şu monti marmelatlarını ikinci aşamada mı yiyebiliyoruz tatlı düşkünü bir arakadaşım var ona yardım için soruyorum eğer birinci aşamada yeniyorsa lütfen basit ve lezzetli bir tarifi olan varsa paylaşır mı kızlarmontiyle ilgili tüm tariflere açığım ben okuduklarımıda birleştirip burdan paylaşacağım yarın çünkü geçmişten bulup toparlamak zor oluyor ben bulabildiklerimi göndericem sizlerde yazarsanız iyi olur değişik şeyler yeriz
[ı]bugün yediklerim ve yiyeceklerim :
11:00 : 2 dilim kepekli ekmek arasına 1 ince dilim kaşar,domates ve marul ile hazırlanmış sandviç,yeşilçay.
14.00 : Haşlanmış brokoli ve karnibahar,1 kase yoğurt
18.00 :1 kepçe çorba ,salata,1 kase yoğurt
20.00 : 1 elma[/ı]
günaydınnn canlar nasılsınız dünkü menümü yazıyorumm;
09:00 1 elma 1 portakal
10:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir domates salatalık
16:00 yarım kase tavuklu çorba
19:30 3 tane but yoğurt 2 tane karnıbahar :)
afiet olsunnn:)
canımmm o çorbaa yoğurtla yapılıyoo annem yoğurdu inceltip içine tavukları atıyoo içinede nane koyuyoo nefis oluyooo yoğurt çorbası gibii
hheeeyyyyy
nabıyonuuuzzz neennnnn
Günaydın kızlar...
Hiç keyfim yok açıkcası.Haftasonu ziyareti bana 1.5 kg olarak geri döndü.Ne yedim ne içtim anlamadım doğrusu.Dikkat etmek için elimden geleni yaptım fakat hayretlerdeyim.Zaten son aylarda adet düzenim iyice bozuldu.Adetin 3.günü hormon testlerim yapılacak.Artık tek şüphelendiğim şey trioitlerimin çalışmaması.Çünkü 4 sene kadar önce yine diyet tecrübem olmuştu ve ben rahatlıkla 10 kg vermiştim.Ama şu günlerde bin bir zahmetle verdiğim gramları anında kilo olarak geri alıyorum.
Bütün bunlarda yetmezmiş gibi cuma günü astım teşhisi koyuldu bana.Nefesim o kadar daralıyor ki bir an ölecekmişim gibi hissediyorum.Meğer astım atağı geçiriyormuşumda haberim yokmuş.
Doktorum bir müddet kendimi hiç yormamam gerektiğini söyledi.Anlayacağınız koşu bandında yapacağım yürüyüşler bir müddet için hayal oldu .Şimdide evde kös kös yatıyorum
geçmiş olsun turuncuInşallah birsey cıkmaz hormon tahlilinde bende malesef hipotriod hastasıyım artı insülin direncim ve pkomda var cok zor oluyor kilo vermek
Bugunku menumu yazayım kızlar
sabah:2 dilim ekmek sekersiz marmelet peynir domats 2 3 tane patates kızartması:18:
öğle:fırında kofte yogurt
ara:1 armut 1 elma
aksam:karnabahar haslama yogurt
hosbulduk nazcım tutamadım kendimi kahvaltıya davetliydim orda oldu bu kazaDiyetteyken evden dısarıc cıkmamamlazım benim safiişcim seni goruyorum asagıda sen nasılsın
uslubirinsanevladı arkadaşınız geldi
hosbulduk nazcım tutamadım kendimi kahvaltıya davetliydim orda oldu bu kazadiyetteyken evden dısarıc cıkmamamlazım benim safiişcim seni goruyorum asagıda sen nasılsın
Uslubirinsanevladı arkadaşınız geldi
iiz safiş takılıyozz sen nabyuonn
bu senmisin gözde.....Uslubirinsanevladı arkadaşınız geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?