Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayhhhhh
kilo çizelgemi değiştirdimmmmm
eski hedef kilomu yazdımmmm
çok göözel olduuuu böyleeee

merhabalarrr;
nasılsınız kızlar aeben naz özledim sizleri :) benim bıcırık çok fena oldu yeni yeni girebiliyorum siteye

belli değilmi

:118:

bu arada ablaaa kocişimin kilosunu yanlış yazmışsınnn haberin olsunnnn
yapma yav ...
haftaya dogrusunu dede düzelteyim safişim olurmu?
süpersin abla . Içimden diyordum diğer kızlar tanımaz ama aeben abla tanır kesin diye
kocaman bir yazı yazın sadece satır başları olsun .isimsiz . kimin yadıgını söyleyebilirim sizlere. yazılar insanın ruh halini ve kişiligini yansıtır ..özelikede iç dünyasını ..:78:..

özeliklede safişinkileri hemen tanırım ...kikiki ,koko ...

nazlım eflif neden yok netemi giremiyor yoksa bizi unuttumu *

merhabalarrr;
nasılsınız kızlar aeben naz özledim sizleri :) benim bıcırık çok fena oldu yeni yeni girebiliyorum siteye
ÖZGEM KUŞUM .... GEÇENLERDE NAZLIM YAZMIŞTI MEMURİYETE BAŞLAYACAKMIŞIN .. ÇOK SEVİNDİM .. ÖZEL MESAJ YAZAYIM DEDİM 10 DK SÜRE İSTEDİ .

DURU KOCAMAN OLMUŞTUR KIS...
SEN NASILSIN CADI .HALA HEM ŞİŞKO HEMDE ÇOK GÜZELMİSİN ...

elif ara ara gelip yazıyor ablam . Yeni ev aldılar onun için uğraşıyor sanırım ondan fazla gelemiyor .

okuldan geldim...sinav var haftaya ona hazirlaniyorum canim...

anladım canım sana iyi çalışmalar o halde vede başarılar şeker

eh abla ben sana doğrusunu yazdıydım zattteeeeeee
kocişim 101.200 olduuuuuu :118:

ayrıcada abla montideki yazını okudum şu şker ile alakalı bununla iligli bir mail geldi bana burda ve monti linkinde paylaşıcam lütfen hiç bıkmadan okuyunuz ve nelere maruz kaldığımızı herkes görsün...

Demekki beni her yazıdan tanırsın kikikikik kokoko hiiiihiii

elif ara ara gelip yazıyor ablam . Yeni ev aldılar onun için uğraşıyor sanırım ondan fazla gelemiyor .

Safiş sultan takım kapdan yardımcılıgında hayırlı olsun kıs .
Hadi bakalımiçraatlar bekliyoruz şu kızcezleri bi sıraya sok bakem ...

bu cuma kilomu çok merak ediyorummmm geçen cuma 61.2 çıkmıştım bakalım bu cuma neyi göreceğim ellili kilolar yakında hissediyorum kızlarrrrr

merhabalarrr;

hoşgeldin özge bizde özledik seni duru maşallah kocaman kız olmuş . Artık daha sık gelirsin inşallah buralara kilo durumun nasıl en son monti yapıyordun

sana egrisini yazdın diyen varmıki ...ben şabeş okumuşundur ..

Kopyala canım da okuyalım valalhi içmiz dışımız yapay şeyler olmuş.
Ondan sonrada niye hasta oluyoruz diyoruz .

mersiiiiiiii
nazım kaptanım yardımcı oalraktan beni kendisine yakın vede layık görmüş sağolsunnnnn bende oldum gitti gariiiiii anlaşılaannn kaptan yardımcısı olduğuma göre ben yine hedef yenilicem
yada habire kilo alcam vercem alcam vercem listeye can vercem

ben kızlara sıraya sokacamdaaaaaaaaaa
ya hepsi bana çullanırrssaaaa

yaz aybalam okuyalım millet cebini doldurmak için gene oynuyor sağlımızla değil mi :95:

ben asker kızıyım giridm sırama hemen güloooooooooooo kaptan yardımcısımı oldun kısss hadi hayırlı ossun:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…