbi tam yapamadımda sabah yumurtlı normal kahvaltımı yaptım öğlen akşmada kabak yaptım 3 gün bende hafif yagda kavurdum yoğrtladm yedim
Tamam canim sabah kahvaltini yapiyorsun zaten. 2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, yesillik, 1 dilim tb ekmegi. Sonra oglen aksam kabak

Oldu mu vişneler???
Ben kayinvalideme söyleyeyim de bize vişne reçeli yapsın
Onun elinden nedense çok güzel oluyor...
Iyki toplamisiz dün yoksa daha cok olcakmis canım 15poset yaptim attim daha toplancak vardi ben meyve suyu yapiyorum yazin iciyolar marketten hazir almıyoruz diye iyi oluyo seftali olunca onuda yapip atiyorum recel bizde cok gitmiyo

Eksilerle başladık Tebrikler çiçeğim.
Sağol canim
Pazartesinin ilk eksisi tebrikler canim
Sağol canim
Sağol kaptanım
Sağol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…