Evt çatı toprak ve ağaç zemin üzeride saç,toprak zemin ayrılmış arka duvarı yarıya kadar yirt misCok gecmis olsun, evleri hasar aldi mi
Günaydın herkese,Annemlere Çadır verilmemiş
Her zaman çıkartın , evde durmasın yavrucaklar . Çok iyi yapıyorsunuz çıkarmakla. O saatler boşa gitmiyor emin olun çocuklarınızın sağlığı ve sosyalleşmesi için iyi.Park işi benide cok zora sokuyor. Gunde 2 3 sAatim boşa gidiyor. Ne ev işine yetisebiliyorim ne de kendime vakit kaliyor. Cikarmasam çocukları evde tutmak cok zor
Aynen bir ters hareketten olabilir. Yanlış eğilip kalkmalarla olabilir. Birşey yerden alacağınız zaman eğilmeyin dişlerinizi kırın yani çömelip öyle alın . Geçmiş olsun rabbim şifa versin aminHep ayni tempodayim ama tabi son 2 haftadir nerdeyse hergun parka gidiyoruz. Eğil kalk, bebeğin peşinde koştur derken ters hareket yaptim belkide. Akşamda oyuncaklari topladiktan sonra daha da arttı işte
Cok geçmiş olsun canimEvt çatı toprak ve ağaç zemin üzeride saç,toprak zemin ayrılmış arka duvarı yarıya kadar yirt mis
Günaydın canımGünaydın 6. Takım.
Günaydın canımGünaydınnn
Geçmiş olsun canım bel fıtığı belli ki bende çok çektim ara ara geliyor maalesefKizlar sabah 6.30da uyandi. Ben agridan duramiyorum. Doktora gitmek ayri sorun. Yuruyemiyorum oturamiyorum neden oldu anlamista değilimsag kalcamdan belime bacagima vuruyor artik
Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusunEvt çatı toprak ve ağaç zemin üzeride saç,toprak zemin ayrılmış arka duvarı yarıya kadar yirt mis
Gunaydin canımGünaydın kızlar. Dün Elmalı olayından çok etkilendim nete bile giremedim yazamadım falan. Gece de yatamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama diyetimi yapıyorum yürüyüş de yaptım.
Gunaydin canımGünaydın kızlar
canım hiç deme vallahi ya, ben görmeye dayanamıyorum bu çocuklar neler hissetti bilmiyorum.. gerçekten hak ettiği halde çocuk sahibi olmak için ne kadar çabalayan insan var, bide böyle hak etmeyip çocuk sahibi olanlar. bence artık devlet tüm çocukların kontrol altında olduğu bi düzen sağlamalı, ne olur nasıl yapılır bilmem ama zorunlu olarak bnece her çocuk için düzenli çocuk psikiyatristi denetimi falan yapılmalı. yaşadığı istismar şiddet tarzı konuları yakalayabilmek adına.Günaydın kızlar. Dün Elmalı olayından çok etkilendim nete bile giremedim yazamadım falan. Gece de yatamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama diyetimi yapıyorum yürüyüş de yaptım.
Cnm yanlış anladın 3 kaşığı 1 dilim ekmek değerinde yani sen 15 kaşık yersen 5 dilim ekmek yemiş olacaksın 5 dilim ekmek yemek ister misin?ekmek fazla aramıorum ya ekmeksz yerim sagol
Tatlım geçmiş olsun, bak o bariz bel fıtığı, emziriyorsın diye bir şey de yapamıyorlar, ağrı kesici ilaç ve kremle dinleniyorsun sadece, mıtlaka git doktoruna cnm, ve dinlen.Hep ayni tempodayim ama tabi son 2 haftadir nerdeyse hergun parka gidiyoruz. Eğil kalk, bebeğin peşinde koştur derken ters hareket yaptim belkide. Akşamda oyuncaklari topladiktan sonra daha da arttı işte
O kadar haklısın kicanım hiç deme vallahi ya, ben görmeye dayanamıyorum bu çocuklar neler hissetti bilmiyorum.. gerçekten hak ettiği halde çocuk sahibi olmak için ne kadar çabalayan insan var, bide böyle hak etmeyip çocuk sahibi olanlar. bence artık devlet tüm çocukların kontrol altında olduğu bi düzen sağlamalı, ne olur nasıl yapılır bilmem ama zorunlu olarak bnece her çocuk için düzenli çocuk psikiyatristi denetimi falan yapılmalı. yaşadığı istismar şiddet tarzı konuları yakalayabilmek adına.
Kimseye güvenemiyoruz ki artık.. Benim oğlum var mesela komşunun kızıyla bizde oynamak istiyorlar, eşim evdeyken asla kabul etmiyorum, eşime güvenmediğimden değil ama kimsenin aklında şüphe bırakmak istemediğimden. veya oğlum onlara gitmek istediğinde evde bi tek anne varken ve en fazla yarım saat izin veriyorum onda da kontrol altında tutmaya çabalıyorum. çünkü kimsenin içini bilemem.. oysa biz ne güzel büyüdük sokaklarda komşuda böyle şeyler düşünmeden yaşadık.. insan bu devirde anne babasına güvenemez hale geldi.. vay halimize..O kadar haklısın kiGerekirse tek işi çocuklar olsun hepimizin çocuğu kontrol altında olmalı. Biliyorum yeri değil bu sayfa ama düşündükçe sinirim bozuluyor. Bir de bu çocukları para karşılığı istismar edenler bulunmalı. Belki hergün gittiğimiz marketçi, muayeneye gittiğimiz doktor, okula yolladığımız öğretmen, belki yan komşu! Kime nasıl güveneceğiz? Tek işimiz gücümü çocuklar olmalı önce.
Nick değişmişsin tatlım ondan farkedemedim kusura bakma yaCanımmm hoşgeldin. Sen bana niye selam vermiyon. Nerelerdesin sen? Çok özledim güzeller güzeli arkadaşım.
Tabi tabi eşini geç normalde bile kabul etme. Elim polis benim neler duyuyorum bazen. Başka bir yerde bir olay yaşasa ve dese ki kaçkaloribu nun evinde oldu işin içinden çıkamazsın cnm. Artık çok tedbirli olmalıyız. Allah korusun yavruların hepsini inşKimseye güvenemiyoruz ki artık.. Benim oğlum var mesela komşunun kızıyla bizde oynamak istiyorlar, eşim evdeyken asla kabul etmiyorum, eşime güvenmediğimden değil ama kimsenin aklında şüphe bırakmak istemediğimden. veya oğlum onlara gitmek istediğinde evde bi tek anne varken ve en fazla yarım saat izin veriyorum onda da kontrol altında tutmaya çabalıyorum. çünkü kimsenin içini bilemem.. oysa biz ne güzel büyüdük sokaklarda komşuda böyle şeyler düşünmeden yaşadık.. insan bu devirde anne babasına güvenemez hale geldi.. vay halimize..
Aynen öyle canım neler geliyor insanın başına tahmin bile edilecek şeyler olmuyor. Rabbim tüm çocukları kötülüklerden korusunTabi tabi eşini geç normalde bile kabul etme. Elim polis benim neler duyuyorum bazen. Başka bir yerde bir olay yaşasa ve dese ki kaçkaloribu nun evinde oldu işin içinden çıkamazsın cnm. Artık çok tedbirli olmalıyız. Allah korusun yavruların hepsini inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?