Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amine Busra Amine Busra Nehir6161 Nehir6161 sleepy angel sleepy angel sidelya sidelya F Frozen01 sonundaoldu sonundaoldu Sismaniye Sismaniye
Asıl listede 8 kişiyiz. Bu iki hafta tuzaklara düşmeyelim. Biliyorum bin bir çeşit yemek tatlı olacak. Lütfen bize sen de çok tatlısın diyenleri unutmayın. Kilomuz yüzünden güzel denilmiyor bize... tatlısın çok iyisin kalbin güzel vs vs
Biz çok güzeliz fıstık gibiyiz. Tatlılık onların olsun.

Hiçbir tatlı börek yemek bizi bundan vazgeçirmemeli.💪💪💪💪

Sporlar ve diyet önceliğimiz olsun. Zaten kaptanlar bayram için uygun kaçamaklara müsaade ediyor. 👍 Yine edeceklerdir.

6. Takımmmmm. Pes etmek yok vazgeçmek yok. 🤩🤩🤩

♥️♥️♥️♥️

sonundaoldu sonundaoldu artik eve doneceksin ama eve gidince de bazen erken kahvalti hazirlamak zor oluyor. O zamanlar ben en hizli yulaf lapasi yapiyorum. Yada küçük bir sandvic olabilir. Sabah meyve yemeyi sevemedim bende
Meyve benim vazgeçilmezim 🤣😬
Lapa olmaz da sandviç olabilir bak cnm. ❤️

Amine Busra Amine Busra Nehir6161 Nehir6161 sleepy angel sleepy angel sidelya sidelya F Frozen01 sonundaoldu sonundaoldu Sismaniye Sismaniye
Asıl listede 8 kişiyiz. Bu iki hafta tuzaklara düşmeyelim. Biliyorum bin bir çeşit yemek tatlı olacak. Lütfen bize sen de çok tatlısın diyenleri unutmayın. Kilomuz yüzünden güzel denilmiyor bize... tatlısın çok iyisin kalbin güzel vs vs
Biz çok güzeliz fıstık gibiyiz. Tatlılık onların olsun.

Hiçbir tatlı börek yemek bizi bundan vazgeçirmemeli.💪💪💪💪

Sporlar ve diyet önceliğimiz olsun. Zaten kaptanlar bayram için uygun kaçamaklara müsaade ediyor. 👍 Yine edeceklerdir.

6. Takımmmmm. Pes etmek yok vazgeçmek yok. 🤩🤩🤩

♥️♥️♥️♥️
Harikasın. Hep boyle birbirimizi motive edersek basariririz biz bu işi🥰

IMG_20210710_113156.webp
bu sabah çaç karnına çektim Zipzip- Zipzip- kaptanım. Bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek.

Haftaya cuma yola cikicaz. Bayram sonuna kadar full yollarda geçer artik 🤭 3 ayrı köy, cemiyetler 😬
O zaman bildirim yapar gidersin sorun olmaz canim 🥰
Eki Görüntüle 2886217 bu sabah çaç karnına çektim Zipzip- Zipzip- kaptanım. Bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek.
Hadi bakalim baslangicin hayirli olsun canim 🥰
Menulerimizi menu sayfasinda paylasiyoruz artik canim linkine sayfanin ustunden ya da ilk sayfadan ulasabilirsin 🤗

O zaman bildirim yapar gidersin sorun olmaz canim 🥰

Hadi bakalim baslangicin hayirli olsun canim 🥰
Menulerimizi menu sayfasinda paylasiyoruz artik canim linkine sayfanin ustunden ya da ilk sayfadan ulasabilirsin 🤗
Bildirim yapmam sorun olmaz kaptanım tartimi da alcam yanima 💕

Slm kızlar nasılsıniz temizlik günümdü bitirdim şükür akşama da yemek yaparsam tamamdır inşallah siz ne yapacaksınız fikir alabilirim 😊
Ben köye gidecegim icin cok alisveris yapmadim. Buzluktan tuketmeye caliscazm bezelye atmistim ondan yaptim. Cocuklara da un çorbası yaptim. Yanina salata yogurt olur

Bilmem ki ne yapsak 🙈🙈 ben menü paylaşmıyorum ki ama pazartesi günü paylaşırım olmazsa güncel kilo da 57,5 😂😂

Günaydın canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara 💞💞💞

Günaydın kızlar 💞
Ben bilmem ağzından çıktı bıkere🙄 kıyasıya mücadele edıcez sonra da kazqnan ben olucam😁

Back
X