- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
3 porsiyon olmamış yaMeyve çok olmus canim. Toplamda 6-7 porsiyon meyve yemişsin ki diyette kavun, muz dikkatli yenmeliafiyet olsun
Menünü çok begendim. Afiyet olsun canm
Detoks mu yapıyosun canim. Tuz ve nane de ekledin mi?
Hadi kahvalti kapanisini reçelle yani tatlıyla yaptin biliyoriz artk :) o kurabiye ne. Servis kaşıgin küçükse güzelAfiyet olsun
Hafif, güzel. Afiyet olsun
Cnm bnm doktorum 8-10 saatlik açlık üstünü kabul etmiyor, yanlış çıkıyormuş daha uzun süreli açlıkta, geçen sefer ertesi gün de gitmiştik sırf kan vermeye, biz 2ye randevu bulabildik, hesaplayınca sabah 5 çıktıTatlım kan verilince erken de olsa kahvaltı yapılmıyor sanki...bilemedim kiguzel sonuçlar alman dileğiyle
Gunaydin canımgünaydın :)
Günaydın canımGünaydınnn
Günaydın canımGünaydın kızlar kahvemi içtim sporumu yaptım güne bomba gıbı hazırım .
Bugun arkadaşa gıdıcem ogleden sonra yemek yapalım hamur ışi yapma yemem dedim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın gençler
O zaman garanti...yeni bir şey daha öğrendikCnm bnm doktorum 8-10 saatlik açlık üstünü kabul etmiyor, yanlış çıkıyormuş daha uzun süreli açlıkta, geçen sefer ertesi gün de gitmiştik sırf kan vermeye, biz 2ye randevu bulabildik, hesaplayınca sabah 5 çıktı
Ablam çok galpO zaman garanti...yeni bir şey daha öğrendik
Yakınlarda olman ne güzel TubişimAblam çok galp
uyudum canım bişey yemedim şükürTarcinli cay varsa ic canim yada az yagli yogurt acligini bastirir elmada olabilir
Gecmis olsun canim cocuklar uyumusken dinlen sende
benimkini ikna edebilsem ah şurda varmış diorum yok yeter dio yeter dediğide 4 yere baktım sadece ah ah bekarlığım olacak altını üstüne getrdiydim buralarınKizi birakacak birisi varsa 2saat birak git kendin bak al gel
Yada esinle git o disarda kizini gezdirsin sen magazada dolanir bulursun
oh Maşşallah yok yokmuşCanım 1 d ananas, yarim yesil elma,10 dal maydonoz,1 tutam nane, 1 tutam dereotu, 1 yk yulaf ezmesi,1 tk chia tohumu,1 tk keten tohumu, yarım limon. Hepsi robottqn gecirilip yenir isteyen sulandırarak içebilir.
Ayy hakkat ya kilo gidior ama benim göbek yerinde sayıyor sanki dümdüz olmak istediğim herşeyi giyebilmek istiorum ya
Ozaman bölgesel calis oturdugun yerden canimAyy hakkat ya kilo gidior ama benim göbek yerinde sayıyor sanki dümdüz olmak istediğim herşeyi giyebilmek istiorum ya
3 ince ücgen dilim kavun=1 porsiyon3 porsiyon olmamış ya
Günaydın canımGünaydın❤❤ ❤
Günaydın canımGünaydınayak üstü bir kahvaltı yaptı Şu hiiiç sevmediğim zencefilli içeceğimdende içtim şimdi miniğimi uyutuyorum.
Kolay gelsin canımBugün ytak odasını temizlicem balkonu var bol camlı offff yaaaa filtre kahvemi içip başlıyayım
Gunaydin hosgeldin canim baslangicin hayirli olsunGünaydın canlarımgüzel sabahlarınız olsun. Bugün bu kilo ile başlıyorum bende bakalım. Umarım cumaya kadar 67leri görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?