Şişmaniyecim genlerinde bir Anteplilik hissediyorumOgle aramda yemek yapmaya calisiyorum simdi bi girip bakayim dedim.
40 dakikam kaldi. Patlican kebabi yapacagimdaha ne kadar hizli yemek yapabilirim challangeindeyim gunlerdir
Amin tatlım amin çok teşekkür ederim.2 tarafı da denemişsiniz . Hayırlısı olsun.. rabbim gönlünüze göre eşinizi düzeltsin. Amin .
İkincisi sosyalin bir tık üzeri oluyor üçüncüsü sosyal olur ...kocalar hiç duymasınAy abla benim eşimde asosyal. İkinci sosyal mi oluyor ona göre (aman duymasın)
Diyetisyen listesiyle ilerliyorum. O bütün kavunun 1/8 i bir porsiyon 1 muz 1 porsiyondur dedi.3 ince ücgen dilim kavun=1 porsiyon
Yarım muz=1 porsiyon
Sonraki meyveyi de belirmemissin bence çok meyve yiyosun
Anladım cnmm. BasarilarDiyetisyen listesiyle ilerliyorum. O bütün kavunun 1/8 i bir porsiyon 1 muz 1 porsiyondur dedi.
Bu şekilde 18 günde 3400 gram verdim bilemedim. Artık duruma göre kilo vermem durursa düzenleriz tekrardan
Selam canim iyiyim sen nasilsinSelam 6. takımın şahane kadınları, nasılsınız? Gruba bir buhran çökmüş, nazarlara gelmişiz gibi gidiyor bu aralar.. acaba bişeyin retrosu falan mı var ki? hiçte anlamam o işlerden amadedik dedik ama bi döktüremedik şu kurşunu takımın üstünden ondan oldu bunlar
Bende iyiyim canım nolsun, ay evet tabi tatil telaşları da var şimdi doğru söylüyosun. kıskandım şimdi bu tatilcileriSelam canim iyiyim sen nasilsin
Yaz geldi herkesde bir tatil telasi basladi onunda etkisi var canim
Ne yapalim canim bizde takimda tatil yapariz benim icinde en buyuk tatil köy ama tatil sayilirsaBende iyiyim canım nolsun, ay evet tabi tatil telaşları da var şimdi doğru söylüyosun. kıskandım şimdi bu tatilcileri
bende o da yok napsam bilemedimNe yapalim canim bizde takimda tatil yapariz benim icinde en buyuk tatil köy ama tatil sayilirsa
Maşallah canim cok guzel kilo vermissinBugün doktorun tartısında kıyafetli 75 çıktım, 29 ocakta gitmişim en skn 91 çıkmışım o zmaanda. Dr. Tebrik ederim, kendin için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın, devam et diyetine dedi
Sonuçların hepsi çıkmadı hala, eşim de 9 kg vermiş bu sürede sadece kola ve tostu keserek
Ayrıca bugün bizim evlilik yıldönümümüzmüş, şimdi bakarken gördüm
Nice mutlu seneler dilerim.Bugün doktorun tartısında kıyafetli 75 çıktım, 29 ocakta gitmişim en skn 91 çıkmışım o zmaanda. Dr. Tebrik ederim, kendin için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın, devam et diyetine dedi
Sonuçların hepsi çıkmadı hala, eşim de 9 kg vermiş bu sürede sadece kola ve tostu keserek
Maşallah canim cok guzel kilo vermissin
Ayrica evlilik yıldonumünüz kutlu olsun
Teşekkür ederim canımlarNice mutlu seneler dilerim.
Nice mutlu yıllar beraber olun canımBugün doktorun tartısında kıyafetli 75 çıktım, 29 ocakta gitmişim en skn 91 çıkmışım o zmaanda. Dr. Tebrik ederim, kendin için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın, devam et diyetine dedi
TeşekkürlerNice mutlu yıllar beraber olun canım
Kolay gelsin canım
Kolay gelsin canım
Sagolun kizlar. Patlican kebabi yapicam diye basladim ama dilimlenmis patlican ve kofteleri tepsiye tikistirip uyduruk bi yemej yaptimŞişmaniyecim genlerinde bir Anteplilik hissediyorum
Ellerine sağlık ve de afiyet olsun canım
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun :)Bugün doktorun tartısında kıyafetli 75 çıktım, 29 ocakta gitmişim en skn 91 çıkmışım o zmaanda. Dr. Tebrik ederim, kendin için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın, devam et diyetine dedi
Memnun oldum bende NurayOlsun, elimizdekilerle yetineceğiz mecbur.
Hoş geldiniz .Nehir ben, 35 yaşındayım
Ay abla benim eşimde asosyal. İkinci sosyal mi oluyor ona göre (aman duymasın)
Şu ikinciden bi dal da ben alayımİkincisi sosyalin bir tık üzeri oluyor üçüncüsü sosyal olur ...kocalar hiç duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?