Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1. Aşamada da yeniyor canım . Monti linkinde tarif yazmışlardı ama ben yapmadığım hiç yazmadım tarifleri

menün çok güzel canım afiyet olsun

günaydınnn canlar nasılsınız dünkü menümü yazıyorumm;

09:00 1 elma 1 portakal
10:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir domates salatalık
16:00 yarım kase tavuklu çorba
19:30 3 tane but yoğurt 2 tane karnıbahar :)

afiet olsunnn:)

afiyet olsun mirayım . Sabah kahvaltısı geç yapıldığı için öğlen çorbayla geçiştirilmiş gördüğüm kadarıyla yanında yoğurt yok ama

canımmm o çorbaa yoğurtla yapılıyoo annem yoğurdu inceltip içine tavukları atıyoo içinede nane koyuyoo nefis oluyooo yoğurt çorbası gibii

geçmiş olsun turuncu inşallah birsey cıkmaz hormon tahlilinde bende malesef hipotriod hastasıyım artı insülin direncim ve pkomda var cok zor oluyor kilo vermek

bugunku menumu yazayım kızlar
sabah:2 dilim ekmek sekersiz marmelet peynir domats 2 3 tane patates kızartması:18:
öğle:fırında kofte yogurt
ara:1 armut 1 elma
aksam:karnabahar haslama yogurt

hoşgeldin gamzeciğim o patates kızartması hiç olmamış Onun dışında menün güzel canım ...

hosbulduk nazcım tutamadım kendimi kahvaltıya davetliydim orda oldu bu kaza diyetteyken evden dısarıc cıkmamamlazım benim safiişcim seni goruyorum asagıda sen nasılsın

hosbulduk nazcım tutamadım kendimi kahvaltıya davetliydim orda oldu bu kaza Diyetteyken evden dısarıc cıkmamamlazım benim safiişcim seni goruyorum asagıda sen nasılsın

ben misfirliğe gitmeye korkuyorum zaten ama gidersemde söylüyorum bana uyan yemek olmadığında . Uygun bişey varsa yiyiyorum yoksada salata yoğurt geçiştiriyorum.

iiz safiş takılıyozz sen nabyuonn

hosbulduk nazcım tutamadım kendimi kahvaltıya davetliydim orda oldu bu kaza diyetteyken evden dısarıc cıkmamamlazım benim safiişcim seni goruyorum asagıda sen nasılsın

iyiyim gamzem yoğun yoğun çalışıyorum işte
sen ne ediyon kıııı
diyette kaçamak yapmışsınnn
oohhh yarasın afiyet bal şker olsun vede son olsunnnnnnnnn
yoksaaaaaaaaaa

Uslubirinsanevladı arkadaşınız geldi

uslu bir insan evladı heee
senmiiiiiiiiiiiiiiiii
puhahahaha
kikikikikik
kkokoko

iiz safiş takılıyozz sen nabyuonn

eyi işte bende takılıyom napim

sen ne ediyon hala personelin maaşınımı hesaplıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…