Gunaydinnnnnnn.Günaydın tatlışım
Günaydın kizlaaaaaar
He valla bende çok tatlısım geçen hafta o kadar dondurma gomdum aşk olsunGunaydinnnnnnn.O niye tatlış, biz kızlar oluyoruz... Bizde tatlişiz bı kere.
Yeeeee yeeee yeeee bakalim.nezaman baslicaksin diyeteHe valla bende çok tatlısım geçen hafta o kadar dondurma gomdum aşk olsun
Nasılsın canımıniçi, toplantınız oldu mu? ne zaman dinlenmeye geçeceksin artık yeter çok yordular seni yaGünaydın tatlışım
Günaydın kizlaaaaaar
Kac gram gelir ki canim 1 dilim tam bugday ekmegi 35 -40 arasi değişiyorBu tam tahıllı ekmeği ben ne diye yazacağım menüme 2 ye bölüp 2 dilim ekmek mi tek ekmek mi ? E Elif_EylulCordelia Zipzip-
Evet bne gecen yarısını yedim 1 dilim yazdımBu tam tahıllı ekmeği ben ne diye yazacağım menüme 2 ye bölüp 2 dilim ekmek mi tek ekmek mi ? E Elif_EylulCordelia Zipzip-
1 dilim tb ekmeği 25 gr kaptanım, bu ekmekler ds 48-50 gram civarı geliyorKac gram gelir ki canim 1 dilim tam bugday ekmegi 35 -40 arasi değişiyor
Kac gram gelir ki canim 1 dilim tam bugday ekmegi 35 -40 arasi değişiyor
Aaa oylemi bimdeki ekmegi hesaplamistim ortalama olarak ama gramajini tam hatirlayamadimEvet bne gecen yarısını yedim 1 dilim yazdım
1 dilim tb ekmeği 25 gr kaptanım, bu ekmekler ds 48-50 gram civarı geliyor
Bu ekmek biraz tombiş .Evet bne gecen yarısını yedim 1 dilim yazdım
1 dilim tb ekmeği 25 gr kaptanım, bu ekmekler ds 48-50 gram civarı geliyor
Bnm listemDe parantez içinde 25 gr diye yazıyor, unonun dilimli ekmekleri de 25-27 gr arası geliyorAaa oylemi bimdeki ekmegi hesaplamistim ortalama olarak ama gramajini tam hatirlayamadim
Kaç gr ayol wallahi göremiyorumBu ekmek biraz tombiş .
95 grGözüm kör oldu bugın tartılara bakmaktan, kaç gr yazıo
4 dilim yani wayyy başımıza gelenler
Bu susamlı ya ağır geliyor . Bizde kaldık susamsıza çok yemek istiyorsam susamsız yiyecem demek4 dilim yani wayyy başımıza gelenlerekmek keyfiniz de yalan oldu
O ekmekten bazen bende aliyorum canim cevizliside varBu ekmek biraz tombiş .
Yarisini yiyebilirsin o zaman canimBu susamlı ya ağır geliyor . Bizde kaldık susamsıza çok yemek istiyorsam susamsız yiyecem demek
Tamam yarısını yiyeyim menüde ne yazayım peki . . 2 tane mi tam tahıl ????Yarisini yiyebilirsin o zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?