- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Çok hoşsun madamim...Şu ikinciden bi dal da ben alayım
Ayyy sendemi madam
Çok hoşsun madamim...
Allah seni napmasinBirinciden hayır yok belki ikinci bi işe yarar dedimdi
Gercekten cok guzel kilo verdin tebrik ederim canımBugün doktorun tartısında kıyafetli 75 çıktım, 29 ocakta gitmişim en skn 91 çıkmışım o zmaanda. Dr. Tebrik ederim, kendin için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın, devam et diyetine dedi
Sonuçların hepsi çıkmadı hala, eşim de 9 kg vermiş bu sürede sadece kola ve tostu keserek
Ayrıca bugün bizim evlilik yıldönümümüzmüş, şimdi bakarken gördüm
Ben de düşünmüyordum ama bu konuda kaderciyim nasipten öte yok canım.Allah seni napmasin
Ben 2.ciyi dusunmuyorum
Doktorun sonuna kadar haklı.Bugün doktorun tartısında kıyafetli 75 çıktım, 29 ocakta gitmişim en skn 91 çıkmışım o zmaanda. Dr. Tebrik ederim, kendin için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın, devam et diyetine dedi
Sonuçların hepsi çıkmadı hala, eşim de 9 kg vermiş bu sürede sadece kola ve tostu keserek
Aman ablaaa boyle koca bidaha düşman basinaBen de düşünmüyordum ama bu konuda kaderciyim nasipten öte yok canım.
Teşekkürler kaptanım.Gercekten cok guzel kilo verdin tebrik ederim canım
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yillariniz olsun
Amin abla, ne yalan diyim bu aralar aramız da pek iyi, bozulacak diye çok korkuyorum.Doktorun sonuna kadar haklı.
Tebrikler canım çedariçem.nice mutlu yıllara inşallah. Allah tadinizi bozmasın.
Daha daha iyi olacak diye sevin. Kötü düşünceler uzak olsun senden.Teşekkürler kaptanım.
Amin abla, ne yalan diyim bu aralar aramız da pek iyi, bozulacak diye çok korkuyorum.
8-9 ay önce tiroid bozukluğu teşhisi almıştım sonra düzeldi değerler ama şikayetler yine başladı,dr değiştiricem,teşekkür ederim canımGeçmiş olsun çarpıntılarınız neden oluyor ne rahatsızlığınız var
Afiyet olsun canim menuleri menu sayfasinda paýlasiyoriz artikSon öğünü de yediysem artık menü paylaşabilirim sanırım
9.00= Türk kahvesi
11.00= kahvaltı
13.30=2 activia 3 çilek 1tk keten tohumu 1çk tarçın
16.00=yeşilçay 10 ciğbadem
18.00=karışık kebap ve salata
21.00=hibiskus çayı
Su 2 litre ama 3e tamamlanacak.
Spor olarak evi temizledim bugün
Zipzip- E Elif_Eylul
Farketmedim tamamdır orda paylaşayım artıkAfiyet olsun canim menuleri menu sayfasinda paýlasiyoriz artik
Afiyet olsun canımSon öğünü de yediysem artık menü paylaşabilirim sanırım
9.00= Türk kahvesi
11.00= kahvaltı
21.00=hibiskus çayı
Zipzip- E Elif_Eylul
29 haziran menüsü
9.00= Türk kahvesi
11.00= kahvaltı
21.00=hibiskus çayı
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Evlatlarinizla nice mutlu fit yillara canımmmBugün doktorun tartısında kıyafetli 75 çıktım, 29 ocakta gitmişim en skn 91 çıkmışım o zmaanda. Dr. Tebrik ederim, kendin için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın, devam et diyetine dedi
Ay teşekkürlerEvlatlarinizla nice mutlu fit yillara canımmm
Ortaya da çiçekle mumAy teşekkürler
Farkettiğimde eşim uyuyordu daha kutlayamadım, akşama şöyle romantik bir kabak çorbası mı içsek
Olsun canim yeni basladik zaten bizdeFarketmedim tamamdır orda paylaşayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?