Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun çarpıntılarınız neden oluyor ne rahatsızlığınız var

Oy üzüldünüz mü ablam , beterin beteri var. Hamd edelim rabbimize daha beterleri de çıkabilirdi. sağlıklı mutlu günler dilerim
Doğru söylüyorsun nasibimizde bu var. Seni bilmem de bu ikinci kocam üçüncüsünü gözüm kesmiyor. ondan üzülmüş olabilirim. İlki asosyal bu da çok çok sosyal ....ben üzülmeyim de Filiss mi üzülsün du bakayım bu mesajı görecek mi

Gördüm gördüm

Evet abla 4kisi gitti
Canları sağ olsun...bizim de canımız sağ olsun. Bu hafta bir tuhafim her sabah tartiliyorum 66.00 ya da 66.1 yürüsem de değişmiyor. Yarışa katkım olmayacak diye üzülüyordum Allah'ın işine bak...bir tarafım üzülüyor bir tarafım seviniyor...aha da bu imociler gibiyim.

Abla bende öyleyim cidden bir aydir spor yapiyorum 1gram bile inmedi

Ay abla benim eşimde asosyal. İkinci sosyal mi oluyor ona göre (aman duymasın )

Benim eşim gezmeyi sever. Fakat son yillarda maddiyata takilmaya başladı bu sene bir gazla araba kiraladik, bayram sonuna da iki günlük yer ayarladim. Umarim cocuklarla guzel gecer. Dinlenme beklemiyoruz ama eglenelim gezelim yeter yoksa psikolojim aldi basini gidiyor yakinda psikolog arayisina gircem

2 tarafı da denemişsiniz . Hayırlısı olsun.. rabbim gönlünüze göre eşinizi düzeltsin. Amin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…