Ya aynen diyet tarifleri olsa iyi olur yiyen var yiyemiyen varnevreste ablaya söyle diyet tarzı olsun diyet menüleri merak ediyorum :)
Tunaydin canımTunaydin kizlar
Hoşbuldum canım teşekkür ederimGunaydin hosgeldin canim baslangicin hayirli olsun
Tunaydin canimTunaydin canım
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yok
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:istediğim kıyafete girebilmek özgüven sahibi olmak
Tunaydin canımTunaydin. Sabah yine tempolu basladik cocuklarla. Detoksa basladim hayirlisi
Hosgeldin canim aramıza
Afiyet olsun kizlar
Hosgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım
Olur tabi ki canım
Aynen canim yildizlari da birakamam ki takimiz yoksa cuma kotu olur
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın ablacim
Hosbuldum kızlar tanıştığımıza memnun oldumHoşgeldin canım
Nehircim olmaz mı seven var tabi ki...benimki de aşırı sever o da iyi değil. Bir orta yolu olan birini bulmadık ona yanarım.
Hoş geldiniz .ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yok
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:istediğim kıyafete girebilmek özgüven sahibi olmak
Geçmiş olsun. Sağlık herşeyden daha önemli. Kilo yine verilir elbet. Almamaya çalış uzerine ekledikçe vermek daha zorZipzip- kaptanım ben kendimi pek iyi hissetmiyorum,ilacımı bıraktım çarpıntılarım geri geldi,başka bir dr randevu aldım endokrin va diyetisyen e sevk istiycem,beni listelerden çıkarabilirmisin düzenli kilo vermeye başlarsam geri dönmek isterim tabi alırsan.
Buraya geldiğimde sürekli bi kilo artışı halindeydim veremesem bile üstünede almadım katkılarınız büyük, hepinize teşekkür ederim, o yüzden takip te kalıcam,sizleri seviyorumson kilo bildirimim bugün 83.7
Pilates cok iyi de sevemedim bi turluSuan hafıf pilates yapıyorum hedefe ulaşınca bende duşunuyorum jillan yada Chloe tıng bakalım o günler gelsınde
Afiyetle yiyin ablacimEki Görüntüle 2879533
Salı pazari olanlar bak kaçırmayın bu hafta pazar çok bereketli...bunu bitirdikten sonra kırmızı biberlerimi halledicim.
Tamam canım ne zaman gelmek istersen bekleriz cok gecmis olsunZipzip- kaptanım ben kendimi pek iyi hissetmiyorum,ilacımı bıraktım çarpıntılarım geri geldi,başka bir dr randevu aldım endokrin va diyetisyen e sevk istiycem,beni listelerden çıkarabilirmisin düzenli kilo vermeye başlarsam geri dönmek isterim tabi alırsan.
Buraya geldiğimde sürekli bi kilo artışı halindeydim veremesem bile üstünede almadım katkılarınız büyük, hepinize teşekkür ederim, o yüzden takip te kalıcam,sizleri seviyorumson kilo bildirimim bugün 83.7
Teşekkür ederim bitanemAfiyetle yiyin ablacim
Tamam canım ne zaman gelmek istersen bekleriz cok gecmis olsun
Öyle yapiciz nehircimOlsun, elimizdekilerle yetineceğiz mecbur.
Hoş geldiniz .Nehir ben, 35 yaşındayım
Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | ||||||||||||||||||||
Squat | Jumping Jack | Plank | ip atlama | Köprü | Squat | Jumping Jack | Plank | ip atlama | Köprü | Squat | Jumping Jack | Plank | ip atlama | Köprü | Squat | Jumping jack | plank | ip atlama | Köprü | ||||
| 75 | 450 | 100 | 360 | 100 | 30 | 150 | 20 | 100 | 20 | |||||||||||||
F Frozen01 | 20 | ||||||||||||||||||||||
| 80 | ||||||||||||||||||||||
| 150 | 70 | 20 | 150 | 80 | 20 | |||||||||||||||||
| 15 | 150 | 20 | 70 | 20 | 30 | 150 | 20 | 100 | 20 | |||||||||||||
| 15 | 150 | 20 | 70 | 20 | 30 | 150 | 20 | 100 | 20 | |||||||||||||
| 15 | 50 | 30 | 100 | 20 | ||||||||||||||||||
| 80 | 40 | 170 | 40 | |||||||||||||||||||
Oy üzüldünüz mü ablam , beterin beteri var. Hamd edelim rabbimize daha beterleri de çıkabilirdi.Öyle yapiciz nehircim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?