Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aysunayy nerdesin yarış olmayinca hiç gelmiyon gittin mi doktora opu ne zaman?
Canimmmm bugun opu oldum ben 2 yumurtam toplandi 1 tanesinden pek umut yoktu ama bakacağız dedi dr..yarin haberleri gelecek durumları hakkında insallah saglikli çıkarlar

Sayi cok az olduğu için havuz yontemi uygulanacak 1 ay ara verip agustos adetiyle tekrar toplama yapilacak oyle iste bitmiyor benim hastane islerim

Araya bayram giriyor yoksa bi yarış daha yapardik

Cumartesi adımım buda kızlar bebek geldi ya hala oldum bu hafta ben hiç te durmuyorum iş birde başladım hergun tam mesai baya koşturmaca giremedim gruba bu ara kusura bakmayın herkes iyidir inşallah çocuk bir taraftan bakacak lazım annem yeni bwbise adapte yarın ise gideceğim mecbur çocukla şu haftayı atlatsaydim çok stres oldum Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20210706-234504_Samsung Health.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 29
Canım tedavi nerde oluyorsun hangi il özelden yaArmisin bayramdan sonra bende başlayacağım yada bir sonraki ay hayırlısı olsun hakkında rabbim yardım etsin

Birden basladiysa sorun olabilir. Psikolog bana bunu hep soruyordu

Süper canim. İnşallah sağlıklıdır ikisi de.

Yarışa gelince bir kaç ay bu konuyu hiç konuşmayalım.

Süper canim. İnşallah sağlıklıdır ikisi de.

Yarışa gelince bir kaç ay bu konuyu hiç konuşmayalım.
Yenilen pehlivan benim doyamadim ki zaten günde 60 bin adim atmaya mecalim yokBi daha yarış olursa da ugramayacagim buralara cok gaza geliyorsunuz benim yüzümden yaw..zararli çıkan hep ben

Allah kolaylık versin.

Yenilen pehlivan benim doyamadim ki zaten günde 60 bin adim atmaya mecalim yokBi daha yarış olursa da ugramayacagim buralara cok gaza geliyorsunuz benim yüzümden yaw..zararli çıkan hep ben
Bizim takım sen buraya hiç gelmesende yürürdü. Biz sizdeki adımlara göre strateji yaptık. Sağolsun yıldızlarım güzel spor yapıyor. Yarış olunca, sizin takımın adımlarını görünce iyice coştular.

06.07.2021
12.30
2dilim tb arası kaşar
Domates

15.30
Kefir ile 4kuru kayısı

19.00
Tost makinasında 5kanat ve salata

Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul

İyi akşamlar.

Toplam 970 kalori
2 top dondurma yedim.
2 litre su

Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun kizlar

Günaydın
Sonunda tam olarak gelebildim
Tatili uzattik hafta sonu diye gittik kaldık
Bugun de okula gideceğim
Nasılsıniz?
Tatil falan yaptık ama hafta sonunda yine kayinvalidemin beni mal varlığından muaf tutmasını dinledim
Bu sadece bizdedir
Kadının 1 evi var o da bana kalacak diye korkusundan ölmeyeceğim ben diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…