- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Geçmiş olsun çarpıntılarınız neden oluyor ne rahatsızlığınız varZipzip- kaptanım ben kendimi pek iyi hissetmiyorum,ilacımı bıraktım çarpıntılarım geri geldi,başka bir dr randevu aldım endokrin va diyetisyen e sevk istiycem,beni listelerden çıkarabilirmisin düzenli kilo vermeye başlarsam geri dönmek isterim tabi alırsan.
Buraya geldiğimde sürekli bi kilo artışı halindeydim veremesem bile üstünede almadım katkılarınız büyük, hepinize teşekkür ederim, o yüzden takip te kalıcam,sizleri seviyorumson kilo bildirimim bugün 83.7
Doğru söylüyorsun nasibimizde bu var. Seni bilmem de bu ikinci kocam üçüncüsünü gözüm kesmiyor.Oy üzüldünüz mü ablam , beterin beteri var. Hamd edelim rabbimize daha beterleri de çıkabilirdi.sağlıklı mutlu günler dilerim
Kızlar cicek yıldız yarisini bitiriyorum yildizlarin yarisi cekildi yarismadan
Cuma günü yeniden yeni uyelerle oluşturalım
Gördüm gördümDoğru söylüyorsun nasibimizde bu var. Seni bilmem de bu ikinci kocam üçüncüsünü gözüm kesmiyor.ondan üzülmüş olabilirim. İlki asosyal bu da çok çok sosyal ....ben üzülmeyim de Filiss mi üzülsün du bakayım bu mesajı görecek mi
Abla kac kisi ayrildi napalim şasirip kaldim
Koca muhabbeti yapıyoruzGördüm gördüm
Ayrılanlar yıldız mıydı dikkat etmedim canım. Tabi ki haklısın .Abla kac kisi ayrildi napalim şasirip kaldim
Kocaya karsiyim biliyosun dime 1 2 3Koca muhabbeti yapıyoruz
Sevindim görmene bana güleceğini biliyordum
Evet abla 4kisi gittiAyrılanlar yıldız mıydı dikkat etmedim canım. Tabi ki haklısın .
Canları sağ olsun...bizim de canımız sağ olsun. Bu hafta bir tuhafim her sabah tartiliyorum 66.00 ya da 66.1 yürüsem de değişmiyor. Yarışa katkım olmayacak diye üzülüyordum Allah'ın işine bak...bir tarafım üzülüyor bir tarafım seviniyor...Evet abla 4kisi gitti
Abla bende öyleyim cidden bir aydir spor yapiyorum 1gram bile inmediCanları sağ olsun...bizim de canımız sağ olsun. Bu hafta bir tuhafim her sabah tartiliyorum 66.00 ya da 66.1 yürüsem de değişmiyor. Yarışa katkım olmayacak diye üzülüyordum Allah'ın işine bak...bir tarafım üzülüyor bir tarafım seviniyor...aha da bu imociler gibiyim.
Kolay gelsin canımOgle aramda yemek yapmaya calisiyorum simdi bi girip bakayim dedim.
40 dakikam kaldi. Patlican kebabi yapacagimdaha ne kadar hizli yemek yapabilirim challangeindeyim gunlerdir
Ay abla benim eşimde asosyal. İkinci sosyal mi oluyor ona göre (aman duymasınDoğru söylüyorsun nasibimizde bu var. Seni bilmem de bu ikinci kocam üçüncüsünü gözüm kesmiyor.ondan üzülmüş olabilirim. İlki asosyal bu da çok çok sosyal ....ben üzülmeyim de Filiss mi üzülsün du bakayım bu mesajı görecek mi
Kolay gelsin canımOgle aramda yemek yapmaya calisiyorum simdi bi girip bakayim dedim.
40 dakikam kaldi. Patlican kebabi yapacagimdaha ne kadar hizli yemek yapabilirim challangeindeyim gunlerdir
2 tarafı da denemişsiniz . Hayırlısı olsun.. rabbim gönlünüze göre eşinizi düzeltsin. Amin .Doğru söylüyorsun nasibimizde bu var. Seni bilmem de bu ikinci kocam üçüncüsünü gözüm kesmiyor.ondan üzülmüş olabilirim. İlki asosyal bu da çok çok sosyal ....ben üzülmeyim de Filiss mi üzülsün du bakayım bu mesajı görecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?